30 Aralık 2010 Perşembe

BRITNEY SPEARS MÜSLÜMAN MI? - Laf ola beri gele...

BRITNEY SPEARS MÜSLÜMAN MI

Michael Jackson şehit mi oldu

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın Michael Jackson ve Britney Spears hakkında sözleri tartışma yaratacak. Oktar, geçtiğimiz günlerde Müslüman olduğunu açıklayan Snoop Dogg'ın dışında yabancı ünlülerin arasında pekçok gizli Müslüman olduğunu iddia etti. Adnan Oktar bu isimleri Britney Spears ve Michael Jackson olarak açıkladı. Adnan Oktar pekçok ünlünün Müslüman olduğunu açıklayamamasının nedenini mahalle baskısına bağladı. Oktar, Michael Jackson'un Müslüman olduğunun kendisine iletildiğini ve mahalle baskısı nedeniyle "aman açıklamayın" dendiğini anlattı. Michael Jackson'un Müslüman olduğu için "şehit edildiğini" de iddia etti.

Britney Spears'i "o kerata çok sevimli bir şey, çok şeker, tipi de çok tatlı kendi de çok tatlı" diye anan Adnan Oktar, Spears'ın baskılara maruz kaldığını, intihar etmeye teşvik edildiğini de söyledi.

İşte Adnan Oktar'ın o sözleri:



--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Amor omnia vincit *  *  * Aşk her güçlüğü yener.  Latin Atasözü  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder