23 Aralık 2018 Pazar

ERDOĞAN'DAN METİN AKPINAR'A: SANATÇI MÜSVETTESİ BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEK -- METİN AKPINAR HALK ARENASI KONUŞMASI FULL İZLE!

Adam endişelerini dile getiriyor, önlem almazsanız şunlar şunlar yaşanır diyor.
Uyarıyor işte.

Bundan büyük iyilik mi var?

Siviller daha önce de arabayı takla attırmıştı.
Yine attıracaklar, attırıyorlar.
Virajlara hızlı giriyorlar, aşırı sürat yapıyorlar, tehlikeli sürüş yapıyorlar.
Kaza olunca da demokrasi şehidiydik diye ovunuyorlar.

Metin Akpınar işte bunu uyarıyor.
Devleti adam gibi yönetin, aksi halde şarampole uçacaksınız diyor.

Ben de uyarıyorum, hep uyarıyorum.
Gidişat kötü.
Bu şekilde devam ederse Beştepe Sarayı Çavuşesku'nun sarayının gördüğü işlevi görür.
Adamımız kaçarbilirse, Marcos ailesi gibi dünyada sığınacak yer bulamaz.

Ve ben de her zaman diyorum.
RTE ve hükmetiği AKP kadrosunun akibeti tamamıyla kendi hal ve tavırlarına bağlıdır.
Kendilerini yargılayacak olan adli sistemi adil, hakça, hukuka uygun yargılama yapabilecek şekilde şimdiden kurgulasınlar.
Yoksa kendi terazileri onları siyasi yargılama süreçlerine götürür.
Ortamı daha da gererlerse, cepheleşme siyasetini daha üst seviyelere taşırlarsa, seçim hilesi neyim yaparlarsa, yandaşlarını sokaklara dökerlerse bu da olmaz.
Siyasi miyasi herhangi bir mahkemeye çıkmak için yalvarırlar.

Doğrusu Recep Tayyip ERDOĞAN(RTE) kendi ipini kendisi çekerken, kendi kendine yuvarlanırken, şu günlerde darbe, halk kalkışması diyenlerin anasını avradını derim ben.
Evet, bu iş bitmiştir.
İnat ve ısrar, kan akıtır.
RTE olması gerektiği gibi kendini tarihin kanalizasyonuna atmakta zaten.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  

ERDOĞAN'DAN METİN AKPINAR'A: SANATÇI MÜSVETTESİ BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEK

23.12.2018 13:43 /

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan DEİK Maili Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında sanatçı Metin Akpınar'ı hedef gösterdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan DEİK 2018 Yılı Mali Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada sanatçı Metin Akpınar'ı hedef gösterdi. Metin Akpınar'a "Beni ipe götürmek senin haddine mi? Biz şehadete inanmış insanlarız. Bunlar sanatçı müsvettesi" diyen Erdoğan "Bunun bedelini ödeyecekler" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenlerin operasyonlarına maruz kaldık. Gezi Parkı'ndaki 12 tane ağacın taşınması bahane edilerek sokak üzerinden ekonomimiz hedef alındı.

GEZİYİ HEDEF ALDI

Polisimize kurşun sıktılar caddeleri iş yerlerini insanlarımızın vergileriyle alınan o belediye otobüslerini yaktılar yıktılar. Bunlar mı vatansever? Bunlar mı milliyetperver? Bunların arkasında duranları siz nasıl savunuyorsunuz? Sen ana muhalefetin başı olsan ne yazar olmasan ne yazar. Güneydoğu'da hendekleri açan neyse anamuhalefetin başı da odur.

Beni ipe götüreceklermiş. Senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Biz bu yola farklı çıktık. Senin haddine mi? Biz şehadete inanmış insanlarız. Biz bunların bedelini rahatlıkla ödemeye hazır insanlarız. Bunlar sanatçı müsveddesi yargıya hesabını versinler. Bunun bedelini ödeyecekler. Bu ülkenin cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın. Şimdi git yargıda bedelini öde.

https://www.abcgazetesi.com/politika/erdogandan-metin-akpinara-sanatci-musvettesi-bunun-bedelini-odeyecek/haber-116602?fbclid= IwAR1PFfVsKSvJYovWe4ZZ-yWTJkKg9olz0DlghD2dXfw91HFCUV1nW8w7z-s

================================

METİN AKPINAR HALK ARENASI KONUŞMASI FULL İZLE!

Halk TV'de yayımlanan Halk Arenası programına konuk olan Metin Akpınar'ın program süresinde hükümet hakkında yaptığı açıklamalar merak konusu oldu. Akpınar iç savaş çağrısıyla başladığı konuşmasını darbe çağrısına kadar götürdü. Yapılan haberler sonucunda Halk Arenası programında Metin Akpınar'ın konuşmasını izlemek isteyen vatandaşlar araştırmaya başladı. Tüm detaylarıyla haberimizde...

Metin Akpınar Halk Arenası konuşması full izle!

Uğur Dündar'ın Halk Arenası'na konuk olan Metin Akpınar iç savaş çağrısıyla başladığı konuşmasını darbe çağrısına kadar götürdü. Akpınar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atıfla "Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar belki mahzenlerde zehirlenerek ölür belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler. " dedi. Yapılan haberler sonucunda Halk Arenası programında Metin Akpınar'ın konuşmasını izlemek isteyen vatandaşlar araştırmaya başladı. Tüm detaylarıyla haberimizde...

Halk TV'de yayımlanan Halk Arenası programına Metin Akpınar ve Müjdat Gezen konuk oldu.

Akpınar yaklaşan seçimlere atıfla "her şeyin sandıkta çözülmediğini" söyledi.

İŞTE O KONUŞMA...

https://youtu.be/jw5breRDVTk

"İSTANBUL'UN KAYMAK TABAKASI BURADA"

Türkiye'de 16 yıldır kültür ve sanat üretilmediğini iddia ederek varını yoğunu iktidar karşıtlığı üzerine kuran sanatçı Müjdat Gezen programın henüz başında yaptığı konuşmasında stanbul'un kaymak tabakası şu anda burada. " dedi.

Gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı "Recep Tayyip Erdoğan sen bizim vatanseverliğimizi sınayamazsın haddini bil. " diye konuştu.

Müjdat Gezen'in sözlerinin cımbızlanabileceğini belirten Uğur Dündar'a yanıt veren Gezen "Cımbızlasalar ne olur ya? Zaten her gün kapıya bir tane celp geliyor? Ne olacak yani? Bunlardan mı korkacağız?" dedi.

"İÇ SAVAŞA KADAR GİDERİZ"

Sunucu Uğur Dündar'ın lkedeki kutuplaşmayı aşmazsak sonumuzun hiç iyi olmadığını düşünüyorum. " cümlesi üzerine söz alan Metin Akpınar AK Parti tabanını "artarak çoğalan bir gergedan virüsü" olarak tanımlayarak lkemizdeki gergedanlar yalnızca faşizmin ayak sesleri anlatan postallı gergedanlar değil; kökten dincilik gergedanları etnik/kimlik ayrımcı gergedanlar ve onların bazı kollarıyla müthiş bir gergedan nesli büyüdü. " diye konuştu.

Metin Akpınar Türkiye'deki kargaşanın bölünmenin ve kutuplaşmanın AK Parti ve AK Parti tabanınca yapıldığını belirterek "Bunların karşısında ancak insan olarak insanlığımıza sahip çıkarak saf dışı etmek zorundayız. Başka çaremiz yok. Aksi halde bırakın sokakta hak aramayı iç savaşa kadar gideriz. " ifadelerini kullandı.

"LİDERİ AYAĞINDAN ASARLAR MAHZENDE ZEHİRLERLER"

Türkiye'de demokrasi olmadığını iddia eden Akpınar "Bu kutuplaşma ve karmaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasidir. O noktaya ulaşabilirsek kavga gürültü olmadan bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak ise belki lideri ayağından asarlar belki mahzenlerde zehirlenerek ölür belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler. " ifadelerini kullandı. Bütün bunlar için direniş gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Metin Akpınar "Ben şahsen bu direncin gösterildiği kanaatinde değilim. " dedi.

"HER ŞEY SANDIKTA ÇÖZÜLMEZ"

Akpınar "Sandık esasında pek demokrat bir şey değildir her şey sandıkta çözülmez. " diye konuştu.

Tarihte yüzünü Rusya'ya dönüp koltukta kalan tek kişinin Mustafa Kemal olduğunu söyleyen Akpınar "Mustafa Kemal dışında kim Rusya'ya döndüyse iktidardan gitti. Adnan Menderes randevu aldı ihtilal oldu. Süleyman Demirel aynı şekilde kuzeye döndüğü zaman ihtilal oldu. Bakalım darısı kimin başına. " dedi.

https://www.superhaber.tv/metin-akpinar-halk-arenasi-konusmasi-full-izle-erdogan-icin-neler-soyledi-ugur-dundar-programi-son-bolum-izle-metin-akpinar-halk-arenasi-akp-sozleri-haber-161794

OKUR YORUMLARI:

Tehlike çok büyük.
Metin Akpınar'ı iki şey bekliyor.

Ya sonu beraatle sonuçlanacak çok uzun tutukluluk süreleri olan yargılamalar.
Ya da bir baldırı çıplak tarafından en iyimser ihtimalle darp edilmek, daha kötüsü öldürülmek.

Severim, hem de çok severim Metin Akpınarı.
Kıyamam, yazık olur.
Sağlığı ve yaşı artık cezaevini kaldırmaz, ölür gider, daha önceki pek çok Ergenekon, Balyoz mağduru general gibi.

Benim kendisine önerim, hemen şimdi, geç kalmadan ülke dışına çıkmasıdır.
Hatta geç kalmış bile olabilir.
Yasal pasaportu ile iltica dahi edebilir.

Bu derece....

--- --- --- ---

Būyūk sanatçılar her zaman ileriyi gørendir. Metin Akpınar bizim milli değerimizdir.

--- --- --- ---

Senin sanatçı dediklerini de gördük hepsi yalaka. Metin Akpınar senin yalaka sanatçılarına 1000 basar mukayese kabul etmez

--- --- --- ---

Değerleriniz ortada! Bu müsfetteyi izlemek için millet para veriyor, seni izlemek için ise para alıyor.

--- --- --- ---

Hani sövdüğü Metin Akpınar olunca insan gülesi geliyor kızmaktan çok. Ona müsvette demek için kendini tanrı sanmsk gerekir. Akpınar onun hayal edemeyeceği kadar bir devdir.

--- --- --- ---

Zafer İşçi agzınıza saglık helal

--- --- --- ---

Sanatçı hemde büyük sanatçı 'dir Metin Akpınar .

--- --- --- ---

Sayin Akpinar bunca Yil Sanatini düzgün bir sekilde idame ettiren ve herseyin farkinda olup bos konusmayan saygin bir Sanatcidir. Söylediklerinin eksigi yok fazlasi var.

--- --- --- ---

erdogani bacaklarindan asarlar diyorsun yani?? erdogani gozune kestirenler ya aklini kaybeder yada gotunu arkasinda halk var millet var dis guclerin yalakaligini yapan bu guruhlara papic birakmaz bu millet

--- --- --- ---

Mustafa Taslidere Sen maşallah hiç sevmiyorsun dış güçleri. Profil resmınde vatannı kullan o zaman Londra'daki Big Ben'i değil.Hatta orada ne işin var ? Casus musun nesin ?

--- --- --- ---

Mustafa Taslidere Senin de anlama kabiliyetin olmadigi belli. Önce Feto itinin Adamlarinin hakkindan gelin, heryeri, herseyi peskes cekenlere gösterin gücünüzü. Bos bos konusmayin.

--- --- --- ---

Dilek Özyilmaz evet turkiyenin ajaniyim vatanseverim

--- --- --- ---

Gülseren Norda zamani ve sirasi gelenlere gosterecez kim ulkeme kahbelik yapiyorsa bedelini elbet odeyecek hic supeniz olmasin

--- --- --- ---

Gülseren kizzzzzzz neden darbeyi bu kadar seviyorsunuz bi anlatsana bizde ogrenelim.

--- --- --- ---

Mustafa Taslidere süphe ile kalsa ne ala! Alayini üst Makamlara ben getirmedim. Neyin iddiasindasiniz?!
Megri Megri cigirip, kirmizi Halilarla Teröristleri ben karsilamadim. Sayayim mi daha?!

--- --- --- ---

Saadet Demircan SEViYESiZ, DENSiZ. SiZiN GiBiLER iYi BiLiR CAKMA DARBEYi. NASIL YAPTINIZ ANLAT DA BiZ BiLELiM. FETO iTi iLE BEN DEGiL SiZiN GiBi YANAR DÖNERLER AHBAPLIK YAPAR.

--- --- --- ---

Bu Millet yasam Standardini koruyan, gelistiren Liderleri bastaci yapar. Bir gidip sor bakalim Sokaktaki (her kesimden) Insana ne kadar Yasamindan memnun? Kazanci ile nasil bir Standardi var? Senin gibilerden bahsetmiyorum. Sirtini güclüye dayayip ahkam kesmek marifet degil. Dis Gücler bugüne kadar Sizin gibileri Kukla yapa yapa bugünlere gelindi. Biraz farkindalikla savunmanizi yapin.

--- --- --- ---

Akpkkfetö ye ülkeyi dar edeceğiz .YSK nereye kadar çalacak..

--- --- --- ---

Müsvetve sensin diktatör.
Yaptıgı tek sey bağırıp cagirmak ruh hastasi seni paranoyak seni.
Metin akpınar senin yalakan olmadigi icin mi zoruna gitti.…Daha Fazlasını Gör

--- --- --- ---

O yargı ,bir gün namuslu, milliyetçi,vatansever ve cumhuriyetin yargısı olarak hepinizi yargılayacaktır..sonra sanatçılar,sanatlarını özgürce icra edeceklerdir... Allah'a inandığım gibi inanıyorum...

--- --- --- ---

TC Mazhar Kılıçaslan bencede öyle çünkü bukadar sapkın saçma haksız tehditkar saldırganlık hakaret edenlere birgun en namuslu en ahlaklı dürüst vatansever savcılar hakimler de gerekeni yapacaktır sanatçının sporcunun işçinin emekçinin hakları her kötülüğe karsı gelicegine inanıyorum.

--- --- --- ---

Nereye kadar tehdit yetti artik.Metin Akpinar gelmis gecmis enbuyuk ustattir.

--- --- --- ---

TC Sabiha Birdal usta olması ayri bir sey darbe şakşakçılığı ayri bi sey .Sahi neden bu kadar darbe seversiniz ?bu isin psikolojik,sosyolojik boyutunu anlatsana ogrenelim.

--- --- --- ---

Darbeseverler 15 Temmuzda fetö itini kullanarak darbe yaptı ,şimdi sarayda kutlama yapıyorlar...gelecek de bir gün gelecek herkes ektiğini biçecek..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

--- --- --- ---

Şehadete inandığınız içinmi oğullarına çürük raporu alıp askere göndermediniz iki üç yılda bir bedelli çıkarıyorsunuz

--- --- --- ---

o hendekler kazılırken vali lere müdahale etmeyin diye kim emie verdi acaba

--- --- --- ---

Valla o emri ben vermedim. ????

--- --- --- ---

Türk tiyatrosu ve sinemasının büyük ve usta sanatçılarindan biridir Metin Akpınar.Metin Akpınar doğru konuşmuştur.

--- --- --- ---

Yusufffff yusufffff yusuffff..... hiç bir şey değildin, değilsin ve olmayacaksın... Yoksuldun, hırslıydın ve cahildin.... Çok zenginsin, hırs uzay yapmış, cahillik uzay ötesi...... Ödeyecek olan sensin....

--- --- --- ---

Arkasındayız Metin Akpınar' ın .İşin anca asariz keseriz. Kendi yaptığın pislikleri başkasının üzerine atip ört pas etmeye çalışacak kadar acizsin Az bile demiş sana..cunki söylenecek artık birşey yok sana. Lanetlisin ve Allah in laneti senin üzerinde olsun her daim . Kanında boğul inşallah .

--- --- --- ---

Nihal Çayır kotu acitmis belliki

--- --- --- ---

Aslına dik duran sanatçılar sporcular diğer şahsiyetler topyekün yüklenseler. Bu baştaki de kime saldıracağını şaşırsa. Hani ayı yogi çizgi film vardı. Şaşırınca başı popusu ayrı sallanıyordu ???

--- --- --- ---

Hani meşhur hikayedir;babanın oğula söylediği sana kaymakam olamasın demedim,Adam olamasın dedim.

--- --- --- ---

Zeki Sarp aynen zeko cakali sanatci olmus adam olamamis

--- --- --- ---

Mustafa Taslidere Tolstoy;cahille tartışıyorsan söylenen her sözcük ateşe atılmış odundur.der onun için başka kapıya diyorum.

--- --- --- ---

Zeki Sarp gereken cevabı cahile vermişsiniz.

--- --- --- ---

Metin Akpınar ve "müsvedde "???? gülünecek hale düştük....yazıkki ne yazık..

--- --- --- ---

Dik dur eğilmi.Toplumun sizin gibi degerlere ihtiyacı var Metin Akpınar??

--- --- --- ---

adam kendini tam diktator ilan etti,,,,,kim ne dese yargisida hazir bekiliyor ,l,,serefsizer,,,elbette bedelini ödeyeceginiz gunlerde olacak,,,,

--- --- --- ---

Schmal Kaya diktator olsa senin gibi serefsizler ve o sanatci bozuntulari konusamazlardi keske diktator olsa

--- --- --- ---

Mustafa Taslidere serefsizde sensin namussuzda sensin,,,ibne yalaka,sanane girmis cikmiyor,,,

--- --- --- ---

Mustafa Taslidere senin çıkarın ne ondan bahset sen

--- --- --- ---

Pardon dikkatimi çekti. Bu Mustafa kişisi bana da cevap yazmış dönüş bile yapmadım. Bizden olmadığı belli .herkese saldırmış. Bunun gibi konuşmayı bilmeyip saldırgan tipleri çok gördük .Başındaki savunduğu şahıs belli zaten konuşma tarzı ayni. bırakın eglensin.

--- --- --- ---

Nihal Çayırbizden olmadığı kesin demissin hani Erdogan kutuplastiriyordu?????

--- --- --- ---

Sanatçıların Metin Akpınar ın kesip attığı tırnağı değilsin ....ederin anca bu gösterdiğin tehtitler gibi ,,,aşşalık....

--- --- --- ---

Bu aralar iyice tozlandırdı ortalığı!??.şiddet söylemlerini tehditlerini artırdı neden acaba?bu normal degil..strese sokan kendini tehdit altında hissettiren paylasamadığı ,dile getiremediği,a b c d e f g h ı i j k l m ....seceneksiz planlar türetemediği (çaresizlik)birtakım olaylarmı dönüyor acaba yakınında?

--- --- --- ---

türk cumhuriyet tarihine gelmiş en fazla hakaret edilen yönetici. Dünya da en fazla hakkaret davası açılmış yönetici.Bu rekoru biz yaşıyoruz.

--- --- --- ---

Köylüye ananıda al git askerimize kelle koskoca Atatürk e silah arkadaşlarina ayyaşlar demeseydi ağzından çıkanlara bir cumhurbaşkanı olarak dikkat etse nefret kusmasaydı insanlar da ona saygıda kusur etmezlerdi ..ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

--- --- --- ---

Metin Akpınar Fetoyla Yola cıkmadı,Onun için Göz Yaşı Dökmedi,Aynı Karede Fotoğrafı yok, Fetoyla Yola Çıkmadıki KARNI AĞRISIN.
Fetoyla Yola Kim Cıktı Bu Halk Çok iyi biliyor..

--- --- --- ---

Doğru söylemiş!.. Sanatçı dediğin, mesela, Şafak Sezer gibi eğitimli, kültürlü olmalı!..??

--- --- --- ---

???? yavuz bıngölde var

--- --- --- ---

Böyle musveddelere can kurban..hoşgörü empati saygı sadakat merhamet vicdan sevgi adalet arayisindayiz

--- --- --- ---

kime nasıl bedelini ödeyecek mafya liderlerimi ile yoksa saray savcı ları ile mi.hep tehtit lar konuşmalar vururum keserim kırarım iceri atarım tehditleri ile.en çok tehdit savunanlar en çok korkan lar olur

--- --- --- ---

Cumhurbaşkanı, milletvekili olabilirsiniz ama sanatçı olamazsınız.

--- --- --- ---

Halkın sanatçısı Metin Akpınar.

--- --- --- ---

Metin Akpınar'ı tehdit etmek kolay, karşısına çıkıp bire bir her konuda tartışmaya cesareti varmı?

--- --- --- ---

İnanılmaz bir söylem . Sanırım yanlış algılanmış ve yanlış haber diye düşünüyorum. Yoksa Metin Akpınar gibi dev duayen önünde ancak düğme iliklenir.

--- --- --- ---

Metin Akpınar gibi gerçek sanatçılar kolay kolay gelmez Atatürk'ün dediği gibi herkes herşey olabilir ama sanatçı olamaz Metin Akpınar in yanındayız

--- --- --- ---

Bize bir sanatcı müsveddesi olmayan bir sanatçı gösterse diye düşünürken kimler geldi aklıma bilin bakalım.???

--- --- --- ---

12 Eylül fasist darbesinde Evren'i korkmadan elestiren sanatcinin kralidir Metin Akpinar.

--- --- --- ---

Biz halkız, Kimin ne olduğunu ne kadar olduğunu iyi biliriz.... Kelimelerile açıklayamasak da şu an....yazarız boyarız ....şiir ile mizah ile hikaye roman müzik vs vs ile kimin neyi hak ettiğini iyi biliriz.... bugün sussak bile yarın tarih kitaplarında herkesin muhattap olması gereken hitap ı adının yanına ekliyerek bir yerlere yazarız ..... kimse merak etmesin......

--- --- --- ---

Kendi ülkesinin değerli sanatçısınla düşman olan tek devlet adamı, her sorunu çözmüş gibi kendinden büyük işlere kalkışıyor. Sen önce Metin Akpınar kadar adam ol!!

--- --- --- ---

Şehadete inan adam cuma namazına gitmeden caminin içini bile arattırıyor.. Polis ordusuyla geziyor

--- --- --- ---

Kendisi Cumhurbaşkanı müsveddesi oysa ki. Şehadete inanmış insanmış öyle demiş birde gözümün nuru ?

--- --- --- ---

Bir cumhurbaşkanı devletin sanatçısına da dil uzatırsa vay halimize her yaptıklarını onaylamak zorunda miyiz?

--- --- --- ---

Şimdi sıra Metin Akpınara'a geldi nasıl gündem değiştiriyor.Benim arkadaşım ona hakaretten hapis cezası aldı ölürümde yatmam dedi biz bilmiyorduk 4. aşamayı geçmiş pankreas kanserinden kaybettik.Biliyormuş hiçbirimize söylemedi o kadar ani oldu ki bunun gibi örnekleri çok.Onlar can veremiyecekler????

--- --- --- ---

Sırça köşkünde oturup batan bir ülkenin sorumlulugunu sokak agzıyla ülkenin değerlerine küfür edip kendine muhalifleri yargıya hedef göstermekmidir devleti yönetmek.yazıklar olsun kimlere kaldı yurdumun yönetimi

--- --- --- ---

Biz bu yola farklı çıktık".demiş ya,biz biliyoruz zaten farklı amaçla çıktığını aptal değiliz,ilk günden beri farkındayız neden iktidarda olduğunun..

--- --- --- ---

Yalaka şebeklerin sanatçı! Olduğu yerde
M.akpınar gbi gerçek sanatçılar zübük için müsveddedir elbette

--- --- --- ---

Metin Akpınar'ın sanatçılığını sevmemek ve değer vermemek mümkün değildir.

--- --- --- ---

Kendisine bi türlü mağduriyet bulamadı seçim öncesi. Yetim Emrah'ı geçi :))

--- --- --- ---

Akpınar hiç kandırıldım diye ağlamadı kendi yolunda cesaretle ve gururuyla devam eden birisi yolu açık olsun

--- --- --- ---

Metin akpnara laf atan yetmiş fırın ekmek yemesi lazım .onun dedklerini anlamak için ancak onun zeka seviyesinde ,kültür seviyesinde olmak lazım .geçiniz kaale almayınız . Lütfen ülkeyi adam gibi yönetiniz sanatçılarla uğraşmayınız. Yakışmıyor o makama.

--- --- --- ---

Sanatçıların kralı sensin itibar etme diblomasız siyasetçi müsvettesine

--- --- --- ---

Kim adamın yalakası olmasa,bedel ödetmeye gidiyor.neden,herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda mı?

--- --- --- ---

Ben konuşmasını dinledim ama cumhurbaşkanının kızdığı cümleyi duymadım,Atatürk den konuştu,Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptı,başka zaman başka yerde mi konuşmuş,konuşmuşsa da Akpınar'ın bu sözleri söyleyeceğin sanmıyorum,değerli ve çok büyük bir sanatçıya bu sözler sarf edilemez..

--- --- --- ---

Cumhur başkanı müsfettesi yanında çatapat patlasa fare gibi girecek delik ararsın şehitlik sizin gibi haramzadelere göre değil bok yoluna gidersiniz ancak

--- --- --- ---

Bedel, bedel, bedel usanmadın mı ya önüne gelene sırf ağzını açtı diye bedel ödetmekten? Yerle yeksan ettiğin bu ülkenin, bitirdiğin cumhuriyetin de bedelini sana soracaklar.

--- --- --- ---

Sanatsiz kalmış bir toplumun hayat damarlarindan biri kopmuş demektir, yaşadığımız dünya bile yüce yaratanimizin biz insanlara eksiksiz sunduğu muhteşem bir eserdir...... herşey bir sanat öğesidir..
..

--- --- --- ---

Hadi ya gücün arkasında atıp tutmak kolay..hani senin her kesime saygın vardı? Hani tüm bireyler etnik kimliğimizin rengiydi hani domakrasi her birey içindi hani akp özgürlüktü bumu senin iktidarın??

--- --- --- ---

Asıl bedeli kendisi ödeyecek.
Sadece sanatçılara değil vatandaşına hakaret edip tehditler savuran bizi temsil edemez.
Vatandaş için orada hizmet etmek vatanı korumak zorundayken keyfi kararlar alıp hem insanların ölümüne hemde ekonomik olarak insanların ve vatanın çökmesine sebep olmaktadır !
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR...
Ama bu kıskançlığından yok etmeye uğraşıyor uğraştıkçada nefretimizi kazanıyor ve batıyor.O da biliyor vereceği hesap limitleri aştıda taştı.

--- --- --- ---

Kimin sanatçı olduğuna karar verebilecek kalibre varmı ki.... Sanattan ne anlar ayrıca. Bunlar sanata sadece tükürür. Sanatçı diye sarayda kemik attıklarına da sadece popüler ve yalaka oldukları için selam veriyor

--- --- --- ---

Birilerine yönelik tehdit iftira göz dağı kışkırtma olmadan o sarayda oturamayacagini çok iyi biliyor.

--- --- --- ---

Ferma Çapulcu Lekesizalin arkasinda millet var orda oturacak kendinizi bos laflarla teselli etmeyi birakin artik

--- --- --- ---

Yalaka sanatci olmadigi kesin. Etrafindaki yalakalar dogruyu soylemiyen, rant pesinde kosan cikarci bilgisiz insanlarla doldugu icin durust insani ve durust sanatci halkin sanatcisini ayirtedememsi cok normal. Ama hesap gunu geldiginde o nu ilk terkdedecek olan yine Etrafindaki yalakalar olacak. Sonra da Keske durust insanlara, halkin sanatcilarina kulakverseydim diyecek.

--- --- --- ---

Sitede Mustafa taşlıdere dere diye ne olduğunu bilenedigim bı cisim var. Herkese bi yorum yapmış. Belli ki canı en çok yanan o. Cevap vermeyin derim.

--- --- --- ---

Düşmanlıktan, bolmekten besleniyor, sinirleri dw bozuk, yorgun da.. Secimlere kadar artarak devam edecektir

--- --- --- ---

Neeeeee sanatçı 'nın hası hası.. .saldır saldır nereye kadar ....gün gelecek devran dönecek ....

--- --- --- ---

Musvettenin kim olduğunu iyi biliriz biz

--- --- --- ---

Erdö ile fetö din müsveddesi, asteğmen kubülayın kafasını kesen ,derviş mehmetin müsveddesi , el nüsra, taliban, müslüman kardeşlerin müsveddesi v.s...

--- --- --- ---

Buna kim laf söylese hakaret ediyor. Kendini kral zanneden zavallı

--- --- --- ---

Metin Akpinar, büyük bir sanacidir,siradan biri degildir,söyledikleri birilerine Deprem etkisi yaratmis,elestiri suc degildir!

--- --- --- ---

Metin Akpınar hem adam gibi adamdır hemde gerçek sanatçıdır..

--- --- --- ---

Senin şahadetin anca soygunculuk ...hesabını vereceğin günü hatırlatanlarda senin çürüyen adaletinin önüne atılıyor tıpkı aç timsahların önüne atılır gibi....o çürüttüğün adalete bir gün sende hesap verirsin inşallah birgün

--- --- --- ---

Ağzından düşürmediği '' bedel ödeyeceksiniz!''Peygamberim zannediyor. İnsanda bir kırıntı sevgi olmaz mı?

--- --- --- ---

Metin Akpinar kitap okur, sen ise danismaninin cikarttigi kitap özetini ?

--- --- --- ---

Bu ülkede kendi gibi olmayanları hayin terörist yaptılar.ALLAH tan dileğim bugünler çabuk geçsin.

--- --- --- ---

O ulkeye doldurdugu milyonlarca vatan hayini kaatil suruleri lanet olasica pislik suriyeli terorist vahsi hayvanlar insan onun gozunde insan olup vatanini hakkini koruyanlar musvedde onun gozunde...onun istedigi aptal salak hakkini aramayan sorgulamayan cahili cuhela bir topluma donusturmek vatanimizi milletimizi onun icinde abd israilin istegi ve bop projesi kapsaminda ulkemize doldurdugu milyonlarca suriyeli pislik kaatil suruleri vahsi hayvanlarin olabildigince cogalmalarini saglayip Turk milletini silip yok etmek ikinci hatta ucuncu sinif vatandas konumuna getirmek icin suriyeli kaatil suruleri milyonlarca vahsi hayvanlari geri gondermiyor hatta Turk milletinin sirtindan maas bile bagladi onlara onlarin artip cogalip vatanimiza iyce yerlesmeleri icin elinden geleni yapiyor....!!!!

--- --- --- ---

Ata'miz herkes hersey olabilir,ama herkes sanatçı olamaz demiş, aradaki farkı hepimiz görüyoruz. Kendini bişey sananlar,politikacı! oluyor ama ne yazikki Metin Akpinarin tırnaği bile olamıyor.

--- --- --- ---

Metin Akpınar seni seviyorum güzel insan

--- --- --- ---

Türk tiyatrosu 80 yılda çok KAFİR gördü zavallı ve korkak.
Bu cesaretli olanı taptığı ĞÖT "veren TANRI"sına İMANI tam ki.
Allah cc iman eden müslümanlara açıktan saldırıyor.
Yolundan ASLA dönme artist.

--- --- --- ---

Hem de büyük bir sanatçı..

--- --- --- ---

Be adam ağır başlı ol be
Eleştirilmeyi de bil

--- --- --- ---

Metin Akpınar'ın yanındayız

--- --- --- ---

Metin Akpınarı destekliyoruz TEBRİKLER efendim güzel insan

--- --- --- ---

Senden büyük olduğu kesin METİN AKPINAR

--- --- --- ---

metin akpınar bunu bitirir...

--- --- --- ---

Cuş de molla desinler aloooooo

--- --- --- ---

 Ruh hastasi tayyib herkese bedel odetecek doktora git

--- --- --- ---

Vay be!
Yargı durmak bilmiyor
Maşallah kapalı gişe gibi:)

--- --- --- ---

Bu sataşmalar tükenmişliğin belirtisidir.

--- --- --- ---

Paranoya,....paranoya,......paranoya korku sardı bedeni neyleyeceksin? Çok zor bir durum.

--- --- --- ---

artık hedef göstermeyi iş edindi kendinee...

--- --- --- ---

Oyuna gelmeyelim ekonomik kötü gidişatı birilerine yıkmaya çalışıyor

--- --- --- ---

Hep tehdit hep tehdit diktatörler böyle korkak işte.

--- --- --- ---

Bağırıp çağırıp tehdit edip herkesi korkutacağını zanneden zavallı.

--- --- --- ---

Kendisi allah oluyor herkese bedel biçmeye başladı

--- --- --- ---

Şahadete inanan pezevenk binbeşyüz korumayla gezmez.

--- --- --- ---

Müsveddenin de sahtenin de diplomasızın da biz kim olduğunu biliyoruz...

--- --- --- ---

Ne oldu sarayda ağırladıklarına hiç benzemiyor değil mi ?

--- --- --- ---

Senin adini anmadi ki neden sen alindin genel baskan anamis degilim

--- --- --- ---

Bu tehditlerin sonu nereye varacak acaba..

--- --- --- ---

Bir gün mutlaka hesap vereceksin iplemi olur başkamı olur onu bilemek

--- --- --- ---

İyi uykular Türkiye

--- --- --- ---

Açık oturumu izledim öyle bir söz duymadım. Sahtekar yalanından bıktık

--- --- --- ---

Akli kucuk insanlar buyuklerle ugrasirlar

--- --- --- ---

Bedel ödetmeye çalışanlar bedel ödemeyeceğini mi zannediyor?

--- --- --- ---

"Büyük kafalar fikirleri, orta kafalar olayları, küçük kafalar kişileri tartışır"

--- --- --- ---

Sehadete inanan adam 3000 koruma ile gezermi!

--- --- --- ---

Herkesi tehdit ediyor, yazık.

--- --- --- ---

Metin Akpınar ?￰゚マᄏ?￰゚マᄏ?￰゚マᄏ

--- --- --- ---

YETER ARTIK BU ÜLKEYE BEDEL ÖDETTİĞİN..İLK SEÇİMDE YA DA ER GEÇ TÜM İKTİDARLAR GİBİ GİDİCİSİN..O SANATÇI OLARAK HAFIZALARDA KALICI..O SENİN GİBİ KENDİSİNİ İZLEYENLERİ PARA İLE TOPLAMIYOR..ÜSTÜNE PARA VERİLİYOR ONU İZLEMEK İÇİN..

--- --- --- ---

Bir lafa bakarım laf mı diye Bir söyleyene bakarım adam mı diye

--- --- --- ---

METİN AKPINARIN BOKU OLAMAYACAK HIRSIZLAR TEHDİTE ALIŞIKLAR.

--- --- --- ---

Bir musvette var evet de...

--- --- --- ---

Hadsiz faşist.

--- --- --- ---

Recep kendini mafya lideri sanmış!

--- --- --- ---

Şaşırmıyorum hiç ve büyük usta önünde saygı ile eğiliyorum ?

--- --- --- ---

Sen 17 yıllık hükümdarlığının bedelini Nasıl ödeyeceksin acaba?

--- --- --- ---

Adamlar ortaya konuştu yarasi olan lapin gibi atlar böyle..

--- --- --- ---

ne dedi sana ,naaptı da ,bedelini ödeyecek? insaf ,insaf

--- --- --- ---

Adam diyorki beni elestirmeyin yoksa bu ülkede yaşam hakkı tanımam diyor

--- --- --- ---

Muharrem Ersin Akgūl elestirmek baska sey aba altindan sopa gostermek tehtit etmek baska sey

--- --- --- ---

Seçim yaklaşıyor,tüm hızıyla kutuplaştırma çalışmaları devamm..

--- --- --- ---

Ezik insan sana yorum yapmaya değmez

--- --- --- ---

Kim söylüyor bunu : YAHUDİ CESARET MADALYALI BOP EŞBAŞKANI

--- --- --- ---

Sen kimsin ya??hadsiz

--- --- --- ---

Obedeli sende ödeyeceksin ergec

--- --- --- ---

ILK KELIME POLISIMIZE KURSUN SIKTILAR???????????? VAY ARKADAS BUNA INANAN HARBIDEN SIGIR

--- --- --- ---

Bedelleri yanlış kişiler ödüyo ne yazık ki.

--- --- --- ---

Sıktın ama artık...???

--- --- --- ---

Diktatör deyince kızmayacaksın

--- --- --- ---

Yalaka olmadığı için...

--- --- --- ---

Espri ve şaka yetenek zeka isidir

--- --- --- ---

Metin Abi, sen kime kodun?!

--- --- --- ---

Hitler.

--- --- --- ---

Gokturk Arikan Hitler bile olamaz. Hitler faşistti ama bu kadar cahil değildi...

--- --- --- ---

Hangi yargı ak yargımı .

--- --- --- ---

Her şey olabilirsiniz,
Sanatçı asla..

--- --- --- ---

Üslup şaşırtmamış..

--- --- --- ---

her yazilana inanmayalim

--- --- --- ---

Kork kork nereye kadar.

--- --- --- ---

Daha neler??

--- --- --- ---

Hemde cok buyuk sanatci

--- --- --- ---

Kendisi ne müsvettesi?

--- --- --- ---

Şehadet e inanmak ve koruma ordusu !!!

--- --- --- ---

???????

--- --- --- ---

Her tarafa saldırıyor

--- --- --- ---

style="text-indent: 1cm; margin-top: 0.1cm; margin-bottom: 0.1cm;" align="justify"> Lale Halimoglu yazik yazik

--- --- --- ---

Kimse konuşmasın hep tehdit

--- --- --- ---

Yuhhhh Yuhhhh bune kin bu ne nefret

--- --- --- ---

Yine tehdit

--- --- --- ---

Hiç sanmıyorum

--- --- --- ---

Çöküş başladı yaşasın

--- --- --- ---

KENDINI ÜLKENIN BAS GARDIYANI GÖRÜYOR SIYASETCI BES YIL SANATCI YÜZ YILLAR YASAR SAYIN KOYUN BANK GM

--- --- --- ---

Yazık.

--- --- --- ---

--   a45UyF587661


-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder