26 Ekim 2010 Salı

Osmanım, Doğu Perinçek'i niçin yumrukladı

Osmanım, Doğu Perinçek'i niçin yumrukladı
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
25 Ekim 2010   Ali Serdar Bolat  
 
Savcı Öz'ün " Osmanım" diye bağrına bastığı, Hakim Özese'nin "Bey" ünvanını verdiği Osman Yıldırım öz ablasını öldürmüş, öz kız yeğenini para karşılığı erkeklere satmış, yasadışı kumarhane işletmiş, sahtecilikten hüküm giymiş, Cumhuriyet gazetesini bombalamış, sonra da Danıştay cinayetinde azmettirici görevi görmüştü.
 
İşte Ergenekon Savcı ve Hakimlerinin gözdesi olan Osmanım böyle bulunmaz bir Hint kumaşı idi.
 
Ergenekon Savcısı Öz, Yargıtay cinayetinden hüküm giymiş olan Osman'ı "Bu cinayeti Ergenekoncular işletti diye ifade verirsen seni kurtarırım, gizli tanık olup hapse girmezsin" diye örgütlemiş, Osmanım da birdenbire geçmişi hatırlayıp (!) bu yönde açıklama yapınca bitmiş olan Danıştay Davası tekrar açılarak Ergenekon Davası ile birleştirilmişti.
 
Değerli vatandaş Osmanım, son icraat olarak 21 Ekim günü mahkeme salonunda herkesin gözü önünde iki kolundan tutan jandarmaların elinden kurtularak (!) salona girmek üzere olan Doğu Perinçek'e yumruk attı. Yüzüne yumruk isabet eden Perinçek yere düştü.
 
İki jandarmadan birden kurtulmuş olması çok zor, ama velev ki kurtulmuş olsa bile, jandarmaların ona tekrar yapışması gerekmez miydi? Yumruk atmasını beklemelerine ne buyrulur?
Olay tamamen bir komplodan ibarettir.
 
Saldırının perde arkasındaki sorumlusu Adalet Bakanıdır. Kimse Bakandan habersiz böyle bir komplo yapmaya cesaret edemez.
 
Peki sebep? Niçin yumruklandı Perinçek?
 
Birincisi, Perinçek'in itibarını kırmak, moralini sarsmak.
 
İkincisi, "Hala dik duruyorsun, böyle diklenmekte devam edersen başına her şey gelebilir. Örneğin Org. Eruygur gibi merdivenden yuvarlanıp felç olabilirsin" yollu uyarmak
 
Üçüncüsü, Osmanım'ı gizli tanık olarak mahkemede dinletmek.
Bu iş biraz karışık. Açıklamaya çalışayım.
Savcılar "Gizli tanık 9" olarak adlandırdıkları bir gizli tanıkları olduğunu mahkemeye bildirdiler.
Bu gizli tanığın Osmanım olduğunu, yaptığımız araştırmalar sonucunda ortaya çıkardık, mahkemeye bildirdik.
Savcıların bir sıkıntısı vardı. Osmanım duruşmalara katılıyordu.
Hem duruşma salonunda hazır bulunması, hem de aynı anda gizli tanık olarak perde arkasından ifade vermesi mümkün değildi.
"Gizli tanık 9" sıfatıyla mahkemede ifade vereceği gün, mahkeme salonunda sanık sıfatıyla bulunmaması gerekiyordu.
İşte mahkeme salonunda olmamak için Perinçek'e yumruk attı. Bu eyleminden dolayı 4 gün hücre hapsi ve 5 duruşmaya katılmama cezası aldı.
"Gizli tanık 9" sıfatıyla ifade vereceği gün, gizlice hücreden veya koğuşundan alınarak getirilecek. Perde arkasında görünmeyecek şekilde, sesi de aletle değiştirilerek ifade verecek.
Biz "Bu gizli tanık Osmanımdır. İtiraz ediyoruz" dediğimizde, Savcı ve Hakimler "Hayır, ne münasebet, Osmanım şu anda hücrede cezasını çekiyor" diyecekler.
Hiç umutlanmasınlar. O anda tesbit isteyeceğiz. Avukatlarımızdan birinin de içinde olduğu bir heyet teşkil edilerek o anda Osmanım'ın hücrede olup olmadığının tesbit edilmesini isteyeceğiz.
Planları tutmayacak. Hiç heveslenmesinler.
 
Dördüncüsü, Savcıların kızgınlığının dışa vurumudur.
--Osmanım bombaları aldığını iddia ettiği evi, mahkemece yaptırılan keşif sırasında bulamamış,
--tanıklar Osmanım'ın bombaları aldığını iddia ettiği kişileri o ev civarında hiç görmediklerini söylemişler,
--baz istasyon kayıtları Osmanım'ın buluşup bombaları aldığını söylediği kişilerin cep telefonlarının o evin çok uzağındaki yerlerde sinyal verdiklerini göstermiş
ve böylece Savcı Öz'ün Osmanım'a ezberlettiği mavalların gerçek dışı olduğu anlaşılmış, Ergenekon tertibi bir kere daha çökmüştü.
Tertipleri çöken Savcılar hırslarını Perinçek'i yumruklatarak almaya çalışmışlardır.
 
Perinçek, dava boyunca Ergenekon tertibinin açığa çıkarılıp çökertilmesinde baş rolü oynamıştır.
Tertipçilerin kini buradan gelmektedir. Hınçlarını almak için Osmanım gibi bir zavallı psikopatı piyon olarak kullanmaktan çekinmemişlerdir.
 
Gerçekte Osmanım ile Doğu Perinçek arasında en küçük bir şahsi ilişki ve sorun yoktur ki Osmanım gidip Perinçek'i yumruklasın...
 
Bir taşla 4 kuş birden vurmak isteyen tertipçiler er geç bu suçlarının hesabını vereceklerdir.
 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Önce kendi gideceğin yolu öğren sonra öğretmeye kalk.   Buddha  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder