22 Şubat 2011 Salı

İP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Esinoğlu:Sahte Belge Üretim Merkezi, "Ulusal Medya 2010 Strateji Belgesi" Adı Altında Yeni Bir Sahte Belgeyi Dolaşıma Soktu!

 

 

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Esinoğlu:

Sahte Belge Üretim Merkezi,

“Ulusal Medya 2010 Strateji Belgesi”

 Adı Altında Yeni Bir Sahte Belgeyi Dolaşıma Soktu!

 

            Yandaş medyada, gazeteci Soner Yalçın’ın sahibi bulunduğu Oda TV’de  “Ulusal Medya 2010 Strateji Belgesi diye bir belgenin ele geçirildiği, Ergenekon’un yeni hedefinin ulusal medya olduğu, TSK destekli medyayı şekillendirme operasyonlarının bitme noktasına geldiği”  yalan haberlerine yer verilmektedir.  

Soner Yalçın tutuklanalı henüz birkaç gün olmuştur.  Soruşturmanın gizliliği açısından ele geçirildiği belirtilen “belgelerin” yalnızca savcılığın bilgisi dahilinde olması gerekirken, yandaş medyaya servis edilmiş ve bu medya grupları tarafından halkı kandırmak için dolaşıma sokulmuştur.

Sahte Belge Üretim Merkezi tarafından oluşturulup piyasaya sürülen bu belge,  AKP’ye muhalefet eden kim varsa susturmak için, Ergenekon Operasyonu olarak bilinen soruşturmada Fethullahçı Emniyet görevlileri ve Fethullah medyası ile işbirliği halinde suç ve suçlu imal etme girişiminden başka bir şey değildir.

Tertip merkezinin belge üretme faaliyetleri yeni değildir. Ergenekon soruşturmasının başından beri uyguladıkları bir yöntemdir. Hatta tek yöntemdir. “Delil” diye sunulan malzemelerin tamamı tertip merkezinde üretilmiştir. Üretilen belgelerin sahteliği, mahkemede birer birer ortaya çıkarılmıştır. Sahtecilikleri, mahkeme kayıtlarına geçmiştir.

Ancak, tertipçiler, çaresizlik içerisindedirler. AKP iktidarına karşı halkın büyüyen tepkisinin önüne geçebilmek için yeni tertipler ve sahte kanıtlar üretmekten başka çıkar yol bulamamaktadırlar. Yaptıkları çöplükten sözde “delil” toplamaktır. Günün gelişen olaylarına karşı, güncellenmiş sahte kanıtları o çöplükleri eşeleyerek servis etmektir. Ancak, nafile bir çaba içindedirler.

Tertip merkezi tarafından üretilen bu sahte belge de, öncekiler gibi çürütülerek, tarihin çöplüğüne atılacaktır.

__._,_.___

- ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ -  ~  - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~  - ~ - ~  - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~

VE BAŞ FİTNECİNİN DİĞER HERZELERİ

Hedef  Türkiye
BOB'un Yeni Kur'anı
Fettullah Efendinin Gizli Yahudi Mezhepleriyle İttifakı
Papalığın Gizli Kardinali Fitnetullah Efendi
Fitnetullah Efendi CIA Bağlantısı
Fitnetullahlara Göre Hristiyanların Şehitliği de geçerliymiş
Fitnetullahçılık ve Diğer Şeriatçılar
Hedef Türkiye -2
Gerekirse Avukat Hatta Hakim Kiralayacaksınız!
Kur'an Hükümleri Çok Sert
Dinlerarası Diyalogdan Dinler Arası Düğüne
Fitnetullah Efendinin Heybeli Ada Maceraları
Hristiyanların Şehadeti de Geçerliymiş-2
Muhammed Allahın Resulüdür İbaresi Gereksiz miş!..
Nurettin Veren'in Anlatımıyla İçeriden Fitnecilik
Gözümüzü Açmalıyız, Gidişat Kötü..
VEEE NİHAT GENÇ'LE AYKIRI SORULAR

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun, düşmanınızın gücünü hafife almayın, bir gün zararınıza olabilir.”  Attila  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Her canlıya Hak, layık olan cevheri verir; Tırtıl iki diş bulsa eğer ormanı yerdi. Şayet kediler haftada bir gün uçabilse, Dünyada bütün serçelerin nesli biterdi.  Bekir Sıdkı Erdoğan  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder