6 Şubat 2019 Çarşamba

Savaş nedir, nasıl bir şeydir bir bakın isterseniz...

Hayatından işgal görmemiş götoşlar keşke Yunan kazansaydı diyor.
Hayatında savaş görmemiş götoşlar İnönü milletin erkekliğini öldürdü.

Suriye, Irak çatışmalar yolundan çıkarsa işte o zaman gerçek savaş neymiş size kan ve gözyaşı ile öğretirler.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


Coğrafi konum olarak nehirler arasında bulunan Demmin şehri halkı, geri çekilen Alman ordusu köprüleri havaya uçurduğu için ilerleyen Ruslar karşısında kapana kısıldılar.

Rus birliklerinin işlediği cinayet ve tecavüzlerin duyulması üzerine 1945 Nisan ayında, 3 gün süren bir panik dalgasında 16 bin kişilik nüfusun yaklaşık 1000'i intihar etti.

Şehre giren Rus askerleri ve bir parkta intihar etmiş Alman kadınlar görülüyor.



--   a45UyF587661    Arkadaslar!    Devrimimiz Turkiye nin yuzyillar icin mutlulugunu ustlenmistir.    Bize dusen onu kavrayarak ve takdir ederek calismaktir.      Gazi Mustafa Kemal ATATURK          JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI    62. ILAHIYAT, ALLAH'ININ HER SEYE YETEN KUDRETINDEN SOZ EDER VE ONU HEP ACIZ GOSTERIR    Her din, acik bir sekilde, "Dieuproposeet l'homme dispose", yani "Allah takdir eder ve insan uygular" ilkesi uzerine kuruludur. Dunyanin butun teologlari, bir yanda tanrisallik, ote yanda yaratiklar oldugu halde, iki tarafi esit olmayan bir savastan soz eder. Tanrisallik hicbir zaman bu savastan serefli olarak cikmaz. Butun gucune ragmen, yaratiklarini olmalarini arzu ettigi bir sekilde yapmayi bir turlu basaramaz. Abesin, sacmaligin uzerine tuy dikme kabilinden olarak bir din vardir ki, Allah'in insan soyunu iyilestirmek icin bizzat olmus oldugunu iddia eder; ve bu olume ragmen insanlar hic de Allah'in arzu edebilecegi bir durumda degillerdir. 


-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder