29 Aralık 2010 Çarşamba

Erik agacina cikmak mi cikmamak mi ?

 

 

 

 
İste mesele bu..erik agacina cikmak mi cikmamak mi ?????
 

Ağaçtan düştü, seks düşkünü oldu

Ailesi tarafından eve kilitlendi. Ev hapsinin nedeni ise son derece ilginç.
81 yaşındaki Frail Angelo De Luca, Biasca'daki evinin bahçesindeki erik ağacından düştükten sonra dört gün komada yattı. Bir ameliyat geçirdikten sonra yeniden sağlığına kavuşan yaşlı adamda bir 'sorun' ortaya çıktı. Eşini bir yıl önce kaybetmiş sadık bir dul olan Frail Angelo De Luca, adeta yeniden azgın bir delikanlıya dönüştü.
Gazeteport'un haberine göre; seks delisi haline gelen Angelo birikimlerinin yaklaşık 5 bin dolarını genelevde torunu yaşında bir genç fahişe için harcarken, ailesi bu olanlar karşısında ne yapacağını şaşırdı ve sonunda çareyi yaşlı adamı eve hapsetmekte buldu.
Angelo, "Leona ile sadece yatakta iyi olduğu için değil, yaşamıma yeni bir güç ve cesaret getirdiği için birlikteyim. O benim arkadaşım, güvendiğim tek insan" dese de, oğlu Daniele babasının iki evini kaybe etmemesi ve banka hesaplarının boşalmaması için mahkemeye başvurdu. Mahkeme de Angelo'nun seks bağımlılığının varlıklarını ve işlerini yönetebilmesine imkan vermediğine hükmetti.
Aile ameliyatı gerçekleştiren hastaneye de 'ihmal' iddiasıyla dava açtı. Daniele, "Babam düştüğünde yedi kaburgasını kırdı ve akciğerleri delindi. Üç hafta ameliyatı beklemesi gerekti. Çok acısı vardı ve hemşire morfin verdi. Belki çok fazla verdi. Babam dört gün boyunca komada kaldı. Bu beyin fonksiyonlarını etkilemiş olabilir. Seks güdüsüyle ilgili fonksiyon sanırım" dedi.
Ancak hastane yönetimi tıbbi bir hata olduğu iddiasını reddediyor.
 
 

_

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Birşey öldürmüyorsa güçlendirir.   Nietzsche ****** TAMAMEN YANLIŞ, YALAN.....  Birşey öldürmüyorsa, incitir, yorar, yaralar, iz bırakır, asla ama asla güçlendirmez.   Cimcime *** DOĞRUSU BUDUR.  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder