24 Aralık 2010 Cuma

Cinayet çağrısı yapan Akit'e ne olacak?



haber.sol.org.tr
24.12.2010

Günün Yazarları


GÜNDEMDEKİLER

Ahmet Altan'ın uzun süredir yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle Taraf gazetesinden uzaklaştığını iddia eden ANF, Yasemin Çongar’ın bu durumu yazı işlerinde duyurduğunu belirtti.

İsrail'in en saygın ve güvenilir haber kaynağı Haaretz Gazetesi'nin Hollanda muhabirinin İsrail istihbaratı ve Siyonist Derneklerin çalışanı olduğu iddia ediliyor.

Güney Kore, KDHC sınırına yakın bir bölgede tarihinin en büyük askeri tatbikatlarından birisini gerçekleştirirken, Güney Kore Devlet Başkanı Lee Myung-bak "merhametsiz bir karşı-saldırı" için ordunun hazır olmasını söyledi.

Nijerya’da köylülerin altın cevherlerinde yaptıkları çalışmalar sonucunda açığa çıkan kurşun çocukların ölümüne sebep oluyor.

Bülent Arınç'ın Celal Bayar Üniversitesi'ne gelişini protesto etmek isteyen üniversitelilere sinirlenen Rektör Mehmet Pakdemirli sokak ağzı ile tehditler savurdu. Rektör Pakdemirli, öğrencilere "slogan atarsanız hepinizi okuldan atarım" dedi.

19 Aralık Pazar günü düzenlenen Maraş Katliamı Anması'nı ofisinden izlyen katliamın 1 numaralı sanığı Ökkeş Kengeç (Şendiller) eleştirilere öyle cümlelerle yanıt verdi ki, artık yeni bir canlı türü ile karşı karşıya olduğumuza emin olduk.


BAYKUŞ BAKIŞI

21.12.2010 - 09:09

"Gördün mü" diye birbirlerine mesaj yolluyordu CHP yolcusu solcular. Kılıçdaroğlu'nun "yoldaşlar" hitabından çok heyecanlanmış, kurultay ile birlikte Türkiye'de yeni bir dönem açıldığına ikna olmuşlardı. Mesajlar döndü dolaştı en son bize de gelmeye başladı, "nasıl bulmuştuk, yoldaş Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını…" Düne kadar bazı Türkiye Komünist Partililerin birbirlerine "yoldaş" diye hitap etmesini "toplumdan soyutlanmışlık"la itham edenler de vardı, CHP Genel Başkan'ın yeni söylemini pek beğenenler arasında…


postaL
Bizim Amerika

Devlet ve Siyaset

Sonuncu Kavga

Dünyadan

Kent Gündemleri

Ekonomi

Kültür Sanat

Bilim Teknoloji

Soldakiler

Medya

Enternasyonal Gündem

El Kapıları


--
soL Günlük
http://haber.sol.org.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder