28 Mart 2012 Çarşamba

POLITIK - Tayyip Obama’nın posta beygiri mi?


< < < Anasayfa > > >

Tayyip Obama'nın posta beygiri mi?

S

evgili okurlarım, ABD Başkanı Obama ile Amerika'nın Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) görevlisi Tayyip, 24 Mart 2012 günü Seul'da bir araya geldiler.
Söz konusu buluşmada Obama'nın BOP Görevlisi'ne,İran'a götürmek üzere bir mektup verdiği basın ve yayın organlarına yansıdı.
Türkiye adına bu utanç verici görüşmeyi ve Obama'nın Tayyip'e İran'a götürmek üzere bir mektup vermesi olayını 25 Mart tarihli Yeniçağ gazetesi,
"Bak postacı geliyor" başlığı ile duyurdu.
Ayaküstü yapılan Obama-Tayyip görüşmesi sırasında Obama, biraz öbür tarafta dikilen ABD'nin
"Posta Beygiri" (Bu ifade, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Hidayet Vahapoğlu'na aittir) Davutoğlu'na eliyle "gel buraya" işareti yaptığı, Davutoğlu'nun da koşarak Obama'nın yanına gittiği basında yer aldı.

Türkiye'nin Başbakanlık koltuğuna oturtulmuş olan Tayyip'in, Ortadoğu'da Amerikan çıkarlarını koruyan ve Türkiye'nin parçalanmasını esas alan Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) görevlisi olduğunu, bu görevin de ona ABD tarafından verildiğini gözlerden kaçırmaya çalışan basın ve yayın organları Tayyip için sürekli "Başbakan" sıfatını kullanmakta ve halkı da buna inandırmaya çalışmaktadırlar.
Aynı sıfatı Yeni CHP (YCHP) ve MHP de kullanmaktadır.
Çünkü onlar da ABD' tarafından kontrol altına alınmışlardır.
Adam, "Ben bir Amerikan projisi görevlisiyim ve bu görevi yapıyorum.
Türkiye'yi bölüp parçalayacağım"
diyor, biz de milletçe ona, "Yok yok.
Sen Türkiye'nin Başbakanısın"
diyoruz.
Böyle bir ahmaklık olabilir mi?

Oysa Tayyip, kendisine BOP'ta bir görev verildiğini ve bu görevi yapmakta olduğunu birçok kez söylemiştir.
Hatta ABD'nin BOP projesi içinde Diyarbakır'ı bir merkez yapacağını Fatih Altaylı'nın TEKETEK programında açıklamış bulunuyor.
Türkiye Cumhuriyeti'nin Misak-ı Milli sınırları içinde bulunan Diyarbakır nerenin merkezi olacak?
Herhalde Türkiye'nin değil.
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir ilin, Diyarbakır'ın, BOP içinde Türkiye'den koparılarak bir merkez yapılacakmasıgörevi Tayyip'e venilmiş.
Yani Türkiye'nin parçalanması görevini üstlenmiş ve bu görevini sürdürüyor Tayyip.

Tayyip'in dışında, dünyanın neresinde ve hangi ülkesinde bir başbakan, kende ülkesinin parçalanmasını esas alan bir başka ülke projesinde görev almıştır?
Bunun bir örneği var mıdır?
Bu bile Tayyip'in, Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı olmadığını kanıtlamaktadır.

Obama ile ilgili görüşmeyi değerlendirirken Erdoğan, "Toplantı çok verimli geçti.
Öncelikle Suriye'deki olaylarıdeğerlendirdik"
diyor.
Ne toplantısı?
Obama ile bir araya geldiniz, Obama sana bazı talimatlar verdi, İran'dan isteklerini içeren bir de mektup tutuşturdu eline ve sana
"git bunu Ahmedinejat'a ver" dedi.
Hepsi bu işte.

Tayyip, Obama'dan aldığı mektubu ve talimatları İran'a götürecekmiş.
Ben bunda bir terslik görmüyorum.
O, asli görevini yapmaktadır.
BOP içinde ABD ona neyi emrederse onu yapmaktadır.
Şimdi sormak gerekir; Tayyip Erdoğan da tıpkı Davutoğlu gibi ABD'nin posta beygiri midir?

Türk ulusu böyle bir zilleti nasıl kabullenir, anlayabilmiş değilim.
Bakın Mehmet Akif, bundan tam bir asır önce yazdığı dörtlükte bizlere nasıl sesleniyor:

"His yok, hareket yok, acı yok, leş mi kesildin,

Hayret veriyorsun bana, sen böyle değildin.

Atiyi karanlık görerek azmi bırakmak,

Alçak bir ölüm varsa, emînim, budur ancak."

sefercetinkaya@hotmail.com

--   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    YUREGIMI BOLDUM YAR   Derdim; sensiz artar yar Zaman sabri tartar yarr Ayaga kaldir beni; Gelip; el ver kurtar yarrr...   Dag ovayi astim yar Ellerinde pistim yarr Yagmur yagmur aglarim; Ne hallere dustum yarrr...   Aklim fikrim sende yar Dualarin bende yarr Yonume rehberimsin; Senle beynim zinde yarrr...   Eriyorum; bittim yar Kayboldum da yittim yarr Atesinden alarak; Vedasizca gittim yarrr...   Yuregimde narsin yar Yuregimde yarsin yarr Yuregim yureginde Yureginde dursun yarrr...   Berilere geldim yar Sevdandaki seldim yarr Damla damla damladin; Dudagimla sildim yarrr...   Habip tabip sensin yar Op ki; agrim dinsin yarr Sevdandan yudumladim; Askim sana sinsin yarrr...   Tukenmeyen nazsin yar Gozun destan yazsin yarr Dirhem dirhem kokladim Gul dalinda hazsin yarrr.    Senden evvel kuldum yar Ben seninle guldum yarr Al canim senin olsun; Yuregimi boldum yarrr.   KADIR DURAK (LEBIDERYA)   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Kurmus oldugum guruba uye olun Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir guruptur.  Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.  http://orajpoyraz.blogspot.com/  Dinlerin kitaplar1n1;  Okuyup anlayana 'ateist', Okuyup anlamayana 'dindar', Hem okumay1p hem de anlamayana, 'yobaz' denir.  Nikola Tesla 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder