28 Ocak 2011 Cuma

Erdoğan: 'Orası G.Saray'ın Değil!' "Statlar devletin, milletin, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün"

Erdoğan: 'Orası G.Saray'ın Değil!'

27.01.2011 Perşembe -  Kaynak: Sabah

 

 

Başbakan Erdoğan, Arena tartışmalarına son noktayı koydu!

Ali Sami Yen Stadı ve Türk Telekom Arena'nın Galatasaray Kulübü'ne ait olmadığını ifade eden Başbakan Erdoğan "Statlar devletin, milletin, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyaretinde gazetecilerin Türk Telekom Arena hakkındaki sorularını yanıtladı. Türk Telekom Arena'nın açılışında bir grup Galatasaray taraftarı tarafından yapılan protestonun organize olduğunun altını bir kez daha çizen Başbakan Erdoğan "Teşekkür beklerken hakarete uğradık" diye konuştu. 12 Eylül 2010'da yapılan referandum öncesinde de Sinan Erdem Spor Salonu'nunda belli bir grubun organizasyonu sonucu protestoya uğradıklarını hatırlatan Başbakan Erdoğan "Türkiye seçim atmosferine giriyor. Statları biliyorsunuz, havası bellidir. 100 kişiyle stadı ayağa kaldırıyorsun. Bir de 4-5 ayrı tribüne 25'er kişi yerleştirdiler mi, onlar orayı anında patlatır" ifadelerini kullandı.

'GÜZEL BİR STADA KAVUŞTULAR'

TT Arena'ya ve ulaşım alt yapısına 650 milyon TL yatırım yapıldığını kaydeden Başbakan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Bazıları 'Yok şöyleydi, yok böyleydi, devlet Ali Sami Yen'den parasını alacak' diyor. Ali Sami Yen'den sana ne! Ali Sami Yen kimin? Ali Sami Yen de devletin, milletin. Ali Sami Yen'in sadece üst kullanım hakları G.Saray Kulübü'ne verilmişti. Sen orada maçını yaparsın, antrenmanını yaparsın o kadar. Ülkemizin önemli bir kulübü olduğu için rahmetli Özhan Bey geldiğinde 'Tamam' dedim. 'Burada böyle bir stadı inşallah G.Saray'a kazandıralım' dedik. Müteahhit bu işi başaramadı biliyorsunuz. Ondan sonra TOKİ'ye devretmek zorunda kaldık. TOKİ yaptı ve güzel bir stada kavuştular. Şimdi sen stadı hazırlayacaksın, önlerine koyacaksın. Ondan sonra da hakarete uğrayacaksın. Öyle şey olmaz!"

Erdoğan "Ama bir şey olursa Arena da gider" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Orası zaten G.Saray'ın değil. Yine milletin. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün" karşılığını verdi.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Hayat içkiden ibaret değil, hayat seksten ibaret değil.
Bir kısım çağdaş düşünceye sahip olduğunu söyleyenler, sadece içki ve seksle olaya bakıyorlar.


                                                              Bülent ARINÇ
                                                              Büyük NeoOsmanlı düşünürü,
                                                              ve feylosofu

http://www.haber7.com/haber/20110123/Arinc-Icki-ve-seks-de-bir-ihtiyac-ama-.php

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Dum vivimus vivamus. *  *  * Hayattayken yasayalim.  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder