22 Şubat 2011 Salı

Re: [Hersey-konusulacaksa] ODA'da dönen dolaplara bakın !

Laf ola beri gele.
ODATV'de dolap dönmüşmüş, tertip varmış.
Ergenekon, Balyoz vs. davaları tertip değilmişmiş.
Arkasında ABD, Fitnetullah Çete, AKP yokmuşmuş.
Çocuk mu kandırıyorsunuz siz?
El insaf.




On 21.02.2011 22:31, Serdar Uzunal wrote:
 

ODA'da dönen dolaplara bakın !

Ergenekon soruşturması kapsamında Oda TV'ye yapılan baskının ayrıntıları gün yüzüne çıkıyor.

21.02.2011,07:36:19


Oda TV'de yapılan aramalarda ele geçirilen belgeler, 'yandaş medya' tabirinin nasıl doğduğunu ve yaygınlaştırıldığını da ortaya koydu. Ergenekon'un yeni medya stratejisini belirleyen 'Ulusal Medya 2010' isimli belgede, 'yandaş medya' kavramının yaygınlaştırılması isteniyor. Belgede ayrıca Ergenekon davasının 'tertip' olduğunun sürekli gündeme getirilmesi öngörülüyor.
Sanki yandaş medya bir gerçeklik değil de uydurulmuş bir şey gibi ifade edilmiş. Yandaş medya vardır ve dünyanın en gerçek olgusudur.

Ergenekon soruşturması kapsamında Oda TV'ye yapılan baskının ayrıntıları gün yüzüne çıkıyor. Soner Yalçın'ın tutuklanmasıyla sonuçlanan operasyonda 'Ulusal Medya 2010' isimli bir belge ele geçirilmişti. 'Gözlem', 'Analiz', 'Strateji' ve 'Sonuç' bölümlerinden oluşan belgede ilginç detaylar yer alıyor: "Soruşturmalara destek veren medya organlarına "yandaş medya" damgası vurulmalı. Bunlar yıpratılmalı, yıldırılmalı. Operasyonların siyasal olduğu, TSK ve yüksek yargıya karşı yürütüldüğü işlenmeli. Dava dosyasındaki küçük hatalar soruşturmanın geneliyle özdeşleştirilecek. Davaların tertip olduğu işlenecek."
Operasyon gerçekten de TSK ve yüksek yargıya karşı yürütülmektedir. Daha önceleri de üniversitelerde ve YÖK kadrolarındaki tasfiyeler için aynı tipte operasyonlar yapılmıştı. Bütün bunlar yalan mı yani.

Ergenekon soruşturması kapsamında Oda TV isimliinternetsitesine yapılan baskında 'Ulusal Medya 2010' isimli bir belge bulunmuştu. Öncelikle belge29 Ekim1999 tarihli 'Ergenekon; Analiz Yeniden Yapılanma ve Geliştirme Projesi' başlıklı Ergenekon belgesiyle benzerlik gösteriyor. Oda TV'de ele geçirilen belgelerde Ergenekon yapılanmasını yeniden faaliyete geçiren notlar tespit edildi. Temmuz 2010'da hazırlandığı iddia edilen 'Ulusal Medya 2010' isimli dört aşamalı projede ulusal medyanın yeniden yapılandırılması ve iddia edilen Ergenekon terör örgütünün amacına yönelik lehte yayınlar yapılması amaçlanıyor. Ayrıca notlarda örgütün kontrolünde olmayan ulusal medyayı etkilemek, yönlendirmek ve örgütün kontrolünde olan ancak etkisiz ve eksik kalan medyayı yeniden yapılandırmak da planın bir parçası olarak yer alıyor.
Ulusal medyanın örgütlenmeye çalışması neden haksız olsun. Ne yani memlekette bütün taşlar bağlı olacak, köpekle serbest bu mudur yani? Elbette ulusal güçler emperyal güçlerin işbirlikçilerine karşı örgütlenecek, bu en doğal şey ve haktır.

'Ulusal Medya 2010' isimli belge, 'Gözlem', 'Analiz', 'Strateji' ve 'Sonuç' bölümlerinden oluşuyor. 'Proje' bölümünde ulusal medyaya, karşı medya gruplarının yıpratılması, yıldırılması bağlamında hayati görevler düştüğü anlatılıyor. Notlarda ulusal medya kuruluşlarının gelecek sorunu olduğuna inandırılması hedefleniyor. Plan notlarında Oda TV'nin zorunlu olduğu ve 'ulusal medyanın' internet medyası kanadını temsil etmeye uygun bir isim olduğu belirtiliyor. Görsel yayın kanadının iseDoğu Perinçekgrubunun Ulusal TV'si, Avrasya TV, Kanal B gibi kanallar, yazılı basın kanadının Cumhuriyet ve Aydınlık gibi yayınlar tarafından oluşturulabileceği ifade ediliyor. Ancak bu medya organlarının bünyesinde de ameliyat zorunluluğu olduğu dillendiriliyor.

Tsk, medyaya karşı tutum geliştirmeli

Ergenekon terör örgütü davasıyla birlikte bu medya kuruluşlarının halk kesimlerine ulaşmasının zorlaştığı dile getiriliyor. Plan notlarında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeni oluşan medya yapılanmasına karşı bir tutum geliştiremediği ifade ediliyor. Yeni süreçte medya üzerindeki TSK'nın etkisinin azaldığı ve TSK destekli medyayı şekillendirme operasyonlarının bitme noktasına geldiği anlatılıyor. Ancak TSK'nın Kemalist çizgide yayın yapan medya organlarına sahip çıktığı dile getiriliyor. Oda TV'nin akredite olarak desteklenmesi ise bunun en büyük göstergesi olarak değerlendiriliyor. Plandaki en ilginç notlardan biri de etiketlemeyle ilgili. Planın 'strateji' bölümündeki notlarda kamuoyundaki yürütülen soruşturmalara destek veren medya organlarına "yandaş" medya damgasının vurulması gerektiği vurgulanıyor.
Ya TSK ne yapmalı, yapılan psikolojik harekatı, ABD operasyonlarını aynen sineye mi çekmeli? Elbette TSK kendisini yapılanlara karşı korumaya çalışmalı. Ve üstelik bana göre bu konuda son derece zayıf kalmıştır.

Dosyadaki küçük hatalar büyütülecek

Oda TV'de ele geçirilen belgenin 'Strateji' bölümünde, yürütülmekte olan operasyonların siyasal olduğunun işlenmesi gerektiği aktarılıyor. Proje notlarında yapılan operasyonların TSK ve yüksek yargı başta olmak üzere anayasal kurumlara karşı yürütüldüğünün işlenmesi gerektiği belirtiliyor. Plan notlarında devam eden davalarla ilgili soruşturma sürecinde delillerin boşa çıkarılması, değersizleştirilmesi ve normalleştirilmesi için savunma makamlarının geliştirdiği argümanların kullanılması dikte ediliyor. Bu kapsamda dava dosyaları içindeki küçük hataların gündeme taşınarak davanın geneliyle özdeşleştirilmesi planlanıyor.
Dosyalardaki hatalar küçük değil, her biri dev bir hukuk skandalı oluşturacak kadar büyük hatalardır. Üstelik mahkeme doğal değil, bu görev için özellikle toplanmış, sadece bu mahkemeyi ve bundan sonra kurulacak uzaktan kumandalı diğer mahkemeleri oluşturabilmek, ve himaye edebilmek için HSYK ve Yargıtaya da bir sürü operasyon yapılmıştır. Yargı kesinlikle siyasetin emrine verilmiştir. Tutukluların mahkemeyle ilgili haklı şikayetleri gözardı edilmiş, gereken işlemler özellikle geri bırakılmıştır.

Davaların 'tertip' olduğu işlenecek

Operasyonları yürüten kurumlara mensup olanlardan Ergenekon'un tezlerine ve faaliyetlerine destek veren, kamuoyunun yakından tanıdığı kişilere, Ergenekon ve benzeri davaların tertip olduğu yönünde açıklama yaptırılması için teknik destek sağlanması gerektiği vurgulanıyor. Projenin 'Sonuç' bölümünde ise tüm Türk sanatçı, aydın ve gazetecilerin Kemalist ideoloji çatısı altında birleşmelerinin sağlanması amaçlanıyor. Ulusal Medya yapılanmasını oluşturmanın her Türk aydınına düşen bir sorumluluk olduğu aktarılıyor. Ayrıca,
AK Partive Gülen hareketinin sivil faşist bir hareket ve 'diktatörlüğe uzanan yeşil bir devrim' olarak anlatılması gerektiği ifade ediliyor


Kim ne derse desin davalar, kurulan mahkemeler, soruşturmacı polisler, üretilen deliller, her şey sahtedir, kurmacadır. Piramidin tepesinde küresel oligarşi, ABD hükümetleri, Fitnetullah Çete, AKP hükümeti sıralı olarak bulunmaktadır. Üzerinde Amerikan dizilerinde olduğu gibi özel ve tumturaklı isimler bulunan bütün operasyonlar tertipdir, kurmacadır.





VE BAŞ FİTNECİNİN DİĞER HERZELERİ

Hedef  Türkiye
BOB'un Yeni Kur'anı
Fettullah Efendinin Gizli Yahudi Mezhepleriyle İttifakı
Papalığın Gizli Kardinali Fitnetullah Efendi
Fitnetullah Efendi CIA Bağlantısı
Fitnetullahlara Göre Hristiyanların Şehitliği de geçerliymiş
Fitnetullahçılık ve Diğer Şeriatçılar
Hedef Türkiye -2
Gerekirse Avukat Hatta Hakim Kiralayacaksınız!
Kur'an Hükümleri Çok Sert
Dinlerarası Diyalogdan Dinler Arası Düğüne
Fitnetullah Efendinin Heybeli Ada Maceraları
Hristiyanların Şehadeti de Geçerliymiş-2
Muhammed Allahın Resulüdür İbaresi Gereksiz miş!..
Nurettin Veren'in Anlatımıyla İçeriden Fitnecilik
Gözümüzü Açmalıyız, Gidişat Kötü..
VEEE NİHAT GENÇ'LE AYKIRI SORULAR

FİTNETULLAH EFENDİ TAKKİYE, SİNSİLİK YAPIN, YALAN SÖYLEYİN DİYOR!...

“Adliye’de, Mülkiye’de mevcut olanlar mevcudiyetlerini korumazlarsa, arkadan gelenlerin mevcudiyetini koruyamayız.
Bir taraftan o kanun ve kuralları, diğer taraftan da kanun ve kural adamı olma imajını kullanmalıyız. Yani sizi gören, ‘Bunlar kurallara harfiyen riayet ediyorlar’ demeli.Taa ilerilere gitmeli, can damarları içinde dolaşmalıyız.
Cepheleri öğrenmeleri lazım arkadaşlarımızın.
Hukuk sistemini didik didik etmeliler. Sistemin püf noktalarını bilmeleri lazım.
Biz de çalışıp onları istifade edecekleri mevkilere getirmeliyiz.

Dikkatli olmalıyız.
Erken harekete geçersek, tepemize binerler.
Zamanı gelince, uygun boşluk bulunca maratona geçeriz.”




--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.   W.CHURCHİLL  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Sabahleyin kaybedeceğin bir saatin bütün gün zararını çekersin.   William whately  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder