26 Ekim 2010 Salı

Eski bakana inanılmaz suçlama


Eski bakana inanılmaz suçlama

Sözcü gazetesi sarsıcı bir iddiayı gündemine taşıdı. AK Parti'li eski bakana öyle suçlamada bulunulmuş ki, inanılır gibi değil.

Hükümete karşı en sert muhalefeti yapan Sözcü gazetesi, yine iktidarı çok kızdıracak bir iddiayı sürmanşetine taşıdı.

'İLİŞKİYE GİRMEK İÇİN PARA TEKLİF ETTİ' İDDİASI

Bayındırlık eski Bakanı Zeki Ergezen'in resmi davet için gittiği Belgrad'ta bir otelde oda hizmetçisi kadına saldırdığı ve ilişkiye girmek için para teklif ettiği iddia edildi.

Sözcü gazetesi haberi Sırbistan Hükümeti'ne yakınlığı ile bilinen Novasti gazetesinde çıkan habere dayandırdı. Olay sırasında odada bakanın eşinin olmadığı yazıldı.

Gazete inanılması güç iddiayı "AKP'li bakan otelde hizmetçiye saldırdı" başlığı ile verdi. Veli Toprak imzalı haberin devamında ise şunlar yazıldı:

"İşte Sırbistan'ın Erdoğan ve AKP'ye gönderdiği skandal dosyasındaki iddialar: Eski Bakan Zeki Ergezen, geçen Haziran'da KEİ toplantısı için milletvekilleri ve ailesiyle Belgrad'a gitti.

İddiaya göre Ergezen kaldıkları Holiday İnn Oteli'nde oda hizmetçisi bir kadına saldırdı. Hatta ilişkiye girmek için para bile teklif etti. Hizmetçi şikayet edince, Sırbistan Türkiye'ye nota vermeye kalktı."

http://www.internethaber.com/images/other/172373.jpg

NOVOSTİ GAZETESİNİN İDDİASI

İddianın dayandığı gazetede yer alan habere göre, olayın hizmetliden özür dilenerek olayın kapatıldığı yazıldı:

"Sırp basını, skandalı ayrıntılarıyla haber yaptı. Novosti Gazetesi, "Turcin Napadao Sobarice" yani "Türk, oda hizmetlisine saldırdı" başlığını attı. Bu haber Sırbistan Parlamentosu'nda büyük yankı buldu. Olay Karadeniz Ekonomik İşbirliği Sekreteryası'na da bildirildi. Bazı Sırp vekiller, skandal hakkında Türkiye'ye nota verilmesini talep etti. Türkiye devreye girdi, hizmetçiden özür dilendi ve olayların daha da büyümesi engellendi."

 

  oO-------------------------------------------------------------------Oo

http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder