29 Temmuz 2017 Cumartesi

TÜRKER ERTÜRK : BİZİM DEVLETİMİZİN ARŞİVLERİNDE ONUN İÇİN "AJAN" YAZIYOR


29-07-2017

Evet, Merve Kavakçı, ve sözde Şeyh Nazım Kıbrısi'nin peşinde gezenler de batılı gizli servislerin ajanlarıdır.
Özellikle de İngiliz gizli servislerinin.

Oraj POYRAZ ( 0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA       


TÜRKER ERTÜRK : BİZİM DEVLETİMİZİN ARŞİVLERİNDE ONUN İÇİN "AJAN" YAZIYOR

28.07.2017.

Sırrı bu fotoğrafta mı...

Geçtiğimiz gün Merve Kavakçı'nın Malezya'ya atandığını ve Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçisi olduğunu üzüntü ile öğrendik! Emin olun sorun kılığı kıyafeti değil! Bu göreve uygun eğitiminin ve liyakatinin olmaması da değil.

Merve Kavakçı gizlice Amerikan vatandaşlığına geçmiş birisi. Babası Yusuf Ziya Kavakçı yaklaşık 50 yıldır Amerika'da yaşamakta olup ABD derin devleti ile İslami konularda ve operasyonlarda iş tutmuş birisi! Yani Amerikalıların güvenilir adamı. Papa'nın ABD'yi resmi ziyareti sırasında görüştürülen isimler arasında Yusuf Ziya Kavakçı! "Ey Amerika, Katil Amerika" bu sözlerin arka planı yoktur iktidar iradesi tarafından halkı kandırmak ve gaza getirmek için kullanılmaktadır.

ATATÜRK BİR FİKRİN VE DÜŞÜNCENİN ADIDIR

Merve Kavakçı Atatürk'e, Cumhuriyetimizin kurucu ideolojisine ve demokrasinin olmazsa olmazı olan laikliğe düşman birisidir. Eylemleriyle ve sözleriyle değerlendirmemizi doğrulamıştır. Yeni Akit Gazetesi yazarı olarak laikleri eli kanlı olmakla suçlamış, laikliğin anayasadan çıkarılmasını savunmuş ve konuda mızrak başı olmuş birisidir.

Yeri gelmişken,Atatürk ile ilgili bir parantez açmak istiyorum. Biz Atatürk derken; sarı saçlı, mavi gözlü, Anafartalar ve Kurtuluş Savaşı kahramanı bir askerden bahsetmiyoruz. Atatürkbunların ötesinde bir şey, gerçekte bir fikrin ve düşüncenin adıdır. Atatürk akıldır, bilimdir, çağdaşlaşmadır, aydınlanmadır, bilim egemen kafalı ve eleştirel akla sahip toplumun yaratılması projesidir.

MENZİL BİRLİKTELİĞİ VAR

İşte bu fikre ve düşünceye karşıtlıkMerve Kavakçı ile iktidar iradesini aynı menzilde buluşturuyor. Gülen Cemaati ile de aynı menzilde buluşulmuş, 11 yıl ülkeyi beraber yönetmişler, askerlere, aydınlara ve yurtseverlere kumpasları beraber kurmuşlardı. Bugün kavga ediyor olmaları bir şey değiştirmez. Gülen'in kendisi değil ama fikri bugün iktidardadır!

Başka bir ülkenin vatandaşı olan birisi ABD'nin, Almanya'nın İngiltere'nin, Rusya'nın, Fransa'nın büyükelçisi asla yapılmaz. Çünkü o insanın hangi ülkeye bağlılık duyduğu konusunda şüphe oluşur. Böyle bir atama olsa olsa kabile devletlerinde olur!

ŞEYH NAZIM'A İNTİSAP ETMİŞ

Merve Kavakçı'nın ayrıca Şeyh Nazım Kıbrısi'nin dizinin dibine oturmuş bağlılık bildiren ve şefaat dileyen fotoğrafları var. Belli ki Nazım Kıbrısi Merve Kavakçı'nın şeyhi ve ona intisap (bağlanmış) etmiş. Ama şeyhi de İngilizlere intisap etmiş.

Evet, Şeyh Nazım Kıbrısi bir İngiliz ajanıdır. Kökeni Kıbrıslı olup görev alanı Kıbrıs, Türkiye, İngiltere'de yaşayan Türk Toplumu ve İngiliz Milletler Topluluğu'nun (Commonwealth of Nations) Müslümanlarıdır.

DEVLETİN AKLI "AJAN" DİYOR

Meslek yaşantım sırasında hem Kıbrıs hem de İngiltere'de görev yaptığımdan bu konuyu biraz bilirim. Hatta Londra'da görev yaparken bu konuda rapor hazırlayıp Ankara'ya göndermiştim. Sanırım Merve Kavakçı'nın büyükelçi yapılması yanında İngiliz Milletler Topluluğu'na dahil Malezya'ya atanmasında özel bir arka plan var!

Aklınıza gelebilir; Nazım Kıbrısi'nin İngiliz ajanı olduğu sadece benim fikrim mi? Kesinlikle hayır! Benden öncede Kıbrısi'nin ajan olduğu kayıt altına alınmıştı. Bugün bile MİT ve Genelkurmay Başkanlığı kayıtlarına bakınız,bu değerlendirmeyi bulacaksınız! Yani iktidar, devletin kayıtlarına ve aklına rağmen bir İngiliz ajanına intisap etmiş birisini büyükelçi yapıyor!

DEVLET AKLINI YOK SAYDI

Biliyorsunuz, bu devlet aklı daha önce de Fethullah Gülen'i tehdit olarak değerlendiriyor, devleti ele geçirmeye çalıştığını söylüyor ve darbe hazırlığı içinde bulunduğunu rapor ediyordu ama iktidar yok saydı! Sonra da "Yanıldım, aldandım, Allah affetsin" dedi.

Şeyh Nazım Kıbrısi, aynı zamanda Prens Charles'in"Müslüman olduğunu ama açıklayamadığını" söyleyen ve İslamDünyasında yayan birisi. Bu, emperyalizmin İslam ülkelerini ve Müslümanları kullanabilmek ve sömürebilmek için başvurduğu eski bir taktiktir; Müslümanmış gibi davranmak, bu konuda ajanları vasıtası ile çıkartılan söylentilere sessiz kalmak ve gizli Müslümanmış görüntüsü vermek.

GİZLİ MÜSLÜMANLAR

Bu sadece Prens Charles ve İngiltere ile de sınırlı değil. Bu işi ilk kez Almanlar yaptı. (Alman İmparatoru ve Müslümanların koruyucusu Hacı II. Wilhelm) Aslında bu konuda örnek çok;Haydar Ebu Ali adlı gizli Müslüman Hitler ve Musa Nili adlı gizli Müslüman Mussolini…Barack Hussein Obama için de çıkarılan söylenti şuydu; "Babası zaten Müslüman fakat kendi konumu nedeniyle açıklayamıyor, Hristiyan gözüktüğüne bakmayın, o gizli Müslüman".

Yerseniz tabii ki! Ama gülmeyin, yiyen çok! Bu palavralara inanan ve alıcısı olan çok büyük kitleler var! İngiltere'de iken, üniversite hocası bir İngiliz'e bu konuda ne düşündüğünü sormuştum. Katıla katıla güldü ve "Senin ne düşündüğünü anlıyorum ama bilmelisin ki, büyük coğrafyalar sadece silah gücü ile sömürülemez ve yönetilemez" dedi!

Aklın ve bilimin egemen olmadığı İslam dünyasında dince kutsal duyguları istismar ederek sömürmek ve emperyalist hedefler doğrultusunda yönlendirmek ne kadar kolay, değil mi? İşte Atatürk bunun panzehridir!

Türker Ertürk

Odatv.com

 
a45UyF587661-170729142850 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/07/29  01:21 2  65  alelma@yahoogroups.com


 

Insan; dun, bugun ve yarinin kavgasini ayirmaya calisirken hayatini kaybeden zavalli yolcudur.

Lev Tolstoy

Baskinlar
1021 - Abdullah Ibnu avn anlatiyor: nafi ye yazarak savastan once (musrikleri Islam a) davet etme hususunda sordum.
Su cevabi verdi: bu Islam in basinda idi.
Resulullah (Aleyhissalatu Vesselamesselam) beni mustalik e ani baskin yapti.
Adamlari gafildi, hayvanlari su kenarinda sulanmakta idi.
Savasabilecekleri oldurdu, kadin ve cocuklarini da esir etti.
O gun cuveyriye (Radiy Allahu anha) validemizi esir almisti.
Bunu bana Abdullah Ibnu Omer (Radiy Allahu anhuma) rivayet etti.
Abdullah bu orduya asker olarak katilmisti
Buhari, itk 13; muslim, cihad 1, (1730); ebu davud, cihad 100, (2633).

Levent Erturk : UNDERGROUND

Su aralar Underground (yeralti) yazarlarini okuyorum ve onlarin igneli, saldirgan, ahlaksizca, aykiri yazim tarzlarini cok seviyorum. El birligi ile, Dunya nin icine etmeye devam ediyoruz. Bu oyunda herkes -kendince- hakli. Muslumanlar, Yahudiler, Hristiyanlar, Ruslar, cinliler ecinniler vs herkes hakli. Dunya nin icine edenler ise, cok akilli insanlar . Onlari gordukce aklima Buzlar cozulmeden piyesinde kasaba kaymakami olan delinin soyledikleri geliyor. Size benim gibi deliler uymaz. Size coook akilli idareciler lazim! Evet, bunlar cok saygin insanlar. Bunlarin hepsi en ust seviye universiteleri bitirmis, en ust duzey yonetici konumlarina gelmis insanlar. Hemen hepsi, iclerindeki cocugu geberttikten sonra, finans ve silah yolu ile Dunya yi yeniden design etmeye kalkisan tipler. Alayi toplum icinde ornek ve model olan kisiler. Bunlar milli ve manevi degerlere cok bagli.

Tarihe bakin; insan kani icmeye doyamayan ne kadar sadist varsa, hepsi kucaklarina bir cocuk alip devlet ve milletinin menfaatlerini koruyan ornek lider pozlari vermislerdir. (Hayati ve insanlari gercekten seven kisiler ile bunun sadece edebiyatini yapan kisiler arasindaki farklari bulmayi da sizin idrakinize birakiyorum.)

Underground edebiyat demistim. Ne yapiyor yeralti edebiyati? Bence cok guzel bir gorevi yerine getiriyor. Ahlakli, efendi olmayi bir kenara birakip dogrudan saldiriyor, isiriyor, tekmeliyor, sirasinda kufur ediyor ve bizim bu akilli dunyamizin arka planindaki yozlasmisligi cok guzel sergiliyor.

Ama yeralti yazarlarini bizim dinibutun ve ahlak ve dahi maneviyat sahibi cici cocuklar sevmez, oyle degil mi ? Mesela Charles Bukowski bizimkilere gore degildir. Adam sabahin korunde icmeye basliyor, ABD nin ve onun isbirlikcilerinin duzenine bir araba dolusu kufur ediyor, soyle makyaji akmis ucuz bir hatun bulursa geceyi onunla birlikte geciriyor ve Mac in basina gecip memeler ve kalcalar uzerine dusunduklerini yaziyor. Bu arada, kendisini imana davet eden iki katolik rahip e ve bir Zen budist ozentisi geri zekaliya kalayi basiyor. Ay ne ayip !

Peki, ahlak ve maneviyat sahibi cici liderlerimiz ne haltlar ediyorlar ? Neler yaptiklari meydanda degil mi ? Dunyanin yarisindan fazlasini kana boyayan bu tipleri mi kutsayacagiz ? Sirf ceketli gravatli ve saygin gorundukleri icin mi ?

Bir alkolik size ne yapabilir ? Bir tinerci kac kisiye zarar verebilir ? Yolun kenarinda seks pazarligi yapan bir fahise kac kisinin ahlakini bozabilir ? Oturun hesaplayin ! Bizim cici cocuklar bunun binlerce kat fazlasini yapiyorlar. Her sene, milyonlarca insan katil veya soyguncu olmaya mecbur ediliyor. Milyonlarca kiz, hem de oz aileleri tarafindan fuhus sektorune satiliyor. Arastirin, basta Asya ve Latin Amerika olmak uzere, Dunya daki fuhus sektorunu. Kim suclu ? Vucudunu satan mi, onu bu satisa mecbur eden mi? Direnci kirilana kadar dovuldukten sonra, vucuduna uyusturucu zerkedilen ve bir barakada erkeklerin begenisine sunulan bir genc kiz ahlaksiz oluyor, oyle mi ? Fitrati geregi ... abiler, ablalar....!!!

Ha,bir de bu durumu kutsayan ilahiyatcilar var ...Tum bu sistemi kutsal sulari ile yikamaya kalkisanlar.

Sistemin tum parcalari, birbirlerini destekleyecek sekilde oylesine guclu durumda ki, sisteme karsi cikmaya calismak bile onu daha guclendirmekten baska ise yaramiyor. Iste bu durumun farkina varan Bukowski gibi bir insan, dunya kurtarma receteleri falan yazmayi bosverip sunlari yaziyor: Yeniden dunyaya gelsem kedi olmak isterdim. Butun gun yer, icer, sonra kicimi yalayip uyurdum! cok mu bayagi bir tesbit? Bence iyi dusunun, burda muthis bir analiz var.

Yeralti edebiyati namuslu hanimlari, milli ve muhafazakar beyleri rencide edecektir elbette. cunku hicbir namuslu hanim o namusunu kac bin kizin satildigi bir ticaret sayesinde koruyabildigini dusunmek istemez. Ona bu gercegi hatirlatirsaniz suratini eksitir. Ramazan sofrasinin basinda vaktin gelmesini bekleyen mumin kardeslerimiz de kendi dinlerinin sosyal yonunu bosverip Tanri ile sevap pazarligi yapmanin huzuru icinde yasarlar. Ah ne kadar fakirdi sahabeden Ubeyd bilmemne hazretleri. Agla ya mumin agla. Gelsin devlet ihaleleri ve medyanin dolarlari ...

Yeralti edebiyatini bu yuzden seviyorum. Bu dunyada; Hristiyan, Musluman, Budist vs demeden bu sistemi kim guclendiriyor ise, onlara kalayi basanlari seviyorum. Peki bir ise yarayacak mi, yani, bir seyler degisecek mi ? Zannetmem. Ama en azindan, su cop tenekesinin kapagini kaldirip kendi pisligimiz ile biraz yuzleselim. Belki ilerde birileri gercekten temizlik yapmaya baslayabilir.

Neyse, bu kadar kafa utulemek yeter. Sizler icin Chuck Palahniuk un bazi sozlerini alintiliyorum. Hakli mi, degil mi, siz karar verin. Saygilar

***

Alintilar:

Binlerce yildir insanoglu bu gezegendeki her seyin icine etmis, her seyi boka cevirmisti ve simdi tarih benden herkesin pisligini temizlememi bekliyordu. Bos konserve kutularini suyla calkalamali ve yassiltmaliydim.

Kullandigim her benzin damlasinin hesabini vermeliydim.

Artik sizi yargilamak uzere bekleyen Tanri degil, piyasa.

Bir arada olmaktan nefret ettikleri ama yalniz kalmaktan da korktuklari icin insanlar telefon denilen bir alet kullaniyorlarmis.

Eger ne istedigini bilmezsen, bir bakarsin istemedigin bir suru seyin olmus.

Butun kimliginiz bir anda yok olursa ne yaparsiniz? Butun hayat hikayeniz bir yanlistan ibaret oluverirse, bu durumla nasil basa cikarsiniz?

Terbiyemi takinarak bir yere varamayacagimi anladim; artik ortaligi karistirma zamani geldi.

Ve istedigim halde degistiremedigim o kadar sey var ki...

Hayatin da porno filmlerin de sonu bellidir; tek fark, hayat orgazmla baslar.

Cok yakinda ayni anda ayni seyleri dusunmeye baslayacagiz. mukemmel bir uyum icinde olacagiz. senkronize. birlesmis. esit. kati. karincalar gibi. bocekler gibi. koyunlar gibi.

O kadar cok sey ogrenmistik ki, dusunecek zamanimiz kalmamisti.

Dunya nufusu arttikca insanlarin sayisi azaliyor.

Hiclige yapacagimiz inis baslamistir,lutfen kemerlerinizi baglayin ; )

Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu...

Levent Erturk


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder