29 Aralık 2018 Cumartesi

E. KORG. İSMAİL HAKKI PEKİN : İZMİT’TE HAZİNE ARAZİSİNDE FETÖ’NÜN 2 MİLYAR DOLARI GÖMÜLÜ

E. KORG. İSMAİL HAKKI PEKİN : İZMİT'TE HAZİNE ARAZİSİNDE FETÖ'NÜN 2 MİLYAR DOLARI GÖMÜLÜ

Beyaz TV'de bu sabah yayımlanan "7. Gün" adlı programda şok iddia. Programa katılan Genel Kurmay eski Harekat Başkanı İsmail Hakkı Pekin canlı yayında FETÖ'den 2 milyar Dolar'ın gömülü olduğunu iddia etti. Bu paranın İzmit'te bir hazine arazisinde olduğunu öne süren Pekin "Bunların uydudan çekilen fotoğrafları da mevcut. " iddiasında bulundu.

*MADDİ OLARAK GÜÇLÜ*

Pekin " FETÖ maddi olarak da güçlü. Bir kısmını yurt dışına kaçırdılar. Bir hafta önce bana gelen bir istihbarat var. Türkiye'de FETÖ'nün hala ciddi miktarda parasının olduğunu bu paranın da gömülü olduğu şeklinde.

*TOPRAĞIN İÇİNDE GÖZÜKÜYOR*

Kocaeli'de devlete ait bir arazi. Galiba Kolin şirketi tarafından kiralanmış. Ama orada bir faliyet yok. Uzaydan da fotoğrafları çekilmiş. Toprağın içinde bir şeyler olduğu gözüküyor.

*YURT DIŞINA ÇIKARILACAK*

Burada söylenen 2 milyar Dolar olduğu şeklinde. Ama bunun tek olmadığı başka yerlerde de olduğu iddia ediliyor. Bu paranın yurt dışına götürülme işinin kamufle edildiği zamanı geldiğinde yurt dışına çıkarılacağı söyleniyor. Bence bu konuyu sadece MASAK ilgilenmemeli. İstihbarat teşkilatı da çalışma yapmalı. "

--   a45UyF587661


-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder