15 Haziran 2019 Cumartesi

TECAVÜZ SUÇLAMASIYLA MAHKEMEYE SEVK EDİLEN HAZRO İLÇE MÜFTÜSÜ SERBEST BIRAKILDI

Dar-ül Harpçi, cihatçı, mürteci insanaların köşe başlarını tuttuğu bir devlette sistem işte böyle işler.
Suç katalog suçlardan.
Yani hakim kuvvetli suç şüphesi görmüşse tutuklu yargılama yapabilir.

Ve hakim zanlı müftü olunca kuvvetli suç şüphesi değil, tutuklanma talebinin ölçülü olmayacağını belirterek tutuklama yapmamış.
Yani sol gösterip sağ vurmuş.
Oysa katalog suçlar tutuklama talebinin ölçüsüyle ilgili bir söz söylemiyor.

Hep söylüyorum, bunlar siz kendinizi ne kadar da Müslüman sayarsanız sayın, sizi ve diğerlerini kafir, müşrik, fasık olarak görüyor.
Sizlerin canı, malı, ırzı helaldir.

Ve ülke bir Sünni Şeriat Rejimine geçene kadar da bu böyle.
Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  

TECAVÜZ SUÇLAMASIYLA MAHKEMEYE SEVK EDİLEN HAZRO İLÇE MÜFTÜSÜ SERBEST BIRAKILDI

Cumartesi 15 Haziran 2019 12:10

Diyarbakır'ın Hazro İlçe Müftüsü İsmail Kaya açılışı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan Hamidiye Kız Kuran Kursu Yatılı Hafızlık Külliyesi Sorumlusu kadına tecavüz ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Savcılık ifadesinin alınmasının ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Kaya savunmasında tecavüz suçlamasını reddederek "rızası vardı" dedi.

Hakim söz konusu suç her ne kadar katalog suçlardan olsa da tutuklanma talebinin ölçülü olmayacağı gerekçesiyle Kaya'nın adli kontrol tedbiri uygulayarak serbest bırakılmasına karar verdi.

AKP' VEKİL VE DİYANET DEVREYE GİRDİ: İŞ SÖZLEŞMEN FESHEDİLİR

İddialara göre kadının şikayetinden vazgeçmesi için AKP'li bir milletvekili ile Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri devreye girdi. Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri şikayetinden vazgeçmemesi durumunda kadını iş akdinin feshedilmesiyle tehdit etti.

http://haber.sol.org.tr/toplum/tecavuz-suclamasiyla-mahkemeye-sevk-edilen-hazro-ilce-muftusu-serbest-birakildi-264676

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Zafer Zafer benimdir diyebilenindir.
Basari ise Basaracagim diye baslayarak sonunda Basardim diyebilenindir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

137. SOFU BIR HUKUMDAR, BIR ULKE ICIN BELADIR

Ictenlikle sofu olan bir hukumdar, devlet icin cok tehlikeli bir baskandir. Cok cabuk inanma yetenegi, daralmis bir zekayi gosterir. Hukumdarin, kavminin yonetimine harcamasi gereken dikkat ve ozenini, sofuluk cogu kez yutar. Rahiplerinin telkinlerine boyun egmis oldugundan, boyle bir hukumdar, rahiplerin arzularinin oyuncagi, cekismelerinin nedeni, buyuk bir onem ve deger verdigi budalaliklarinin araci ve suc ortagi olur.

Dinin dunyaya yaptigi bagislarin en kotusu olarak; uyruklarinin esenligine calismak fikrini, vicdanlari kendilerini hukumdardan farkli dusunduren kimseleri baski altina almayi ve yok etmeyi kutsal bir gorev edinen sofu ve bagnaz hukumdarlari saymak gerekir. Bir imparatorlugun basindaki bir sofu, gazap halindeki ofkeli Allah'in yeryuzune verebilecegi en buyuk belalardan biridir. Safdil bir hukumdarin kulagini elinde tutan bagnaz ya da duzenbaz tek bir rahip (tek bir Ebulhuda Efendi, tek bir Rasputin), bir devleti alt ust edebilir ve dunyayi atese verebilir.

Hemen butun ulkelerdeki rahipler ve sofular, milletleri yonetecek olan genc hukumdar cocuklarinin ruh ve kalplerini egitmeye memur edilmistir. Bu ortamda egiticilerin hangi kultur isigi ve erdemi bulunabilir? Bunlari hangi cikarlar harekete gecirebilir?

Kendileri de hurafelerle dolu olduklarindan, ogrencilerine; hurafeyi en kutsal sey, yapacagi isi en kutsal gorev, bagnazligi, saldirganligi ve zulmu, gelecekteki nufuz ve yuceliginin gercek esaslari olarak ogretir. Bu tur egiticiler, hukumdar cocuklarini bir parti baskani, kiskirtici bir bagnaz, bir zorba yapmaya calisir. Bu yuzden, her seyden once insafi ve akli bogazlarlar. Onu dogruluga, acimaya ve anlayisa dusman bir duruma getirirler; gercegin kendisine ulasmasini ve nufuz etmesini yasaklarlar. Gercek yeteneklere karsi onlari dusmanlik agisiyla zehirlerler. Asagilanmaya deger yetenekler gelistirmek icin onu egip bukerler. Sozun kisasi; ondan, adalet, zulum, gercek onur ve san, gercek buyukluk hakkinda hicbir fikre sahip olmayan ve buyuk bir devleti iyi bir sekilde yonetmek icin gerekli isik ve erdemden yoksun bir ahmak sofu yaparlar.

Gunun birinde milyonlarca insanin mutluluguna ya da felaketine yol acacak bir cocugun egitiminin plani, ozetle iste bundan ibarettir.

- - - - - - - - - - - - -
Onalti yasimdayken birdenbire sozcuklerin salt tadini, baska deyisle, sozcuklerin sesleriyle cagrisimlarini bulguladim Para kazanmak gereksinimini bir yana birakirsak, duzyazi icin gerekli olan en az dort ana yazma nedeni (y. n.salt bencillik, estetik merak, tarihsel durtu, siyasal amac) oldugunu saniyorum.
Bunlar, her yazarda degisik olculerde bulunur ve bu oranlar yazarin icinde yasadigi cevreye gore zaman zaman degisir.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Din ustune ne kadar cok calisirsam, insanligin taptigi seyin kendilerinden baska bir sey olmadigina daha cok ikna oluyorum.

BURTON,RICHARD FRANCIS (1821-1890) Ingiliz ksif ve yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder