28 Şubat 2011 Pazartesi

TTB ve Kürdistan Projesi



-------- Original Message --------
From:     KAAN <kaanka68@gmail.com>


 

TTB ve Kürdistan Projesi

TTB yetkilileri bir yandan 114 toplu mezarın tespit edildiğini, 1469 kişiye ait kemik bulunduğunu, olayın gerçek boyutlarının çok daha büyük olduğunu, yüzlerce toplu mezarda kimliği belirsiz binlerce cesetin söz konusu olduğunu açıklarken bir yandan da yapılan şikayet ve ihbarlar sistemli bir şekilde düzenlenerek öncelikle toplu mezarların nerelerde olduğu ayrıntılı biçimde tespit edilmelidir diyor. Siz yüzlerce toplu mezar binlerce ceset olduğunu açıklamıyor musunuz? O zaman tek tek bu toplu mezarların nerelerde olduğunu, 1469 kişiye ait olduğunu savladığınız kemiklerin nasıl tasnif edildiğini, binlerce cesetin nerede olduğunu da açıklayın bakalım.
TTB web sayfasına yüzlerce toplu mezar binlerce ceset açıklamasına kanıt olarak konulan fotoğraflar da çok ilginç. Kanıt diye konulan 20 fotoğrafı dikkatle incelediğinizde iddiaların nasıl dayanaktan yoksun olduğu ayan beyan göz önüne seriliyor.
TTB yetkilileri iddialarını somut belge ve delillere dayanarak kanıtlamakla yükümlüdür.
Aksi halde Kürt sorununun barışçıl çözümüne katkı alalamalarıyla Türkiye Cumhuriyetinin Kürt soykırımı yaptığına ilişkin safsatalara payandalık yapma misyonunu üstlenmiş olacaklardır.

http://www.ilk-kursun.com/2011/02/toplu-mezarlar-mi-dediniz-ttbnin-sozde-kurt-soykirimini-kanitlama-cabasi/#more-63202

**
Değerli meslektaşlarım,

TTB yöneticileri 23 Şubatta kendilerine ve hekim forumlarına yolladığım yukarıdaki açıklamamı her zaman olduğu gibi suskunlukla geçiştirdi. Onlar verecekleri mesajları hekimlere değil başka yerlere verdiler, hekimlerin gözü önünde bu konuların tartışılmasını da istemiyorlar.

TTB yöneticilerinin bu çifte standartlı tutumumunu anlayabilmek için aşağıdaki 2 yazıyı dikkatle okumanızı öneririm.

Ali Rıza Üçer
İlk Kurşun

**

1- TTB’de Kimler At Oynatıyor?
http://www.ilk-kursun.com/2010/05/ttbde-kimler-at-oynatiyor/

2-Türk Tabipleri Birliğinin Düzenlediği Mezopotamya Tıp Günleri ve Kürdistan Projesi
http://www.ulusalhekimbirligi.org/?p=397

 

_

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder