9 Kasım 2018 Cuma

MAHMUT HOCA'NIN AMELİYATINA ÖBÜR DÜNYADAN DOKTOR GELMİŞ

Herhangi bir dine inanan için bu çok doğal.
Bu lakırtılara zırva derseniz küfre sapmış olmanız çok mümkündür.


Sonuçta din dediğiniz nedir?

Gerçek üstü bir aleme, bu alemde olup bittiği söylenen bir sürü olaya, bu alemde var olduğu iddia edilen tanrılara, meleklere, cinlere, şeytanlara, zebanilere ve daha başka pek çok şeye inanmak demektir.
Küçümsediğinizde katliniz vacip olmaktadır.
Kabul ederseniz de, daha başka pek çok saçmalığı yanında kabul etmeniz şart oluyor.

Ve her Ramazan'da iftar vakitlerinde ak saçlı nur yüzlü bir sürü bilge insanın bunları konuştuğunu, ciddi ciddi tartıştığını görüp işittikten sonra ne demek gerekir?

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  




MAHMUT HOCA'NIN AMELİYATINA ÖBÜR DÜNYADAN DOKTOR GELMİŞ

Yıllar önce ölmüş Akbaba Hazretlerini ameliyatta manevi doktorluk yapmış.

09.11.2018

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu "Efendi Hazretleri ile Hz Akbaba Arasındaki Sırlar" konulu sohbette tartışma yaratacak iddialarda bulundu.

"Akbaba Hazretlerinin Fatih döneminde yaşadığını" söyleyen Ustaosmanoğlu Mahmut Hoca'nın geçirdiği bir ameliyatta yıllar önce ölmüş Akbaba Hazretlerinin de bulunduğunu ve ameliyatta manevi doktorluk yaptığını söyledi.

Ustaoğlu "Akbaba Hazretleri ile Efendi hazretleri arasındaki sır" dediği olayı şu cümlelerle aktardı:

"Akbaba hazretleri Hz. Fatih döneminde yaşamış hâlbuki ama zaman zaman tıbbi noktada fiziki şartlarla yaşamış olduğu bazı sıkıntıları olmuştu Efendi hazretlerinin ameliyatlar geçirmişti diyor ki kendileri ameliyatıma Akbaba hazretleri teşrif ettiler gelmiş manevi doktorluk yapmış. "

İşte o anlar:

https://odatv.com/vid_video.php?id=8FE66

https://odatv.com/mahmut-hocanin-ameliyatina-obur-dunyadan-doktor-gelmis-09111807.html?fbclid= IwAR1f9FYahGFgUK3fhY4AX8yY89VCAVAOJQnCTm_IqlFhbUTC8fQPjKA0pKY

--   a45UyF587661

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder