15 Şubat 2011 Salı

'Dekolte giyene tecavüz ederler'


Madem ki kadınsın, o halde cezanı çekeceksin.
Bu artık ya tecavüzle olur ya da ömür boyu bir çadır içinde yaşamak şeklinde olur, tercih senin.

Öte yandan dinimizde hadım etme cezası yokmuş.
Bilmiyorduk, öğrendik, öğrendik de biz bunca zamandır işlerimizi böyle mi yapıyorduk?
Demek ki, bundan sonra her işimizde acaba kur'an bu konuda ne der diye bakacağız.
Peki bu konuda bilirkişi kim olacak?
Elbette isminin önünde Prof. yazan ilahiyatçı zevat.
Kişilerin kişisel fikirleri artık bizim rehberimiz olacak.
İlahiyatçılardan oluşan bir yüksek kurul yasama ve yürütme organını denetleyecek, olur verecek.
Çıkarılan yasalar, kararnameler, yönetmelik ve tebliğler artık ilahiyatçılar tarafından dinen doğru mudur/eğri midir bakılacak.
İlahiyatçının aklına yatmadı mı, o zaman dinen caiz değildir deyip men edilecek.

Hayırlısı, hamdolsun, inşallah.
Bundan sonra böyle maşallah...

'Dekolte giyene tecavüz ederler'

'Dekolte         giyene tecavüz ederler' Selçuk Üniversitesi İlahiyet Bölüm Başkanı Prof. Orhan Çeker: "Sorunun odağında kadın var. Sen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmaz. Tahrikten sonra sonucundan şikayet etmen makul değil."

AK Parti'li milletvekilleri tarafından TBMM'ye sunulan ve "hadım yasası" olarak nitelendirilen "cinsel saldırı suçu ile çocuklara ve reşit olmayana tecavüzden yargılananların hadım edilmesini" öngören tasarıya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Çeker'den tartışılacak bir yorum geldi.

Habertürk gazetesinin haberine göre, her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de tacizcilerin olduğunu belirten Prof. Orhan Çeker, sorunun kökenine inilmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Sorunun odağında kim var? Kadın var. Kardeşim sen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmayacaktır. Tahrik ettikten sonra sonucundan şikayet etmen makul değildir.

Bu konuda suçu işleyenleri savunduğum anlaşılmasın. Elbette işlenen suç son derece iğrençtir. Lakin bu suçun işlenmesinde dekolte ve tahrik edici kıyafetler giyinen kadının da etkisi küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Bu konuda tabi ki erkek suçludur ama kadının da suçu gözardı edilirse meseleyi çözümde yanlış adım atmış oluruz. Bu olayda her iki taraf da suçludur."


Prof. Çeker, "Öncelikle belirtmeliyim ki dinimizde böyle bir ceza yok. Bu siyasi otoritenin kararı ile uygulanan bir ceza yöntemidir" dedi.

http://haber.gazetevatan.com/dekolte-giyene-tecavuz-ederler/359643/1/Gundem
--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ AĞACIM  Mahallemizde Senden başka ağaç olsaydı Seni bu kadar sevmezdim. Fakat eğer sen Bizimle beraber Kaydırak oynamasını bilseydin Seni daha çok severdim.Güzel ağacım! Sen kuruduğun zaman Biz de inşallah Başka mahalleye taşınmış oluruz.   Orhan Veli KANIK  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Ad gloriam Zafer için  Latin Atasözü  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder