24 Mart 2012 Cumartesi

Fwd: UYAN MİLLET; "CESARET" TEN C DÜŞERSE "ESARET" KALIR. YAKIŞIR MI? EB



---------- Yönlendirilmiþ ileti ----------
Kimden: talha kaner <tkickman@gmail.com>

"İleri demokrasi"ye geçtikten sonra hayatımıza giren son değişiklik: Kitapları artık matbaacılar değil
polisler basacak...
H.Ertem* * *

---------------------------

Kürtler içinde yaşadıkları her ülkeyle sorunludur. Irak'ta işbirlikçi, İran ve Suriye'de asi konumundalar. Türkiye tüm sorunları demokratik bir yaklaşım içinde çözmek isterken onlar çatışarak ve bu çatışmadan zaferle çıkarak bir şeyler elde etmek istiyor. Biz mücadele eder ve istediklerimizi alırız havası içindeler. Oysa biri mücadele yolunu seçerse diğerine bu mücadeleden başarıyla çıkmak istemekten başka yol kalmaz. Öyle şeyler söylüyorlar ki bunun art niyetli olduğundan kimsenin şüphesi kalmıyor. Mesela silahlı eylem bizim hakkımızdır ama buna karşı tedbir almak ve silah kullanmak demokratik bir hak değildir deniyor.

          Mahir Kaynak-Star-27.03.2011

---------------

Erivan radyosunu dinleyen bakan
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, NTV'de Banu Güven'in sorularını cevaplandırırken "Şivan Perver'i Erivan radyosundan dinlerdik. Şimdi TRT Şeş var, hepimiz kardeşiz" dedi!
Ermenice bilmeyen bir insan Ermenistan radyosunu niçin dinler, orada Şivan Perver'in hangi saatte çıkacağını nereden öğrenir anlayamadım!
Sanki TRT Şeş yokken, Kürtçe müzik dinlenebilecek bir kanal yok muydu? Kuzey Irak radyoları, PKK'nın Med TV'si yok muydu?
Kaldı ki Şimşek,  "Kürtçem idare eder. Aslında iyiydi, fakat liseden bu yana ben hep dışarıda kaldım. Kürtçe'de pratik eksiğim var. Hiç olmazsa bölgeye gidip pratik eksiğimi giderebilirim" diyor! Anlaşılıyor ki Kürtçe'yi de bilmiyor..

                                            Arslan Bulut-Yeniçağ-14.04.2011

-----------------------

İmambayıldıya bayıldığını açıklayan  ABD Büyükelçisi Ricciordone, "Türkiye'nin  patlıcanlar ülkesi" olduğunu söylemiş..
Biraz daha kalsın aynı zamanda hıyarlar ülkesi olduğunu da görecek...
H. Ertem

   GİZLİ BİR İSTİHZA, KÜÇÜK GÖRME VAR BU SÖZLERDE.. YOKSA GİZLİ DEĞİL DE APAÇIK MI? "PATLICANLAR ÜLKESİ" HAA!?

    TV REKLAMLARDARINDAKİ REZİL ABUKLUKLARI, REKLAM AFİŞLERİNDE KAFASI EŞEK BAŞI, BALIK KAFASI ŞEKLİNDE TASVİRLERİ DE GÖRMÜŞTÜ YURDUM İNSANI.. ARTIK PATRON ABD'NİN RESMİ GÖREVLİSİ AĞZINDAN ÖĞRENİYORUZ MUHTEŞEM SIFATIMIZI… YAKIŞIR! 

EB





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder