24 Nisan 2012 Salı

Fwd: KUR'AN TAYYIP ERDOGAN'I HABER VERIYOR.



-------- Original Message --------
Date: Tue, 24 Apr 2012 00:29:35 -0700 (PDT)
From: Pam <levbaba@yahoo.com>


 

KUR'AN TAYYİP ERDOGAN'I HABER VERIYOR !

Daha onceki calismalarinda kimyasal elementlerin atom numaralarinin Ku'ran'da belirtildigini iddia eden Omer Celakil, son bombalardan biri olarak Kur'an'da Tayyip Erdogan'in isminin gectigini aciga cikarmis.

Boylece iki sey ispatlanmis oluyor. Hem Kur'anin yuzyillar once Recep Tayyip Erdogan'in gelecegini haber vermesi ile hak kitap oldugu ispatlaniyor, hem de Tayyip Erdogan'in islami uyanisin buyuk lideri oldugu boylece anlasiliyor.

Celakil, 14. sure olan Ibrahim suresinin 24. ayetinde Turkiye ve Tayyip kelimelerinin yanyana gectigini kesfetmis.
Bu ayet mealen soyle :
"Gormedin mi, Allah guzel bir sozu nasil bir misal verdi. Guzel bir soz koku saglam, dallari goge uzanan bir agac gibidir."

Peki, bu ayette Tayyip Erdogan nerde ?

Celakil bunu soyle acikliyor:

O tarihlerde henuz bilinmemesine ragmen Kur'an gizli isaretler veriyor. Son yaptigim calisma da buna benziyor. DNA nasil cikiyor ? D, N ve A harfleri yanyana geliyor. Yani, acikca orda DNA yazmiyor. Harfler orda surekli tekrar ediliyor ve bulundugu yil isaret ediliyor. Bunun gibi ornekler cogaltilabilir. Iste bu Turkiye, Tayyip kelimesi de ayni sekilde bir ayette yanyana geliyor. 14/24 yani 14. surenin 24. ayeti. Hicri 1424 yilinin Miladi takvimde karsiligi 2003 yilidir. Yani bu ayet Tayyip Erdogan'in basbakan oldugu yila isaret ediyor. Bu ayette kelime olarak Turkiye kelimesi, onun yaninda Tayyip kelimesi iki kere geciyor. Kur'andaki binlerce ayetten hicbirinde bu iki kelime bir daha yanyana gelmiyor. Sadece 2003 yilini isaret eden Ibrahim suresinin 24. ayetinde iki kelime ortaya cikiyor. O yuzden kimse buna rastlanti diyemez.

Celakil hakli olabilir. Zira dikkat edin, ayette "guzel bir soz soylemekten " bahsediliyor. Tayyip Erdogan imam hatipli ve bildiginiz gibi  hatipler guzel soz soylerler. Boylece ulkemizin basina guzel soz soyleyen bir lider gelecegine isaret edilmis. Ayette, agacin koklerinin saglam oldugu da vurgulanmis. Sanirim, AKP tabaninin cok guclu oldugu ve Ergenekon turu yapilanmalara ragmen bu tabanin dagilmayacagi anlatiliyor. "Dallarin goge uzanmasi" ise Turkiye'nin Tayyip Erdogan liderlerliginde havalanip ucacagini, yani cok buyuk ve onder ulke olacagini anlatiyor. Peki Tayyip ismi Kur'an'da neden 2 defa tekrarlanmis olabilir ? Galiba, iki donem basbakanlik yapacagina dikkat cekiliyor olabilir. Bunun ardindan ise, insallah, cumhurbaskanligi veya baskanlik gibi bir sistemde yeniden onderimiz olacagini dusunuyorum. Zira ayette dallarinin goklere uzanacagi net dille ifade edilmis. Bu ifade hem AK Parti onderligindeki islami uyanisin, hem de Tayyip Erdogan'in durumunu ele aliyor. Boylece cifte anlam cikiyor. Fakat bu durumda Abdullah Gul acaba AKP icinde yeni bir misyon kazanir mi, yoksa farkli bir olusuma yol verir mi ? Ayetten anladigim kadariyla Abdullah Gul yeniden tabana kucak acabilir, boylece AKP usten Tayyip Erdogan'in ucurmasi ile, alttan tabandan Abdullah Gul'un omuzlamasi ile cifte destek kazanir. 

Ayette isaret edilen bu mucizevi anlatimdan sonra, milletimize ve AK Parti'ye dusman olanlarin iyice dusunmeleri gerekir.

Bazi ilahiyatcilar Celakil'in iddialarina karsi cikmislar. Mesela Suleyman Ates Kur'an'dan boyle anlamlar cikarmanin dogru olmadigini belirtmis. Ayetteki "tayyip" kelimesinin ozel isim degil, "guzel, iyi" anlamina gelen bir sifat oldugunu soylemis.

Bence Suleyman Ates bunu kiskancligindan yapiyor. Ayetteki tayyip kelimesi "guzel, iyi" anlamina geliyorsa, zaten her sey yerli yerine oturuyor. Basbakanimiz gercekten guzel bir insan. Televizyonda onu her gorusumde guzelliginin ve iyiliginin daha cok farkina variyorum. Bazi din ve islam dusmanlari bu tur camurlar atsalar da Kur'an'da gelecegi haber verilen basbakanimiza kotulukleri dokunamaz.

ISLAMI UYANIS KUR'AN AYETLERI ILE DESTEKLENDI !
KUR'AN AK PARTI'YI VE TAYYIP ERDOGAN'I
ASIRLAR ONCEDEN HABER VERIYOR !!!

Saygilar
Levent Erturk
     
__._,_.___


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder