24 Şubat 2011 Perşembe

Kaddafi

Bekir Coşkun / Cumhuriyet

   

Kaddafi

23 Şubat 2011 Çarşamba 04:39

Hüsnüden sonra yine karşılaştık

Peki Kaddafiden ne istiyorlar dedim

Bir milyon insan açken, kamu bankalarının parası ile oğluna bir gazete, bir televizyon, iki radyo satın aldı dedi

Oha…”

Biliyorsunuz güzel soru sormayan muhabirleri kovalardı Foto muhabirinin 38lik zum aletini aldığım gibi sokarım, dedi Bunu duyan kameraman kaçtı Zaten bir tek muhalif yazarı barındırmadı, ya köşelerini bırakıp kaçtılar, ya hapishanelere dolduruldular…”

Çüşşş…”

Kaddafinin iktidarının 40ıncı yılı kutlamalarına (02.09.2009) Emine Erdoğan ile Münevver Arınç ve Bülent Arınç da özel bir uçakla gelerek katıldılar Arınç orada gördüklerinden çok mutlu olduğunu söyledi ve Libyadaki yönetimi öven özlü bir konuşma yaptı…”

Yok artık…”

Kaddafi iktidarının 40ıncı yılı törenlerinde çok heyecanlanan Emine Erdoğan gözyaşlarını tutamadı (Tıklayınız; Google - Emine Erdoğan Libyada nasıl ağladı)...

Vayyy…”

Bingazide dev bir stadyum yaptırdı O stadyumda yeterince lehte tezahürat yapılmadığını duyunca sinirlendi, Biraz daha kızarsam içindekileri kovup develeri doldururum dedi…”

Pess…”

Kendini İslam âleminin imamı’, Arapların ise kralı saydı. Popülizmin uç noktasında yer almasının en çarpıcı örneğini o verdi. Yabancı devlet adamlarını azarladı ama altınını-parasını onların bankalarına taşıdı…”

Höst…”

Sonunda insanlar ayaklanınca her faşist gibi çıldırdı Daha dün uçaklarla kendi halkını bombaladı Yaralı göstericilere bakıyorlar diye doktorları bile kurşuna dizdiler…”

Yuh…”

İşte Tayyip Erdoğanın dün grubunda savunduğu insan hakları ödülünübundan aldı…”

Aaaaa…”

Atatürkü hiç sevmezdi….”

Eh…”

*

Giderken arkasından seslendim:

Gidecek mi?..

Sordu:

Hangisi?..

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Savaş sanatının en faydalı kavramı, düşman ülkesini tümüyle, zarara uğratmadan ele geçirmektir. Yıkıp yakmanın kimseye faydası yoktur.  Sun Tzu’dan Savaş Sanatı  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Yeterli matematik çalışıncaya ve sayısız olası istisnaları görüp kafası karışıncaya kadar herkes bir eğrinin ne olduğunu bilir.  Felix Klein  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder