9 Haziran 2019 Pazar

AKP İBB'NİN MİLYONLUK MÜLKLERİNİ BAŞKA BELEDİYEYE AKTARIYOR

Cumhuriyet tarihi, böylesi ahlaksız, şerefsiz bir parti, bir kadro, bir ideoloji görmedi.
Bunlar kamu malını yağmalamayı devlet yönetmek olarak kabul ediyor.
Hatta bırakın cumhuriyet dönemini, Osmanlı,  Selçuklu ve daha önceki devirlerin Türk devletlerinde bile bu kadar şerefsizlik görülmemişti.
Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


AKP İBB'NİN MİLYONLUK MÜLKLERİNİ BAŞKA BELEDİYEYE AKTARIYOR

06.06.2019 11:54

Son dakika. . İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) mülkiyetinde bulunan yüz milyonlarca liralık gelir getiren 20'ye yakın taşınmazının AKP'li Esenler Belediyesi'ne devredilmesi için yazışmalara başlandı. . Devredilecek yerler arasında kültür merkezleri ve yılı cirosu en az 351 milyon lira olan İSPARK otoparklarının da bulunduğu iddia ediliyor.

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman özellikle para basan İSPARK'ın işlettiği açık ve kapalı otoparkları AKP'li ilçe belediyelerine devrederek İBB'yi gelir kaybına uğratmayı hedeflediklerini söyledi. Ataman "Seçimi kaybedeceğini anlayan AKP böyle bir yöntem belirledi. Ekrem İmamoğlu'nun seçimi tekrar kazanacağını gördüler gözleri korktu. Elini koluna bağlamak için hazırlıklara başladılar" dedi.

AKP İBB'nin milyonluk mülklerini başka belediyeye aktarıyor

AKP İBB'nin milyonluk mülklerini başka belediyeye aktarıyor

İSPARK'ın 2018 yılı cirosunun 351 milyon lira olduğunu hatırlatan Ataman İBB'nin İSPARK'tan her ay toplam brüt gelirden katlı otoparklar için yüzde 15 yol üstü ve açık otoparklar için de yüzde 5 kira payı aldığını kaydetti.

AKP İBB'nin milyonluk mülklerini başka belediyeye aktarıyor

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman

AKP'Lİ ESENLER BELEDİYE BAŞKANI TEVFİK GÖKSÜ İBB'YE RESMİ TALEP YAZISI GÖNDERDİ

CHP'li eski İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ ilk adımın İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun belediye başkanı olduğu Esenler'de atıldığını açıkladı. Sağ da şu bilgileri verdi: "Esenler Belediyesi İBB mülkiyetinde bulunan ve büyükşehir belediyesi bütçesinden yapılan yaklaşık 20'ye yakın taşınmazın kendilerine bedelsiz devir edilmesi için İBB Emlak Daire Başkanlığı'na yazı yazdı. Emlak Daire Başkanlığı ve Hukuk Müşavirliği de bir teklif hazırlayarak İBB Meclisi'ne sunacak. Kültür merkezleri spor tesisleri otoparklar bedelsiz olarak ilçe belediyesine devredilecek. AKP'nin oylarıyla devredilecek taşınmazlar arasında Esenler'deki Adem Baştürk Kültür Merkezi ve bu merkezin yakınındaki İSPARK'ın işlettiği kapalı otopark da var. "

https://www.birhaberoku.com/akp-ibb-nin-milyonluk-mulklerini-baska-belediyeye-aktariyor-26542?fbclid= IwAR186dKmykd-c2gQaEf-CKrNk7LtghuWqJuwJzr21YqrVEh8pngAFiK_HGI

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Iki Mustafa Kemal vardir Biri ben et ve kemik gecici Mustafa Kemal...
Ikinci Mustafa Kemal onu ben kelimesiyle ifade edemem o ben degil bizdir!
O memleketin her kosesinde yeni fikir yeni hayat ve buyuk ulku icin ugrasan aydin ve savasci bir topluluktur.
Ben onlarin ruyasini temsil ediyorum.
Benim tesebbuslerim onlarin ozlemini cektikleri seyleri tatmin icindir.
O Mustafa Kemal sizsiniz hepinizsiniz.
Gecici olmayan yasamasi ve basarili olmasi gereken Mustafa Kemal odur!

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

136. KAVIMLERE ZARAR VERDIKLERINDE ALLAH'TAN BASKA KORKACAKLARI OLMADIGINA KRALLARI INANDIRMANIN KOTULUGU HAKKINDA

Savsak, acgozlu ve kotu ahlakli hukumdarlar, insanlarin felaketlerinin gercek nedenleridir. Surup giden yararsiz ve haksiz savaslar, yeryuzunu insansizlastirir, halksiz birakir. Acgozlu ve zorba hukumetler, doganin insana sundugu zenginlikleri yok eder. Saraylarin ve mabeyinlerin ackurtlugu tarima durgunluk verir, sanayiyi sondurur; kitlik, yokluk, bulasici hastaliklar, yoksulluklar dogurur. Allah, kavimlerin eylemlerine karsi ne acimasizdir ne de uygun; hemen her zaman tasyurekli olan, ancak kavimlerin magrur baskanlaridir.

Uyruklarina zarar verip refah ve mutluluklarini ihmal ettiklerinde, Allah'tan baska korkacaklari olmadigina hukumdarlari ikna etmek, saglam bir siyasettir ve hukumdarlarin ahlaki icin kotudur. Ey hukumdarlar! Kotuluk yaptiginizda ilahlara degil, kendi halkiniza tecavuzde bulunursunuz; adaletsiz hukumet ettiginizde halka ve dogrudan kendinize kotuluk yaparsiniz.

Tarihte, dindar zorbalardan daha bol bir sey gorulmez. Yine tarihte, haktan yana, gozeten, aydin hukumdarlardan daha ender hicbir sey yoktur. Bir mutlak hukumdar, sofu ve dininin gorevlerini yerine getirmede esirce durust, rahiplerine karsi cok uysal ve comert olabilir ve ayni zamanda hukumeti yonetecek erdem ve zekadan tumuyle yoksun olabilir. Din, hukumdarlar icin, kavimleri daha saglam bir sekilde boyunduruk altinda tutmanin ozel bir aracindan baska bir sey degildir.

Dini ahlakin dilber ilkelerine uyan bir zorba, uzun suren saltanatinda uyrugunu ezmekten, emeklerinin urunlerini elinden almaktan doymayan ve onlari hirsina kurban etmekten baska bir sey yapmayan bir zalim olabilir. Baskasinin ulkesini zorla alan, bazi milletleri yediden yetmise bogazlatan, butun hayati boyunca insan turunun kilici kesilen bir fatih olabilir. Boyle bir zorba, sanir ki, bu kadar cinayetin ve dunyaya yaptigi kotulugun kefareti olarak, en korkunc acilar veren bir soyguncuyu bile cok hafif bir sekilde cezalandirarak onu avutma, bagislama ve gonlunu alma yetkisine sahip olan bir rahibin ayaklari onunde aglamakla vicdanini rahatlatabilir.

- - - - - - - - - - - - -
Zekilik kadar aptallik da gerekliydi.
Ama aptalca davranmak da zekice davranmak kadar zordu.

George OrwellHayvan Ciftligi

- - - - - - - - - - - - -
Bir insana bir balik verin, onu gun boyunca tok tutarsiniz; bir insana bir din verin, balik icin dua ederken acliktan olur.

ANONIM
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder