24 Ocak 2011 Pazartesi

Çetin doğandan ahmet hakana Balyoz'a Aklım Yatmıyor.

Ç. Doğan'dan A. Hakan'a

Sayın Ahmet HAKAN,


Bir kaç gündür ağır bir gripal enfeksiyon geçiriyorum. Bu nedenle konuya ilşikin yapmak istediğim açıklamayı yapamadım. Yoksa paniklemiş falan değilim. Bugünkü köşenizde yazınızı okuyunca detaylı bir açıklama için vakit kaybetmeden, size 19 Ocak 2010 tarihinde avukatlarımıza teslim edilen "Gölcük mahreçli" CD'yi süratle tarayarak bu aşamada ulaştığımız hususları "ön açıklama olarak" bilginize sunmanın gerekli olduğuna sonucuna vardım. Öncelikle tarafsız çizginizi korumak için gösterdiğiniz özene teşekkür ederim.

Gölcük'ten çıkan "Evrak-ı Metruke"nin ne olduğunu ortaya koymak için,  yeni delil olarak emniyetçilerin kabullendiği  2 imzasız belgeyi ilişikte  gönderiyorum.

Sözde Donanma Komutan'nın imzası açılmış, ancak imzası bulunmayan evrakın tarihine ve imza hanesine bir bakın.  Ben Ağustos 2003'de emekli oldum. Sayın Özden Örnek, 30 Ağustos 2003'de Deniz kuvvetleri Komutanı oldu. Sözde eksiklikleri gidermek, bütün sahte planları 1. Ordu ile bağlantı kurmak için yapılan gayretler bu belge ile bir çırpıda çöpe gidiyor. Hoş 11 Nolu CD'de  var olan sahte plan ve belgelerin hepsi hiçbir değişiklik olmadan Gölcük'den çıkan 1 Nolu CD'de aynen duruyor. Bu belgelerin sahteliklerini ortaya koyan yüzlerce kanıt var. Gölcükten çıkması bunları "aklar" mı? Nasıl bir valiz dolusu (Dava konusu olmayan 2229 Sayfa Resmi evrak,10 resmi resmi ses kasedi 16 adet sahte olmayan CD) belge 1. Or. Karargahından çıkarılmış ve bunlara 3 adet sahte CD eklenebilmiş  ise,  boş bir odanın karolarının altındaki evrak çöplüğüne bir  CD  ile bir Hard Diskin konmasının zor olmayacağı aşikardır. Bu çöplükte ne için evrak saklandığına ilgililer elbette cevap verecektir. Ancak kesin olan husus çöplükte bulunan evrakların dava konusu ile hiçbir ilintisi de bulunmamaktadır. Bu nedenle avukatlarımıza bu belgeler verilmemiştir. Kesin olan diğer husus ise, TSK için de "Sahte Belge Üreten Çete" ile yakın ilişki içinde olanların varlığıdır. Ancak Çete'ye hizmet veren TSK mensubu"köstebek'in" rütbe ve bilgi düzeyinin sahte belge üretenlere profesyonel yardımda bulunamayacak bir konum ve rütbede olduğu da aşikardır.

Saygılarımla

Çetin Doğan 

 

Özel Not: Sansasyonel Haber olarak Taraf Gazetesinin 20 Ocak 2010 tarihinde manşetten verdiği cami bonbalama gibi iğrenç iddiaları, Sahte Sakal ve Çarşaf Planlarına dayandırıldığını biliyorsunuzdur. Bu planların "Emir Komuta  ve Muhabere" Maddesinde şu ibare yer almaktadır: "Operasyonda emiyetli Cep Telefonı Kullanılacaktır. kendi telefonlarınızı eşlerinize veriniz" Askeri litaratürde bu tür tabir geçmediğini bir an için unutalım. Ancak Emniyetli(kriptolu) Cep telefonunun ilk proto tipi Şubat 2008 'de imal edildiği TÜBİTAK'ın Şubat  ayı bülteninde açıkca görülüyor. Avukatlarımın Jandarma Gn. K.lığına yazdığı resmi yazıya  aldığımız yanıtta, "ilk parti olarak anılan telefonları Kasım 2008'de aldığı" resmen teyit edilmiş durumda. Yoruma size bırakıyorum. isterseniz anılan planları ve Jandarma'nın yanıtını da gönderbilirim. Sizin için yazdığım bu iletiyi yazılarını okuduğum bir kaç basın mensubuna da "bilgi kirliliğini" gidermeye katkı sağlamak üzere "Bcc" olarak göndereceğim.

Ç.D 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder