25 Temmuz 2017 Salı

MÜFREDATTAN ‘EVRİM'İN ÇIKARILMASINI SAVUNAN BİYOLOG PROFESÖR: BİYOLOJİ KİTAPLARINDA ATEİZM ÖĞRETİLİYOR

Böylesi cümleler kuran bir bilim adamı, bir dekan, bir bölüm başkanı, hem de biyoloji bölümü başkanı olamaz.

Biz Adem ile Havva'dan geldik cümlesi bilimsel bir cümle değildir.
Olgulara, gözlemlere dayanmaz.
Üstelik bilinen gerçeklere de aykırıdır.

Ve YÖK bu adamı bu makama atamıştır.
Ve bu adam bu mertebeye kadar Türk eğitim sisteminde tırmanabilmiştir.
Durum çok vahimdir.
Umarım uluslararası camiada bu haberi izleyenler yoktur.
Türk halkı için utanç verici bir durumdur.

Bilim politik ya da dini bir şey değildir, evrenseldir.
AKP bilimi, İslam bilimi diye bir şey yoktur.
Bunu böyle sunanlar aldanmakta ve aldatmaktadır.
Bilim billur gibi akan bir nehirdir, bunu İslam bilimi, milli bilim zehriyle karıştıranlar elde ettikleriyle kendileri zehirlenir.

Bu tartışmalar yeni değildir.
Osmanlı'nın son yüzyıllarını tüketmiştir.
Bir milletin entelektüel patinajından başka bir şey değildir.
Bir yere götürmez ama beyhude enerji tüketir.
Zaten düşman milletlerin de istediği başka şey değilir.
Kendi kendimizi bu şekilde tükettikten sonra onlara direnmek için elimizden ne gelir?

Ondan sonra miller aya biz yaya mikromanisi ile iman gücü megalomanileri arasında sallanan bir bipolar hezeyanlar içinde kendimizi buluruz.
Bu hep böyle olmuştur.

Oraj POYRAZ ( 0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA      



MÜFREDATTAN 'EVRİM'İN ÇIKARILMASINI SAVUNAN BİYOLOG PROFESÖR: BİYOLOJİ KİTAPLARINDA ATEİZM ÖĞRETİLİYOR

Evrim Teorisi'nin ortaöğretim müfredatından çıkarılmasının doğru bir karar olduğunu savunan Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akan, biyoloji kitaplarında Evrim adı altında ateizm propagandası yapıldığını savundu.

https://cdn00.vidyomani.com/c/9/2/9/prof-dr-hasan-akan-biyoloji-kitaplarinda-ateizm-ogretiliyor/prof-dr-hasan-akan-biyoloji-kitaplarinda-ateizm-ogretiliyor-240p.mp4

25 Temmuz 2017 Salı, 15:26

Müfredattan 'Evrim'in çıkarılmasını savunan biyolog profesör: Biyoloji kitaplarında ateizm öğretiliyor

Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu 'Türkiye'nin Nabzı' programında Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı müfredat değişikliği tartışıldı.

Gazetemiz yazarı ve Bilim ve Herkese Bilim Teknoloji Dergisi Yayın Yönetmeni Orhan Bursalı, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergi Deniz Özsoy, ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya, Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akan, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi ve Nagehan Alçı'nın katıldığı programda, Evrim teorisinin müfredattan çıkartılması tartışıldı.

Müfredat değişikliği konusunda Talim Terbiye Kurulu'na bir rapor sunduklarını belirten Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akan, yapılan değişikliğin beklentilerin çok azını karşıladığını söyledi.

EĞİTİM MİLLİ KÜLTÜRE UYGUN OLMALI

Biyoloji Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Hasan Akan, müfredat değişikliğinin olumlu olduğunu ve milli eğitimin 'milli kültüre uygun' olması gerektiğin söyledi. Prof. Akan, "Ebeveynler olarak çocuklarınıza 'biz Adem ile Havva'dan geldik, toprakan geldik" diye anlatıyorsunuz, okula gidiyorsunuz biyoloji hocanız başka bir şey öğretiyor. Burada bir çelişki var. Bunun rayına oturtulması gerekiyor.

"BİYOLOJİ DERSLERİNDE ATEİZM ÖĞRETİLİYOR"

Lise seviyesinde öğrencilerin Evrim Teorisini anlayamayacağını savunan ve sık sık ilahiyat alanından örnekler veren Prof. Dr. Hasan Akan, Biyoloji derslerinde Evrim adı altında ateizm öğretildiğini ve Evrim Teorisinin gençleri dinden uzaklaştırdığını savundu.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/789124/Mufredattan__Evrim_in_cikarilmasini_savunan_biyolog_profesor__Biyoloji_kitaplarinda_ateizm_ogretiliyor.html#

 
a45UyF587661-170725193106 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/07/25  20:29 2  65  alelma@yahoogroups.com


 

Dunyayi yutsa, yoksul kalacak biri var: Ac gozlu.

Hz.Ali

Cocugunu yedi yasinda namaza baslatmayan, on yasinda devamli namaz kildirmayan ebeveyn buyuk bir sorumluluk altindadir.

Mehmet Sevket Eygi
Murtecilerin cok sevdigi ve onemsedigi fikir adami.

Nurullah AYDIN : ARAPCILARIN TURK DUSMANLIGI

31 Agustos 2015-ANKARA

Arap hayranligi neden? Dinci TV lerde Turk tarihinin kahramanlari yok. Arap kahramanlarini yuceltecek yalan yanlis menkibeler, beyinlere dini degerler adiyla yutturuluyor.

Anadolu insani gittikce Arap kulturu, tarihi ile asimile ediliyor.

Turk, Arap iliskilerine tarihi gercekler acisindan bakalim da anlamlandiralim.

Arab menaibinde ve bilhassa Tefsir ilimlerinde; Turkler insanlik dusmani bir canavar seklinde tasvir edilmislerdir. Akil ve izana sigmayacak iftiralara ugramislar ve ezcumle yamyamlikla itham edilmislerdir.

Buhar-i, Tabar-i, Al-Bagdad-i, Al-Balhi, Beyzavi, Makdisi, Nesefi, Nuveyri, Ibn il Esir ve digerleri; yecuc ve mecuc un aslinda Turkler oldugunu ve hem Araplara hem de insanliga felaket getirici yaratiklar oldugunu savunmuslardir.

Al-Bagdad-i;Lubab ut-Tevilfi maani-it Tenzil adli kitabinda: yecuc ve mecuc un Turkleri tanimladigini belirterek yecuc sozcugunun asli atesin seraresi ve isigi anlamina gelen Ecic unnar maddesindendir, onlarin bu adla cagrilmalarinin nedeni ise kesret ve siddetleri itibariyle Ecic e benzetilmelerindendir. Neslen Yafes ibn Nuh evladindandirlar ve Turkler onlardandir. Bu Turklerin ileri kollarinin Suriye ve Horasanda bulundugunu anlatir.

Ahmed-i Iskendernamesinde; Turk her seyi yakip yikan yaratik olarak tanimlanmistir.

Ibn Haldun un Mukaddime kitabinda; Turkler, hirsiz ve talan ruhlu, kaba ve hasin, ayagini bastigi heryeri harabeye ceviren,kanun ve hukuk duygusundan yoksun diye tanimlar.

Turklerle Araplarin ilk savasi; M.S.642 yilinda Horasan, Maveraunnehir (Ceyhun, Seyhun) ve Tohoristan bolgelerinde olmustur. Arap ordulari, Turk Yurtlarina saldirmislardir. Arap tarihcilere gore guya Turkler 732 yilina kadar dayanabilmisler ve kafirler dagilmislardir. Araplarin; Turk Yurtlarinda akittiklari oluk oluk kan M.S.1000 li yillara kadar devam etmistir. Turk Kentlerinin Araplar tarafindan yakilip yikilmasi, cocuklarinin kadinlarinin kitleler halinde kilictan gecirilmesi, esir alinip kole olarak Arabistan a getirilmesi cihat geregi gosterilmistir. Arap hutbelerinde Ey Allahim; Turklere ait ne varsa her seyi yok et, onlarin guclerini cokert, uzerlerine felaket yagdir diye dualar edilmis. Cemaatlerden de hayir temenni etki, Allah onlarin ayaklarinin altina buzlar yerlestir de kayip dussunler diye dualar istenmistir.

Araplar; 1900 yillarda Anglo-saksonlarla isbirligi yaparak Turk u arkadan harcerlemis ve topraklarina onlari yerlestirerek, Guney bolgelerimizin isgaline yardim etmislerdir. Turklerin iclerine sizarak genellikle seyhulislamlik makamlarina gelmisler. Cikardiklari fetvalarla, Anadolu Turklerini asagilamislar, yonetimin guvenine dayanarak Kavm-i Necip (ustun kavim) unvaniyla her turlu hileye basvurmuslardir. Ingiliz Lawrence le isbirligi ederek onlari korumak amaciyla orada bulunan Turk askerini arkadan harcerleyerek Arap collerinde binlerce Vatan evladini sehit etmislerdir.

1965 yilinda BM de Kibris oylamasinda Turkiye aleyhine oy kullandilar.1976 yilinda BM de Turkiye nin Kibris i terk etme oylamasinda da cekimser kalarak Turkiye aleyhine karar cikmasina neden oldular. 1975 yilinda Misir Baskani Enver Sedat; Kibris a donen Makarios a kardeslik telgrafi cekmistir. O donemde Filistin Kurtulus Orgutu lideri Yaser Arafat; Kibris Rumlarina Biz sizleri kardes mucadeleciler sayiyor, sizin zaferiniz bizimde zaferimiz olacaktir cunku Dusmanimiz ortak dusmandir. demistir. Makarios un olumunde tum Arab Ulkeleri Bayraklarini yariya indirerek 3 gunluk yas ilan ettiler.

Bir Arap ulkesinin Turk Liderin olumu uzerine yas ilan ettigini, bayraklari yariya indirdigini gordunuz mu, duydunuz mu?

Turk un 7000 yillik Islamiyet oncesi sanli Tarihi gormezden gelinerek, 1071 baslangic alinarak MS 642 den bugune Arab in Turk e olan kini yok sayilmistir, sayilmaktadir.

Her turlu melanet; Turk e karsi duyulan genetik kinlerden gelmektedir.

Kendi irktaslarina yapilan katliamlara karsi, niye hic bir Arab in sesi cikmaz da Turkiye den birileri sokaga dokulur? Celiski degil mi?

Turkiye de Emeviler, Selcuklular ve Osmanlilar donemi gelip yerlesen 7 milyon Arap sinsice tarikat ve cemaatlerde yuvalanarak, millet, ummet kavramlari altinda Arap inancini, dusuncesini yasayisini, liderlerini, tarihini, kulturunu telkin etmektedirler.

Turk Milleti; gercekleri gormek, anlamak, uyanmak zorundadir.

GuNuN SoZu: Mensubu oldugun milletin degerlerini tarihi kimligi ile bil ve hisset.


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder