11 Kasım 2018 Pazar

MİLLİ PİYANGO'DA BÜYÜK SKANDAL ORTAYA ÇIKTI. .

Bir de bunlar herkesden daha ahlaklı, daha dindar, daha Müslüman olduklarını ilan etmişti.
Daha elim ve vahim olmak üzere bu iddayı Türk halkına sordular, sizce de böylemi, doğru mu diye...

Artık ben saymayı unuttum en az 10 kez seçim, referandum, şu bu yapıldı
Ve halk hep aynı şeyi söyledi.
Evet dedi Türkçe konuşabilen Anadolu ve Trakya halkları bunlar herkesden daha ahlaklı, daha dindar, daha Müslüman, daha ibadetli, daha imanlı dediler ve onayladılar.

Artık, sonuçları itibariyle Türk halkına da bir not vermek mümkün.
Öyle ya, insan bir kere yanılabilir ama on kez de yanılmaz ya.
Demek ki, Türkçe konuşabilen Anadolu ve Trakya halkları iyice düşünmüş bir karar vermiş.

Bu vakitten sonra yapılacak şey bu kalabalığın bir parçası mısınız, değil misiniz ona karar vermek.

Bu seçim neden zorunlu?
Çünkü Türk halkına sorulan soru hep aynıydı, faziletlerden yana mısınız, yoksa siyasi İslam adına söylenmiş her lafı kabul edecek misiniz?
Evet, konu asla devlet bütçesinin nasıl idare edileceği değildi.
Konu tamamıyla cumhuriyet ve karşı devrim arasında ne tarafta saf tutacaksınız denildi.

Şimdi artık acı gerçekle yüzleşmek zorundayız.
Halkın önemli bir bölümü faziletleri değil, siyasi İslam adına söylenmiş her lafı, yalanı, dolanı, hileyi, desisesi, entrikayı, iftirayı, pusuyu, sinsiliği tercih etmiştir.
Bir başka değişle, halk diğerlenin canı, malı, ırzı helaldir, diğerlerine yalan söylemek, iftira etmek, hile yapmak, sözünden caymak helaldir diyenleri tercih etmiştir.
Bu halkın elbette bu kesimini de ahlaksız yapar.

Ve aradan kuşaklar geçmeden, bu ahlaksız tercihin sonuçlarını yaşayacağız, utancını da.

Kim ne derse desin olayların açık tercümesi böyledir.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


MİLLİ PİYANGO'DA BÜYÜK SKANDAL ORTAYA ÇIKTI. . PAYLAŞALIM. .

İstediğimiz bilete ikramiye çıkarıyorduk Vay Milli Piyango vay…

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart yurtdışına kaçan bir Milli Piyango mensubunun kendisine gönderdiği itiraflarını açıkladı.

CHP'li Kart "Milli Piyango Müdürlüğünde yapılan çekilişlerin şaibeli olduğunu mensupların çoğunun varlığının milyonlarla ifade edildiğini ancak bunun kamufle edildiğini ayrıntılı olarak ifade etmektedir" dedi.

Milli Piyango çekilişlerinde şaibe olduğunu daha önce de gündeme getiren CHP'li Atilla Kart yurtdışına kaçan bir Milli Piyango mensubunun itiraflarını gündeme getirdi.

Kendisine ok Pişmanım" rumuzuyla bilgiler gönderen kişiden bahseden CHP'li Kart "Milli Piyango mensubu olduğunu şu anda yurtdışında güzel bir hayat sürdürdüğünü Kurum bünyesindeki çıkar örgütlenmesinden kendisinin de yararlandığını ifade etti" dedi.

CHP'li Kart kendisine ulaşan kişinin "Atilla Bey şaibe olduğunu söylediği dönemde çok tedirgin olduk foyamız ortaya çıkacak diye" şeklinde not düştüğünü belirtti.

'İSTENİLEN RAKAMLARA İKRAMİYE ÇIKMASINI SAĞLAMAK KOLAY'

AKP'nin Milli Piyango Kurumu'nu denetlemekten kaçınarak halka saygısızlık yaptığını vurgulayan CHP'li Kart Milli Piyango itirafçısının kendisine ulaştırdığı bilgileri şöyle aktardı:

"Milli Piyango Müdürlüğünde yapılan çekilişlerin şaibeli olduğunu mensupların çoğunun varlığının milyonlarla ifade edildiğini ancak bunun kamufle edildiğini; çekiliş sonuçlarını değiştirmek ve istenilen rakamlara ikramiye çıkmasını sağlamanın hiçbir zorluğunun olmadığını; öncelikle TRT payı diye milyonlarca lira verilen canlı yayın ilişkilerinin ortadan kaldırıldığını; birçok özel kanaldan yayın talebi geldiği halde bu taleplerin kabul edilmediğini; önceden çekilişi birkaç vatandaş ve gazetecinin izlerken TRT sözleşmesinin iptali sebebiyle izlemez hale geldiğini; çekiliş yapıldığında 21.30'da internet sitesinde sonuçlar açıklanıncaya kadar kimsenin haberinin olmadığını çekiliş sonucu belli olur olmaz 'son 1 kupon tavrıyla' hemen çıkan rakamları kapsayacak şekilde belli bayiler aracılığıyla iştirakin sağlandığını; bu yöntemin canlı yayın iptalinden sonra rahatlıkla uygulanır hale geldiğini; ayrıntılı olarak ifade etmektedir. "

Milyonlarca işsizin dar gelirlinin emeklinin umutlarının sömürüldüğünü ifade eden CHP'li Kart "Hükümeti kamuoyuna açıklama yapmaya davet ederken; Tarafımıza ulaşan yeni bulgularla konuyu kamuoyu ve TBMM gündeminde takip etmeyi sürdüreceğimizi ifade ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Odatv.com

http://onurluhaberciler.com/milli-piyango-da-buyuk-skandal-ortaya-cikti-paylasalim-2/1?fbclid= IwAR3eZxsMihsmQTEFnLQ-HscFoxcUnsnPiTzYV-LsHu-Vx-Sv7WQiA0Gp3eE

https://odatv.com/istedigimiz-bilete-ikramiye-cikariyorduk-0502151200.html

--   a45UyF587661

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder