2 Ağustos 2011 Salı

DIN, IMAN, YALAN, DOLAN -Eski bir haber geçmişten bu günleri bize haber vermiş...Tarih 22 Mart 2010


-------- Original Message --------
From:     haberci <kamuoyu@gmail.com>


---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: Timur Eren <timur_eren1937@yahoo.com>
Tarih: 22 Mart 2010 16:02
Konu: Nakşibendi ve NUR Tarikatı müridleri' nin SİLÂHLI KUVVETLERİMİZ' in komuta kademesine yönelik yeni oyunlarla, yeni tezgâhlar hazırlığında olduklarına ilişkin, Ankara' daki yoğun söylentiler. Timur EREN
Kime:



Nakşibendi ve NUR Tarikatı müridleri' nin SİLÂHLI  KUVVETLERİMİZ' in komuta kademesine yönelik yeni oyunlarla, yeni tezgâhlar hazırlığında olduklarına ilişkin, Ankara' daki yoğun söylentilerdir. Timur EREN

Çoğunluğunu NAKŞİBENDİ ve NUR Tarikatları müritleri' nin oluşturduğu, mevcut AKP hükümeti' nin; Silâhlı Kuvvetlerimiz üzerinde, ABD güdümü' nde tezgâhlıyarak, uygulamak istediği yeni OYUNLAR' a ilişkin: ciddiyetle değerlendirilerek, gerekli  önlemlerin alınması gereken yaygın söylentiler.

SÜLEYMANİYE' de; en seçkin SUBAY ve ASTSUBAYLARIMIZ' ın BAŞLARINA  ÇUVALLARI GEÇİRTTİRTEN Amerikan uşağı; VİCDANSIZLAR' dan  ( Doğal olarak VATAN HAİNİ' dirler ) Nakşibendi tarikatı müridi RECEP  TAYYİP ERDOĞAN ile, NUR TARİKATI MÜRİDİ BÜLENT ARINÇ önderliği' ndeki (  ARINÇ' ın Menemen' de DEVRİM ŞEHİDİMİZ, şehit KUBİLÂY' ın başını kesen DERVİŞ VAHDETİ isimli GÜRUH – MECZUP herif' in torunu olduğuna ilişkin bilgi ve belgeler' de uzun süredir internet' te servis edilmektedir ), çoğunluğunu NAKŞİBENDİ ve NUR TARİKATLARI MÜRİTLERİ' nin oluşturduğu mevcut AKP  hükümet' inin; SİLÂHLI  KUVVETLERİMİZ üzerinde TATBİK ETMEYİ PLÂNLAMAKTA OLDUĞU çok geniş kapsamlı  oyunlarla, yeni operasyonlar hazırlığında olduklarına ilişkin çok sayıdaki söylenti Ankara' da almış başını gitmektedir.

1-  Yaygın söylentilere göre; Büyük çoğunluğunu Tarikat Müritleri' nin oluşturduğu mevcut AKP hükümeti' nin; mer'i  KANUN' larımız ve teamüller gereği yapılması gerekli olan atamaları, 30. Ağustos. 2010 tarihine kadar yapmayıp, savsaklıyarak  A- Org. sayın IŞIK KOŞANER  B- Org. Sayın HASAN IĞSIZ C- Org. Sayın ATTİLÂ IŞIK' ı, emekli etmeye çalışacağına ilişkin söylentiler; Ankara' da almış başını  gitmektedir.

2- Halen Genelkurmay Başkanı olan İlker BAŞBUĞ ile " PASLAŞTIKLARINI " ağzından kaçıran, NAKŞİBENDİ TARİKATI, İSKENDERPAŞA  DERGÂHI  MÜRİDİ  Recep Tayyip  ERDOĞAN' ın, 2 nci Ordu Komutanı sayın NECDET ÖZEL' e; kendisini Genelkurmay Başkanı yapacağına ilişkin söz verdiği;

3- Bu amacına ulaşabilmeye  yönelik olarak, sayın NECDET ÖZEL' den daha kıdemli durumdaki 1 nci Ordu Komutanımız sayın Orgeneral HASAN IĞSIZ   ile,  3 ncü Ordu Komutanımız sayın Org. SALDIRAY BERK hakkında KARALAMA  KAMPANYALARI  başlattığı;

4-  Önümüzdeki temmuz ayı sonlarında, çoğunluğunu elinde tuttuğu MECLİS' ten, birkaç maddelik bir metni geçirttirterek, Genelkurmay Başkanlarının zorunlu emekli olma yaş sınırını 69 yaş olarak değiştirterek, İLKER BAŞBUĞ' un görev süresini 1 yıl uzattıktan sonra, 1. Eylül. 2010 tarihi itibarı ile de, sayın Org. NECDET ÖZEL' i Kara Kuvvetleri Komutanı olarak atıyabilme tezgâhı kurduğuna ilişkin söylentiler, almış başını gitmektedir.

5-                             Sayın Org İLKER BAŞBUĞ' un, Silâhlı Kuvvetlerimiz üzerinde tarikat müritleri' nce oynanması muhtemel hiçbir oyun' un figüranı olmayarak;  30. Ağustos. 2010 tarihi itibarı ile, kesinlikle EMEKLİ OLACAĞINI AÇIKLAMASI, zorunluluk haline gelmiştir.    ( Yaşar Büyükanıt' ın yaptığı gibi  )

NOT : İlker BAŞBUĞ' un; Tayyip ve şürekâsı ile  ( ABD' nin çıkarları ile, kendi kişisel çıkarlarını  ön  plâna alıp paslaşması  sonucu ) " ATATÜRKÇÜ – YURTSEVER KOMUTANLARIMIZ' ın; SİVİL YARGI  ADI  İLE ADLANDIRILAN "  HÂKİM ve SAVCI CÜBBESİ GİYDİRİLMİŞ şahısların eline teslim edilmesi düzenlemesi yapılmıştır.

( E - Muhtura' yı yayınlatan; Dolmabahçe görüşmecisi YAŞAR BÜYÜKANIT )  hakkında niçin hiçbir işlem yapılmaz ve altına devletimizin  kesesinden TRİLYONLUK ARABA çekilir?

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder