13 Şubat 2019 Çarşamba

TEMYİZ DİLEKÇESİ YAZAN AVUKATA “ERDOĞAN'A HAKARET”TEN DAVA

Adam zanlı, kendini savunacak, adam mağdur, suçlama yapacak, adam şahit ifadesine baş vuruluyor veee hooop yeni bir dava konusu ortaya çıkıyor.
Vay Evrenin Mimarına, Yüce Galaksi Başkanına hakaret edildi...

Biz buna tam olarak taşların bağlandığı ve köpeklerin salıverildiği bir mahalle olarak görüyoruz.
Allahın vasıflarını üzerinde toplayan Yüce Şahıs kendine bir dokunulmazlık zırhı sağlamış, hiçbir konuda dava edilemiyor, soruşturulamıyor.
Ama kendisi istediği suçu işliyor.
Hakaret ediyor, hem de bağıra bağıra, şeddeli hakaretler.
Televizyonlarda, miting meydanlarında her yerde hakaret ediyor.
Anayasanın ırzına geçilmedik maddesini bırakmamış.
Hırsızlık suçları, vatana ihanet suçları burdan aya yol olmuş.

Ama soruşturulamıyor, davası görüşülemiyor.
Dahası bunları söyleyenler, araştırılsın, yargılansın, soruşturulsun diyenlere de dava üstüne dava.

Bu elbette olağanüstü bir dönemdir.
Ve mutlaka bu dönemin de sonu gelecektir.
Doğal olarak olağan üstü dönemlerin sonu da olağanüstü olur.
Bunu yazın bir yere.
İşte o günü başta Galaksi Lideri, onun hempaları, yandaşları, türedi zenginleri, evlatları, damatları ve bütün sülalesi hesap etsin.
Dünyada sığınacak ülke bulamayacaklar.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  



TEMYİZ DİLEKÇESİ YAZAN AVUKATA "ERDOĞAN'A HAKARET"TEN DAVA

Yolsuzluk operasyonları döneminde başbakanlık görevindeki Erdoğan'ı "Hırsız var" yazılı pankartla protesto eden iki kişiye "kamu görevlisine hakaret"...

13 Şubat 2019

Yolsuzluk operasyonları döneminde başbakanlık görevindeki Erdoğan'ı "Hırsız var" yazılı pankartla protesto eden iki kişiye "kamu görevlisine hakaret" suçundan verilen para cezasını temyiz eden avukat Özgür Urfa'ya "Erdoğan'a hakaret"ten dava açıldı.

Temyiz dilekçesinde "Erdoğan'ın yolsuzluk operasyonunda ortaya çıkan ses kayıtlarında milyonlarca TL'yi nasıl sıfırladığı kirli para ilişkileri ve yolsuzluk ilişkileri içerisinde olduğu ortaya çıkmıştır.

Eylemlerde kullanılan dövizlerin içerisinde hırsızlık temasının olması hayatın olağan akışına uygun ve anlık tepkisel reflekstir" diyen Urfa Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü'nün şikayeti üzerine Ankara 30 Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

http://www.dusun-think. net/?s=haberler&id=10012&fbclid=IwAR30xb62pauTybHCfmHIpbskepTTxMq1jstOLKMWe6-sRgxEjTVPDrNjUf4

============================



--
AltNot a45UyF587661
-   -   -   -   -   -   -   -   -
Cumhuriyet fikir serbestligi taraftaridir.
Samimi ve mesru olmak sartiyla her fikre saygi duyariz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

-   -   -   -   -   -   -   -   -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

161. DINLE SIYASETIN BIRLESMESININ, GEREK HUKUMDARLAR GEREKSE KAVIMLER ICIN NE KADAR KOTU OLDUGU HAKKINDA

Bu dunyanin hukumdarlari, tanrisalligi ulkelerinin yonetimine ortak ederek, nufuz ve kuvvetlerini Allah'tan aldiklarini onaylayarak, Allah'in yeryuzundeki golgesi (zillullah) olarak gecinerek, din buyuklerini ister istemez kendilerine rakip ya da hudavent yapmislardir. Bu durumda, ruhbanin, hukumdarlara, goksel hukumdarin mutlak ustunlugunu cogu kez hissettirmeleri saskinligi gerektirir mi? En buyuk guc ve yuceligin, iman kaynagina, ruhani kudret ve yucelige bas egmeye zorunlu oldugunu, rahipler, cismani hukumdarlara bircok kez bildirmemisler midir? Ozellikle uyruklarindan istedikleri seyde birlik olmadiklari zaman, iki efendiye, biri cismani oteki ruhani iki hukumdara hizmet etmek kadar zor bir sey yoktur.

Dinin siyasetle ortakligi, ister istemez, hukumetlere iki katli bir yasa (iki mahkeme, iki adliye, iki hukuk, nizamiye ve seriye adiyla iki tur meclis) getirdi. Ruhaniler tarafindan yorumlanan ilahi yasa (seriati ilahiye) cogunlukla hukumdarin yasasina ya da hukumetin cikarina muhalif oldu. Hukumdar sahibi dayanikli oldugu ve uyrugunun sevgisinden emin oldugu zaman, Allah'in yasasi, bazen, cismani hukumdarin makul niyetlerine katilmak zorunda kaldi. Ancak hukumdarlarin yetkisi cogu kez, ilahi yetkinin, yani ruhbanin cikarlari onunde geri cekilmek zorunda kalmistir. Bir hukumdar icin buhurdana vaziyet etmek, yani dinin istedigi adaletsizlikleri iyilestirmek istemek kadar hicbir sey tehlikeli degildir. Tanrisal hukuka, rahiplerin ayricaliklarina, mal, mulk ve akarlarina dokunuldugu zaman oldugu kadar, hicbir zaman "Allah gazaba gelmez"!

Insanlarin metafizik dusunceleri, dini gorusleri, yaratilislari uzerinde, ancak bu dusunce ve bu gorusleri cikarlarina uygun gordukleri zaman etkili olur. Cogu kez direndikleri, karsi olduklari ruhani saltanat karsisinda bircok hukumdarin tavir ve hareketleri kadar, bu gercegi inandirici bir sekilde kanitlayan bir sey yoktur. Dinin onemine ve hukukuna inanan bir hukumdar, bu dinin rahiplerinin emirlerini saygiyla kabul etmeye ve bu emirlere bizzat tanrisalligin emirleri gozuyle bakmaya vicdanen zorunlu degil midir? Bir zaman oldu ki, hukumdarlar ve ahali, mantiki ve ruhani saltanatin hukukuna daha cok inandiklari icin, benliklerini her iliskide ruhani saltanata birakiyor, onun kolesi oluyor ve onun ellerinde uysal bir aractan baska bir sey olmuyorlardi: Artik bu mutlu zaman yoktur! Bazen en sofu hukumdarlarin, kendilerine Allah'in nazirlari gozuyle bakanlarin, nazirlarin her girisimine muhalefet ettikleri goruluyor. Din korkusuyla tumuyle birlesmis ya da Allah'i icin saygiyla dolu olan "Monark" rahiplerinin, din buyuklerinin huzurunda hep secde halinde bulunmasi ve onlara gercek hukumdarlari gozuyle bakmasi gerekirdi. Yerkuresi uzerinde, "zati ecellu ala"nin kudret ve buyukluguyle boy olcusmek hakkina sahip olan bir kudret ve buyukluk var midir?
-   -   -   -   -   -   -   -   -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder