1 Şubat 2011 Salı

Re: [ISRATURK] Re: Yalancı Haberci'den (!): İzel Namer'e üç not

Arkadaşlar,
ve özellikle Nazar Bey,
iletiler okunmuyor,
ve bu basitçe bir codepage sorunu.
Lütfen herkes kullandığı eposta programında, Unicode (UTF-8)'i varsayılan codepage olarak seçerse bütün Türkçe karakter sorunları ortadan kalkacaktır.
Saygılar.

On 01.02.2011 02:33, Nazar wrote:
 

Dolphins are so smart that within a few weeks of captivity, they can train people to stand on the very edge of the pool and throw them fish.  

Nazar Muratoglu

--- In ISRATURK@yahoogroups.com, "Akar Duru" <akarduru@...> wrote:
>
> Sevgili Rafael,
>
> Siyonizm Yahudi milliyetçiligidir diyorsun.
> Yalniz burada (bence) netlesmesi gereken bir anlam kargasasi yasaniyor. Örnegin ben de bir Türk milliyetçisiyim. Fakat Atatürk nasil bir Türk milliyetçisi ise, aynen öyle.
> Türkiye'de MHP, BBP gibi partiler de milliyetçi olduklarini söylüyorlar. Oysa ki ben onlarin anladiklari "milliyetçilik" kavramindan nefret ederim.
> Aynen bizde oldugu gibi Yahudilerde de "milliyetçilik" kavraminin kisiden kisiye degisebilecegini düsünüyorum.
>
> II. Cihan Savasina gelinen süreçte Avrupa'da yerlesik Yahudilerin Filistine zorla göç ettirilmeleri için Hitler'e en büyük destegi verenlar arasinda özellikle Rockefeller ailesi olmak üzere ABD'li Siyonist sermaye ve sanayi erbabinin oldugunu da biliyoruz. Bu Yahudi kökenli Rockefeller çok ilginç bir yapiya sahipti... Victorian bilim adamı Sir Francis Galton'un etkisi altında kalarak kalburüstü, güçlü ve yetenekli insanların ancak aynı özellikleri taşıyan ebeveynlerden doğabileceğine inanıyorlardı. Hitlervari bir ırkçılık, onların hamurlarında vardı. 19. yüzyıl sonlarında 30 ABD eyaleti; psikiyatri kliniklerinde yatan, özürlü insanların iğdiş edilmesi için kanunlar çıkartıp bunu 60 binden fazla kişiye uyguladılar. Harrimans ailesi (Bu aile önceki ABD Başkanı Evangelist George W. Bush'un büyükbabası olup, Nazilerle iş birliği yaptığı bilinen Prescott Sheldon Bush'un en büyük destekçisiydi. Prescott Bush, savaşın ilk yıllarında Ausschwitz maden ocaklarında köle gibi çalıştırılan Yahudilerin sırtından milyonlarca dolar kazanmıştı.) 1900'lü yılların başında Rockefeller'le birlikte 11 milyon dolar sarf ederek 'Cold Spring Harbor'da bir genetik araştırma laboratuarı kurdu. 1912 yılında New York'ta düzenledikleri konferansa birçok kafatasçı ünlü Alman davet edildi. Bunlardan biri olan Nazi ideologu Dr. Ernst Rubin aynı zamanda Berlin'deki Keizer Wilhelm Genealogie (köken bilim) ve Demographie (nüfus bilim) Enstitüsü'nde görevliydi. Dr. Ernst Rubin, ABD'deki konferansta 'International Federation of Eugenics Societies'e oy birliğiyle başkan seçildi. Adolf Hitler denen psikopatı herkes hatırlamalıydı, ama Dr. Ernst Rubin’in kimliğinin sıradan insanlar tarafından bilinmesi sakıncalıydı; zira ABD'de dünya siyasetini yönlendiren birçok ünlü ve etkin fikirdaşı vardı.
> Bu kafatasçı profesörün ABD’deki destekçileri arasında Yahudi kökenli büyük sanayicilerin, petrolcülerin ve bankerlerin de olduğunu bir kenara not edelim. 1930'lu yılların başlarında New-York eyaletinde dükkanların kapılarında ''Yahudi, zenci ve köpeklerin girmesi yasaktır'' ilanları asılırken bir Eşkenazi Yahudisi olan Herbert H. Lehman'ın New-York Valisi olduğunu okumuştum bir kitapta.
>
> Keizer Wilhelm Genealogie ve Demographie Enstitüsü II. Cihan Savaşı'ndan sonra sessizce ortadan kaldırıldı. Sonra, Prof. Ernst Rubin tarih kitaplarından çıkartılıp, yok edildi... Bu kafatasçi profesörün ABD'nin kaymak tabakasi ve ABD'li Siyonistlerle yaptigi yakin isbirliginin sokaktaki adam tarafindan bilinmesi resmi görüse aykiri olacakti.
>
> Kurulması, Siyonistler tarafından planlanmış Ä°srail Devleti için özellikle Batı Avrupa’da yaÅŸayan Yahudilerin Filistin’e yoÄŸun olarak göç ettirilmeleri gerekiyordu. YaÅŸadıkları ülkelerde görece rahat durumda olan Yahudilerin düzenlerini bozup Filistin’e gitmek istemeyiÅŸleri, öbür taraftan Arapların ÅŸantajına boyun eÄŸen Ä°ngiltere’nin Filistin’e göç etmek isteyen Yahudilere mani olması Siyonistlerin planlarını bozuyordu. Hitler, "Judenrein â€" Yahudi’den arındırılmış" bir Almanya istiyordu; Siyonistler de Yahudilerinin Avrupa’dan kaçıp Filistin’e göç etmelerini. Bu yüzden Nazilerle Siyonistlerin â€"an az baÅŸlangıçta- yoÄŸun iÅŸbirliÄŸi içinde olduklarına ÅŸaÅŸmamak gerekir... II. Dünya Savaşı hakkında resmi tarihlerde yazılanlar son derecede yanıltıcıdır. Almanya’da Nasyonal Sosyalistlerin iktidara gelmesiyle baÅŸlayıp Yahudi soykırımına kadar devam eden sürecin sebebini sadece Hitler’in psikopat beynine yüklemek, hatali olacaktir. Yahudi soykırımını tetikleyen bu süreçte Nazileri destekleyenler baÅŸta Almanya’nın, Amerika’nın, Ä°ngiltere’nin büyük sanayi imparatorları, finans devleri ve Filistin’de kurulacak Ä°srail Devletine Yahudi nüfusu yerleÅŸtirmek isteyen baÅŸta Rothschild ve Rockefeller ailesi Siyonistlerin kendileri oldular ve hepsi de bundan inanılmaz ölçekte büyük paralar kazandılar.
>
> Yoksa bu bildiklerim hatali mi?
>
> Hatalı bilgiler varsa, düzeltilmesine sevinirim.
>
> Yahudi soykırımında katledilen insanların nüfusu bugünkü İsrail’in nüfusuna yakındır…
>
> Vaat edilmiş topraklara yeniden yerleşebilmek milyonlarca sıradan Yahudi’nin soykırımına değer miydi?
>
> Daha insancıl yollar bulunamaz mıydı?
>
> Bilmiyorum!
>
> Buna en doğru cevabı İsrail’de yaşayan Yahudiler verebilir…
>
>
>
> Saygi ve sevgilerimle,
>
> Akar Duru
>
>
>
>
>
> ----- Original Message -----
> From: Rafael Sadi
> To: ISRATURK@yahoogroups.com
> Sent: Monday, January 31, 2011 1:29 AM
> Subject: Re: [ISRATURK] Yalancı Haberci'den (!): İzel Namer'e üç not
>
>
>
> Sayin Haberci
>
>
> Nazi Almanyasinda organize sanayii ile katledilen Yahudilerin kimelr oldugu bile tespit edilmistir,.
> Yad-Vashem soykirim muzesi web sitesini ziyaret ederseni kanitlari ile birlikte gercek isnanlairn isimlerinin listesini bulmaniz mumkundur.
> Kanitlanamadi dediginiz sadece soykirimi yok saymak isteyen zihniyetin bir yalanidir.
> Yoksa gerek soykirm muzesi gerekse bukonuda calisma yapmis olan uluslararasi kurumalr ve Alman hukumetinin birimleri olaylari ve kanitlari irdelemis ve kabul etmistir.
> Kabul etmek istemeyenler icin bunlar yalandir demek kadar basit bir sey yoktur.
> Siz kendinizi bu safta goruyorsaniz size de diyecek bir sey yoktur.
>
>
> Mesela size sorsam 6 milyon insanin o firinlarda yakilmadigini siz kanitlayabilirmisiniz?
> Iddianiz ise oldukca komik, Yani size gore Almanya Tazminati Coca Cola yuzunden odedi oyle mi?
> Baska bir deyis ile Coca Cola yonetimi yahudilerin elinde olmasaydi Almanya bu tazminatlari odemeyecektir.
> BU arada Coca Cola'nin hisse senetlerinin kimin elinde oldugunu bize aciklayabilirmisiniz?
> Yani yahudi hissedarlarinin isimlerini aciklayabilirseniz belki bilgilenmemizde yardimci olursunuz.
>
>
> Siyonizm nedir elli binkez izah ettim bir kez daha izah edeyim ogrenmek isterseniz.
> Siyonizm= Yahudi VATANPERVERLIGIDIR.
> Her Yahudinin vataninin sevmeye ve gerektiginde korumak icin canini verebilecegi sevgiyi ortaya koyma hakki vardir. Aynen bir Turk'un , Fransiz'in , Malezya'linin bilemedin Ispanyol'un hakki kadar hakki vardir. Bazilari bu sozcugu sevmesede Siyonizm Yahudi milliyetciligidir. Kafatasciligi veya irkciligi degildir , Sadece vatanini sevmektir.
>
>
> SIYON yerushalayim'in adidir. Ve her Yahudi SIYONISTTIR, bazilari kabullenmek istemezsede , cekinsede korksada oyledir. Israil'i seviyorum dedigi anda Siyonisttir,. Israil'i sevmiyorum derse yalancidir.
>
>
> BU baglamda SIYONIZM'i gizli bir dernek veya KAN ICEN bir canavar sananlar yanilgi ve Yahudi Dusmanligi icindedir. Bunu bilesiniz ve sozlerinize bu sekli ile duzen evrmenizi tavsiye ederim.
>
>
> BILMEMEK AYIP DEGIL OGRENMEK ISTEMEMEK YANLISTAN OTE INATCILIKTIR.
>
>
>
>
>
>
> Siyonistler ile Emperyalistlerin ortusen cikarlari nedir ?
> Sayin Haberci siz gercekten nazi Almanyasinda sadece 150 bin Yahudi olduruldugunu mu dusunuyorsunuz, yoksa bizimle dalga mi geciyor kafa mi buluyorsunuz.
>
>
> Olabilir bunua da hakkiniz var aslinda ,Mizah guzeldir ve takdir edilir.
>
>
> Siyonizm nedir ogrenmenizde yarar var , yoksa Yahudi dusmani sayilabilirsiniz dikkat,
> Eh ona dahakkiniz var tabii ,a ma dusmanlarimizin icimizde ve yanimizda olmasindan ben sahsen hazmetmiyorum.
> Oyle iseniz burada olmayacaksiniz demektir.
>
>
> Bu nedenle size acikca sordum ama cevabinizi bekliyorum
> RAFAEL SADI
>
>
>
>
> --- On Mon, 31/1/11, haberci kamuoyu@... wrote:
>
>
> From: haberci kamuoyu@...
> Subject: [ISRATURK] Yalancı Haberci'den (!): İzel Namer'e üç not
> To: ISRATURK@yahoogroups.com
> Date: Monday, 31 January, 2011, 1:44
>
>
>
> Yalancı Haberci'den (!) İzel Namer'e
>
> Birinci Not
> İletimde http://www.webhatti.com/tarih/69049-ii-dunya-savasi-hitler-ve-yahudiler-hakkindaki-saptirilmis-gercekler.html adresli sayfayı verdiğim ve bunun gibi internette yüzlerce sayfa bulunduğu halde, konuyu sadece bir kitaba indirgeyerek, görmezlikten gelmeniz hakkınızda hangi kuşkulu soruların oluşturduğunu siz bilirsiniz.
>
> Ä°kinci Not
> Siyonistlerle emperyalistlerin çıkarları örtüşmektedir. Coca Cola ve Nestle gibi birçok çokuluslu şirketi denetleyen Siyonistlerin = Yahudi ırkçılarının, Almanya'ya tazminat ödettirmesinden daha doğal ne olabilir ki! Oysa kanıtlanamayan, 6 milyon Yahudi'nin fırınlarda yakılmış olmasıdır.
>
> Üçüncü Not
> Yalancı Haberci tamlaması konusunda, haber kültürünüz olmadığından size hak veriyorum. Haber, seçenekleri sunduğu için, kutsal metin değildir. Neye ve kime inanırsanız, inanırsınız; bu, habercinin sorunu değildir.
>
> Ayrıca
>
> "Tutturmussunuz bir siyonizm. Peki nedir siyonizm desem onuda buk sabuk kitaplardan anlatirsiniz."
>
> diyorsunuz. Siz, dünyayı nereden öğreniyoniyorsunuz? Gene de Gogl'a Zionism yazıp arayabilirsiniz.5 milyon dört yüz on bin sayfa bulursunuz. Bu arada da bi zahmet Теоdor Herzl yazıp, tanımaya çalışın.
>
> Yahudi milliyetçiliğini tanımlamak için kullanılan bir terim olarak "Siyonizm," ilk milliyetçi Yahudi öğrenci hareketi Kadimah'ın kurucusu Avusturyalı Yahudi yayımcı Nathan Birnbaum tarafından, kendi çıkarttığı Selbstemanzipation adlı gazetede, 1890 yılında ortaya atılmıştır.
>
> Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır!
>
> Saygılar
>
>
> * * * * *
>
>
>
>
>
> 30 Ocak 2011 10:07 tarihinde izel namer izelnamer@... yazdı:
>
>
>
> Sayin Haberci
> O kadar beni guldurdunuzki allahta sizi guldursun. Alamnay kendi yaptigini kabul ediyor milyonlarca tazminat odedi ve odemeye devaö ediyr ve okuugunuz bir kiaba inaniyorsunuz. Bravo bir de adresiniz haberci ile basliyor onu haberci degil YALANHABERCİ diye yazin. Gercekler orada ama maalesef sizin kafalar otrumcek. Tutturmussunuz bir siyonizm. Peki nedir siyonizm desem onuda buk sabuk kitaplardan anlatirsiniz. O zaman inanmadigim Ermeni Soykirim kitaplarida var onlari da okudum. Ve olmadigina inaniyorum bu arada okudugunzu kitap Adnan Oktar adli soytarinin kitbai olmasin. Oysa sizin icin uzulurum simdi adam facebookda yasananlari dogru oldugunu kitabinim hatali oldugunu soyluyor.
>
>
> Bu arada Ä°zel BEY
>
>
>
>
> --------------------------------------------------------------------
> From: haberci kamuoyu@...
> To: ISRATURK@yahoogroups.com
>
> Sent: Sun, January 30, 2011 1:26:18 AM
> Subject: [ISRATURK] Re: İzel Namer Hanımefendi'ye
>
>
>
> İzel Namer Hanımefendi'ye:
>
> Bu bilgiyi on beş yıl önce İkinci Dünya Savaşı gerçeklerini anlatan adını şu anda anımsamadığım bir kitapta okumuştum. Ayrıca aynı kitapta Alman Messerşimit, Braun gibi savaş sanayicilerinin Yahudi oldukları anlatılıyordu. Öteki deyişle Hitler savaş baronu Yahudilere hiç dokunmamıştı.
>
> Ama size şimdilik soykırım hakkında şu bilgiyi verebilirim: Siyonistlerin bu palavrası, Yahudilerin, Filistin'e göçetmesini sağlamak içindi.
>
>
>
> http://www.webhatti.com/tarih/69049-ii-dunya-savasi-hitler-ve-yahudiler-hakkindaki-saptirilmis-gercekler.html
>
>
> Bu sayfadan alıntıları ya da en iyisi sayfayı açarak okur musunuz?
>
> "(.....)
> Auschwitz kurbanları adına dikilmiş anıtın levhasında 1994 yılına kadar on dokuz dilde dört milyon kurban ifadesi yazılıydı. Bu gün ise levhada "yaklaşık bir buçuk milyon" ifadesi yer alıyor. Altı milyon Yahudi’nin katledildiği efsanesi ortaya atılarak, insanlığın bu konuda "tarihin en büyük soykırımına" tanık olduğu kabul ettirilmek isteniyordu fakat bu bir türlü ispat edilemiyor.
>
> (.....)
> 1981’de Laqueur şu itirafta bulunmuştur: "Bugüne kadar Hitler’in Avrupa Yahudi cemaatinin yok edilmesiyle ilgili yazılı bir emri bulunamamıştır ve büyük ihtimalle de bu emir hiçbir zaman verilmemiştir." Hitler’in bir Yahudi düşmanı olması, onları Avrupa’da, daha doğru bir ifadeyle kendi toprakları üzerinde istemediği malumumuz. Zaten bunu kendisi de her yer ve fırsatta söylemiş, Fakat bu Hitler’in Yahudileri katletmek, soykırıma tabi tutmak istediğini de göstermez. Eğer elimizde bir kanıt olmuş olsa idi, yazılı bir emir ya da söz; o zaman Hitler Yahudileri soykırıma tabi tutmak istemiş diyebilirdik. Lakin böyle bir emir mevcut değil.
>
> (.....)
> Gaz odaları gerçeği
> Temelinde Siyanitrik asit bulunan Zyklon B, pek çok tutuklunun zehirlenerek öldürüldüğü gaz diye bilinir. Normalde bu gaz çamaşırların veya salgın hastalıkları yayma riski taşıyan aletlerin mikroplardan arındırılması için kullanılır. Bununla beraber 1929 yılından itibaren Amerika’da birkaç eyalette mahkûmların idamı için de kullanıldı. Lakin bu eyaletlerin pek çoğu bu idamın pahalılığından dolayı vazgeçmiştirler. Sadece bu gazın kendisi değil, ortamın hazırlanması için gerekli olanlar da çok pahalı malzemeler. Ayrıca bu gazın verilmesinden sonra odanın havalandırılması da en az 10 saatlik bir zaman harcamayı gerektiriyor. Odanın gaz sızdırmaması için de, duvarların epoxy veya paslanmaz çelikle kaplanması, kapıların ise amyant, neyofren veya teflon contalarla donatılmış olması gerekiyor.
> Bir uzman gözüyle gaz odası olduğu iddia edilen yerleri gezen Leuchter şu sonuçlara varır: "Bu binalarda yapılan teftiş gösteriyor ki şayet bunlar idam odaları olarak kullanılmışlarsa bu son derece kötü ve tehlikelidir çünkü hiç bir tedbir alınmamış." Majdenk ise: "Bu bina kendisine atfedilen maksat için kullanılamaz, çünkü bir gaz odası için gereken asgari şartları dahi taşımamaktadır" der.
> Rudolf Höss "Auschwitz Komutanı" adlı kitabında (sf.198) şöyle der: "Gazın verilişinden ve odanın havasının yenilenmesinden yarım saat sonra kapı açılıyordu. Derhal kadavraların kaldırılıp götürülme işlemleri başlıyordu… Bu çalışma kayıtsız bir tavırla yapılıyor ve gündelik işlerin bir kısmını oluşturuyordu. Bir yandan kadavraları sürüklüyorlar bir yandan da sigara içiyorlardı…" "Demek ki maske bile takmıyorlardı’" diye sorar Avukat Chiristie. Zyklon B ile temasa geçmiş kadavralara yarım saat sonra dokunmak, maskesiz o odalara girmek ve sigara içmek ne mümkün?
>
> (.....)
>
>
> Saygılar
>
>
>
> * * * * *
>
>
>
>
>
> 29 Ocak 2011 21:47 tarihinde izel namer izelnamer@... yazdı:
>
>
>
> Habeci rumuzu ile yazan beyefendi.
> Oncelikle su 150.000 gercegini nerede okudugunuzu cok merak ediyorum. Almanya evet Almanya kendi yaptigi soykirimi sayilari ile kabul ederken Turkiyenin kabul etmemesi ne kadar ironidir
>
>
>
> ------------------------------------------------------------------
> From: haberci kamuoyu@...
> To: ISRATURK@yahoogroups.com
>
> Sent: Sat, January 29, 2011 12:37:34 PM
> Subject: [ISRATURK] Re: İzel Namer ve Yahudi ırkçıları
>
>
>
> Saygın Namer;
>
> Konuyu böyle geçiştirmenize katılamıyorum. Antisemitist dediğiniz kişiler,Yahudi ırkçılığına çanak tutmak için Yahudi düşmanlığı yapar. Bu, Yahudilere düşman kılıfı oluşturmaktır. Hem böylelikle kendinize ırkçı olmayan Yahudilerden taraftar bulursunuz. Gerçek sayı150 bin iken, Nazilerin 6 milyon Yahudi'yi öldürdükleri palavrası gibi. Temerküz kampında tutulduğu öne sürülen günlüklerin, savaştan sonra bulunmuş tükenmez kalemle yazıldığını biliyorsunuzdur. O bakımdan, sürekli Yahudi'lerden söz etmek, sadece siyonistlere yarar. Kaldı ki Yahudi ırkçılığı, sömürgecilerin dünyada ve ortadoğuda maşasıdır.
>
> Gene bir Yahudi olan Karl Marks'ın deyimiyle "Yahudilik, ancak kapitalizmin bitmesiyle dünyada sorun olmaktan çıkar".
>
> Ancak şunu da iyi biliyorum. Cumhuriyet dönemi dahil, Anadolu'nun tarihi aynı zamanda bir bölüm Yahudilerin de ortak tarihidir. O bakımdan Mustafa Kemal, Türklük'ü vatandaşlık kavramı olarak tanımlamıştı. -Irkçı Yahudiler'den ayırarak söylüyorum- bu topraklar, Yahudilerle ortak vatanımızdır.
>
> Öte yandan "Ha bu arada bu arkadasta G6 lidir. " diye yazmışsınız. İlgisini siz biliyorsunuzdur :))
>
> Saygılar
>
>
> * * * * *
>
>
>
>
>
> 29 Ocak 2011 11:06 tarihinde izel namer izelnamer@... yazdı:
>
>
>
> Maalesef kendileri tescilli antisemittir. Size once bazi bilgiler vereyim sonrada yakinen yasanan bir animi anlatayim . Ali Kirca 32. gunun ilk yayinlandigi donemde Birandin muhabiri olarak gorev yapti. Lubnan Ä°srail savasinin oldugu donemde savas muhabirligi yapti.Ancak bu sirada gectigi haberlerde kullandigi yorumlar yuzunden kendisinin Ä°sraile girmesi yasaklandi. Ä°sraile girisi yasaklanma sebebi maalesef anlattiklari yalan ve dini konulari karistirmasi idi. Daha sonrada 32. gunden ayrildi.
>
> Mehmet Ali Birand yine o donem programin yapimcisi idi ve oda aldigi haberlere bol ı layarak yorumlar yapiyordu oda kara listede idi. Bu donemlerden birinde Zeki Alasya ve Metin Akpinarin bugun migros olan eski Maksimde Elma Kabare ile gosterisine gitmistik. Bir yaz gecesi idi. Bu zat yani Birand zil zurna sarhos geldi. Once sahneye davet edildi ve orada yahudilere verip veristirdi son sozu hitler isini yarim birakti demek oldu. Bunun uzerine herkes ayaga kalkti tabiki. Neyse bu zat yerine oturtuldu ancak satasmalari bitmayince Zeki Alasya ve Metin Akpinar devreye girip kendisini salondan cikardi. Dunya basinini elinde tutan siyonistler lafinizada sunu soyleyeyim adi ustunde dunya basini ama Turkiyede basin RTE nin elinde bilmem anlatabildimmi. Bir de sunu sorayim ne zaman bu siyonist laflarindan ve psikolojinizden kurtulacaksiniz. Eger dunyayi yonettigimizi dusunuyorsaniz o zaman niye bas kaldiriyorsunuzki itaat edin o zaman. Yok oyle degilse o zaman bu sacma iddialarinizdan kurtulan.
>
> Bu arada yine bu zatlara birini eklemeyi unuttum. Kayahan. Hani yolu sevgiden gecen soysuz. O da maalesef bu kisiler arasinda. Bir donem SÄ°es Bar Coskun Sabah tarafindan isletilmekteydi. Ve bu barda program yapiyordu. Ancak bu zat bar programinda insanlarin eglenmesi gerektgini anlayamadigindan eglenen kisilere yuksek sesle konusmayin susun diye basladigi konusmalari daha da ileri goturup keske hitler sizleri yok etseydiye getirince salonun yarisini dolduran Yahudiler masadan kalkip orayi terk ettiler. Bu haber yayilinca biz gencler yaklasik iki hafta bu barda rezervasypnlar yaptirip oraya gitmedik ve bar bos kaldi. Olayi Coskun Sabah arastirinca olayi ogrenip hemen hahambasiliga gelerek Kayahan ile beraber ozur dilemis ve ardindanda Kayahanin gorevine son vermistir. Ha bu arada bu arkadasta G6 lidir.
>
>
>
>
> ----------------------------------------------------------------
> From: haberci kamuoyu@...
> To: ISRATURK@yahoogroups.com
> Sent: Fri, January 28, 2011 8:41:45 PM
> Subject: [ISRATURK] Re: Sn Namer'e antisemitistler
>
>
>
>
>
>
>
> Saygın Namer;
>
> Birand ve Kırca dediğiniz gibi antisemitist olsaydı, dünya basınını ellerinde tutan Yahudiler ve siyonistler, onları orada oturtmazdı.
>
> "Böyle biliyorum" da diyebilirsiniz. Siyonistlerin, antisemitistleri kendi çıkarlarına göre yönlendirdiği de unutmayalım.
>
>
> * * * * *
>
>
>
>
>
>
>
>
> 28 Ocak 2011 17:22 tarihinde izel namer izelnamer@... yazdı:
>
>
>
> Oncelikle sozlugu yakindan gorme firsati bulan biri olarak sozluk gercekten cok guzel. Yapanlarin ve emegi gecen herkesin eline saglik. Bu eserde tabiki hatalar olacaktir ancak bugune kadar kimsenin yapamadigi bir eseri olustran kisiye verilecel cevap tesekkur edip destektir. Israil 1948 yilinda kuruldu ilk kurulus doneminde turkiyeden yogun olan goc sonra azalsada 1967-1980 doneminde ciddi bir artisa gecti ve bu kadar yil icerisinde ingilizce .fransizca . rusca , ispanyolca ibranice sozlukler.olmasina ragmen ilk defa turkce ibranice sozluk cikarildi . Keske daha once cikarilsa veya elestirenler bu konuda on ayak olsaydi
>
> Gelelim su sukru saracoglu olayina . Bir laf vardir gormemisin oglu olmus tutmus seyini koparmis iste yillardir gecekonduda top oynayan ve nerdeyse yenisini yapacagimiz stadi kendilerine peskes cekilerek gorenler 10 yillik surecte ancak bir beraberlik alip bunuda sahada uclu cektirrek kutlayan zavalli takimin taraftarlari hala sukru saracogluna takti. Hadi o zaman gs li mumtaz kisileri bir yazalim mesela sosyal mastrbasyoncu Necati sasmaz mesela cok seveceginize inandigin Apo yani Abdullah Ocalan . Tescilli antesemit mehmet ali birand yine bir baska antisemit ali kirca bunlar unlu gs lilerdeb bir kaci bilginize. Simdi derseniz bize ne biz gonulden g6 liyiz evet bende mabedime ve takimima gonulden bagliyim . Bir isimle ideolojiyi karistiranlara cevabim yukardaki isimlerdir.
>
>
>
>
>
>
>
>
> Sent from Yahoo! Mail on Android
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> ------------------------------------------------------------------------------
>
>
>
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG - www.avg.com
> Version: 8.5.449 / Virus Database: 271.1.1/3411 - Release Date: 01/29/11 19:34:00
>
>
> No virus found in this outgoing message.
> Checked by AVG - www.avg.com
> Version: 8.5.449 / Virus Database: 271.1.1/3411 - Release Date: 01/29/11 19:34:00
>

__._,_.___
Recent Activity:
.

__,_._,___

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Actibus immensis urbs fulget massiliensis Marsilya şehri, müthiş eylemlerle ışıltı saçıyor.  Latin Atasözü  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder