22 Kasım 2018 Perşembe

AKP’Lİ BAŞKAN ADAYI: İHALELER KONUMUNDA YANDAŞLARIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ

Bir devlet adamı, kendi devletini, kendi milletini aşağılamakta bu kadar mı becerikli olur.
Şimdi bu AKP'li soysuz açıkça bizim devletimiz çadır devletidir, hukuk mukuk bilmeyiz, taklamayız, Türkiye Muz Cumhuriyetidir diye açık açık belirtiyor.
Benim tahminim bu AKP dönemi iki dönem daha sürsün Suudi Arabistan ile hukuk ve demokrasi konusunda yarışır hale geleceğiz.
Bu derece.

Anlaşılan bu kadro devleti yıkmak ve yerine bizim hayal bile edemediğimiz bir şeyi getirmeye kararlı.
Ve belli ki, ülkemiz demokrasisi ve hukuk düzeni sürdürülemez bir istikamette öylece gitmekte.
Bir gün her şeyin yerle bir olduğunu büyük olasılıkla göreceğiz.
Ve yıkılan, bozulan, çürütülen, içi boşaltılan bütün kurumlar ve ahlak yeniden üretilirken bazı şeylere dikkat etmek gerecek.

Bunlardan bence en önemlisi yeni kurulacak rejimde hükumetlerin, ve partilerin TBMM'yi ve yetkilerini gasp etmesine yönelik çok sıkı önlemler almak.
İkinci olarak yine denetim anlamında hükumetleri, ve idareyi yasa dışına çıkmaktan caydırmak için suçlu kişiler, kadrolar ve hatta partiler için çok sert önlemler almak gerekecek.

Baksanıza, tarihte imparatorluklar kurmuş diye övündüğümüz koca devletin başkanı, beni yasalar bağlamaz, Yargıtay, Sayışta, Danıştay, Anayasa MAhkemesi falan bağlamaz, yabancılarla yapılan anlaşmaları taklamam diyor.
Ve bu hergeleyi hizaya sokacak hiçbir anayasal kurum yok ortada.
Dahası yasadışılığın bu kadar açıkça ve cüretle yapılması devletin zirvesini bırakın, orta ve alt düzey devlet adamlarında, bürokratlarda dahi yasalara saygı göstermeme, yasa dışı olmakta mahsur görmeme, hatta gurur duyma halleri yaratıyor.
Artık mahkemelerin her türlü kararının aleni şekilde çiğnenmesi hukuki, siyasi yaptırım görmüyor.
Dünyada bu şekilde ayakta kalmış bırakın devleti kabile bile göremezsiniz.
Mutlaka yıkılır.
Mutlaka bir duvara toslar.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  



AKP'Lİ BAŞKAN ADAYI: İHALELER KONUMUNDA YANDAŞLARIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ

AKP İpekyolu Belediye Başkan aday adayı Cafer Karakoç iş ilişkisi ve ihaleler konumunda yandaşları destekleyeceklerini belirterek "Benim partime kim oy vermişse kim sandık başında koşturmuşsa ilk önce onu alacağım. Vallahi benim babam benim partimden olmasa onu bile tanımam" diye konuştu.

20:18 22 Kasım 2018

Haberler Gündem

Mail Gönder

Sayfayı Yazdır

Yazı Boyutu

AKP İpekyolu Belediye Başkan aday adayı Cafer Karakoç iş ilişkisi ve ihaleler konumunda yandaşları destekleyeceklerini belirterek "Benim partime kim oy vermişse kim sandık başında koşturmuşsa ilk önce onu alacağım. Vallahi benim babam benim partimden olmasa onu bile tanımam" diye konuştu.

AKP Van İpekyolu İlçe Örgütü aday adayı tanıtım toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi.

AKP İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç'in yönettiği toplantıda aday adayı olan AKP'liler tek tek platforma çıkarak aday seçildikleri taktirde yapacaklarını anlattı.

"KİM OY VERMİŞSE KİM SANDIK BAŞINDA KOŞTURMUŞSA İLK ÖNCE ONU ALACAĞIM"

Oda TV'deki habere göre; AKP İpekyolu Belediye Başkan aday adayı Cafer Karakoç konuşmasında şunları söyledi:

"Zaten Türkiye'nin genelini hepimiz görüyoruz. 20 yıla yakındır Ak Parti iktidarı. Neler yapıldığının hepsi bellidir. Vallahi hepimiz hoşnutuz.

Biz yeniden başlayalım teşkilat olarak. İş konumunda iş ilişkisi konumunda ihaleler konumunda yandaşlarımızı destekleyeceğiz. Ben valiye bakana milletvekiline hepsine demişim. Benim partime kim oy vermişse kim sandık başında koşturmuşsa ilk önce onu alacağım. Vallahi benim babam benim partimden olmasa onu bile tanımam. "

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/akpli-baskan-adayi-ihaleler-konumunda-yandaslarimizi-destekleyecegiz-2753747/?fbclid= IwAR0ayWMZ5yyZ-2hN-v3LbU_0xPHyYwnDnYeyhifvMqfXMwMb6_OqQv37Dno



--   a45UyF587661

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder