15 Haziran 2019 Cumartesi

OKULDA OĞLUNA DAYATILAN NAMAZ EĞİTİMİNE İTİRAZ EDEN DOKTOR İŞTEN ATILDI!

Bir de bazen sorarlar, İslam takıntın ne, neden düşmansın?
İşte sebep.
İslam dayatmacıdır, zorbadır, faşisttir, totaliterdir diyordum ya işte gündelik yaşamdan gördüğümüz pek çok olaydan bir tanesi.

Hani senin dinin sanaydı, benimki banaydı.
Özünüze dönüyorsunuz.
O yumuşak ses tonlu dötoş duruşlu badem abiler sinsice harekete geçiyor.
Düşman gördüklerine cepheden değil namertçe arkadan saldıryor.
Sizin peygamberiniz de gece baskınları ile nam salmıştı.
Hatırlayın.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  

OKULDA OĞLUNA DAYATILAN NAMAZ EĞİTİMİNE İTİRAZ EDEN DOKTOR İŞTEN ATILDI!

Yalova'da özel bir sağlık kuruluşunda çalışan Dr. Abuzer Meral ortaokula giden oğluna zorunlu din dersi kapsamında uygulamalı namaz eğitimi dayatmasına itiraz etti. Okul yöneticileri Dr. Meral'i tetikçi ve yandaş "gazete" Akit'e şikayet etti. Akit tarafından "Bu nasıl doktor" başlıklı bir haberle hedef gösterilen doktoru çalıştığı özel sağlık kuruluşu işten çıkardı.

Pazartesi 05 Aralık 2016 10:19

Yalova'da özel bir sağlık kuruluşunda çalışan Dr. Abuzer Meral ortaokula devam eden oğluna zorunlu din dersi kapsamında sınıfta uygulamalı namaz eğitimi dayatmasına itiraz etti. Okuldan bazı öğretmenler bir süre sonra Dr. Abuzer Meral'i zorunlu din dersine karşı çıkması ve bu konuda sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunması nedeniyle yandaş gerici ve tetikçi "gazete" Akit'e ihbar etti.

TETİKÇİ AKİT HEDEF GÖSTERDİ!

Akit adlı "gazete" geçtiğimiz gün "Bu nasıl doktor" başlığıyla Dr. Abuzer Meral'i hedef gösteren bir "haber" yayınladı. Aynı gün içinde çalıştığı özel sağlık kuruluşu Dr. Abuzer Meral'in işine son verdi.

DR. ABUZER MERAL: SİYASAL İSLAM İLE DERDİM VAR

Konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabında bir açıklama yapan Dr. Abuzer Meral şunları söyledi:

Tetikçi Yeni Akit beni hedef göstermiş. Nedeni ortaokulda oğlumun din dersinde uygulamalı namaz kıldırılmasına ve çocukların beyinlerinin yıkanmasına karşı çıkmam. Okuldan tehdit edildim. Yazımı kaldırmam istendi aksi takdirde kötü şeyler olacağını söylediler. Tehditlerine pabuç bırakmadım. Ve tetikçi Akit'te ısmarlama linç yazısı yazdırdılar. Çalıştığım hastaneye Ankaradan işten atılmam için tehdit gelmiş. Sosyal hesaplarıma şu ana kadar yüzlerce hakaret ve tehdit mesajları yağıyor. Yazdığım hiç bir şeyde suç unsuru yok. Kamuoyunda paylaşılan yazılan şeyler. Siyasi yorumlar. Temiz inançlı müslümanlar ile hiç bir sorunum yok olmadı olmaz da. 18 yıldır Yalovada'yım herkes beni tanır. İnançlara saygılı özgürlükçü çoğulcu laik demokratik bir hukuk devleti mücadelesi veren biri olarak sadece siyasal islam ile derdim var. Bu saatten sonra bana aileme gelebilecek herhangi bir şiddet hak mağduriyetinin sorumlusu okul yönetimi Din Bilgisi öğretmeni ve kocası ile birlikte tetikçi Yeni Akit ve sosyal medyada hedef gösteren herkestir. "

VE İŞTEN ATILDI!

Dr. Abuzer Meral bu açıklamasından kısa bir süre sonra çalıştığı özel sağlık kuruluşunun yönetimi tarafından işten çıkarıldı. İşten atıldığı nı yine Facebook hesabından duyuran Dr. Abuzer Meral şunları söyledi:

Bu akşam itibari ile çalıştığım hastane işime son verdi. Kesinlikle onları suçlamıyorum. Yukarıdan aranmışlar. Sonuçta bir ticarethane. Yüzlerce insan ekmek yiyor. Korku imparatorluğu herkesi teslim almış durumda. Ekmeğimle oynayanlar tehdit edenler hesap verecek. Tüm hukuki yollara başvuracağım. "

http://haber.sol.org.tr/toplum/okulda-ogluna-dayatilan-namaz-egitimine-itiraz-eden-doktor-isten-atildi-177968?fbclid= IwAR02MbKBl06OkPXn2QNGRMRzoVv0S9cjJhqP4mB61KIfxqLGDf80-sFC3xA


- - - - - - - - - - - - -

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Ordularimizin kazandigi zafer sizin ve sizin ordularinizin zaferi icin yalniz zemin hazirladi...
Gercek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka basarili olacaksiniz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

159. BIR ALLAH'I VARSAYMAK, AHLAKA GEREKLI DEGILDIR

Nefesleri tukeninceye kadar, bize tekrarlamakta israr ederler; "Bir Allah olmaksizin ahlaki yukumluluk de olmaz. Insanlara ve hatta dogrudan dogruya hukumdarlara kendilerini yukumlu kilacak olcude kudretli bir yasa yapici gereklidir" derler. Gerci ahlaki gorevle ahlaki yukumluluk bir yasa gerektirir; ancak bu yasa, olaylar arasinda sonsuz ve zorunlu iliskilerden dogar, bu iliskinin ise bir Allah'in varligiyla hicbir ilgisi yoktur. Insanlarin yaratilislarinin kurallari, bilebildikleri, kendilerince bilinebilir olan tabulardan ortaya cikar; hakkinda hicbir fikirleri bulunmayan ilahi yaratilistan degil. Bu kurallar bizi yukumlu kilar, zorunlu kilar. Yani bu kurallara uymamiza ya da bu kurallardan ayrilmamiza gore, kendimizi saygiya deger ya da asagilayici, sevgiye deger ya da igrenc, odule yakisir ya da cezaya hak kazanmis, mutlu ya da mutsuz kilariz. Kendi kendisine zararli olmayi bile insana yasaklayan yasa, bu dunyaya ne tarz ve sekilde gelmis olursa olsun ve gelecek dunyada sansi ne olabilirse olsun; guncel yaratilisi geregi huzur ve refah istemek, dert ve sikintidan sakinmak, hazzi sevmek, acidan korkmak zorunda olan duygulu bir varligin yaratilisi uzerine kurulmustur.

Insani baskalarina kotuluk yapmamak ve onlara iyilik yapmak zorunda birakan yasa; toplum halinde yasayan ve yaratilislari geregi kendilerine hicbir iyilik yapmayani asagilamak ve mutluluklarina engel olanlardan tiksinmek zorunda olan duygulu varliklarin uzerine kuruludur.

Bir Allah gerek olsun, gerekse olmasin; bu Allah gerek konusmus gerekse konusmamis olsun; kendilerine ozgu dogalari oldukca, yani duygulu yaratiklar oldukca, insanlarin gorevleri ayni kalir. Bu durumda, her asiriligin kendilerini acik bir sekilde yikmaya egilimli oldugunu, nefsin korunmasi icin taskinliklardan, zulumlerden sakinmak gerektigini, baskalari tarafindan sevilmek icin onlara iyilik etmek gerektigini ve kotuluk etmenin, intikam ve kin kiskirtan en guvenilir arac oldugunu anlamalari icin, insanlarin, gormedikleri, bilmedikleri, tanimadiklari bir Allah'a, yururlukte olmayan bir yasa yapicisina, gizli yonleri olan, akil erdirilmeyen bir dine, asilsiz korkulara ne ihtiyaclari vardir?

"Kanundan once gunah yoktur". Bu ozdeyis kadar yanlis bir sey yoktur. Kendisine haz olani, aci cektirici olandan ayirmasi icin, insanin neyse o olmasi, yani duygulu bir varlik olmasi yeterlidir, Bir adamin kendisine yararli ya da zararli olani bilmesinin mumkun olmasi icin, oteki adamin da kendisi gibi duygulu bir varlik oldugunu bilmesi yeterlidir. Baska bir insanda, kendisine uygun olmayan duygulari kiskirtmaktan korkmasi gerektigini bilmesi icin, insanin hemcinsine muhtac olmasi yeterlidir, Bu sekilde, hem kendisi hem baskalari icin yapmasi gereken seyi kesfetmesi icin, duygulanan ve dusunen bir varligin, duygulanmaktan ve dusunmekten baska hicbir seye ihtiyaci yoktur. Ben duygulaniyorum, bir baskasi da benim gibi duygulaniyor: Butun ahlakin esasi iste budur.

- - - - - - - - - - - - -
Baglilik, dusunmemek demektir, dusunmeye gerek duymamak demektir.
Baglilik, bilincsizliktir.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Tanri kifayetsizlerin, bicarelerin ve zavallilarin en kadim siginagi olagelmistir.

Onun kollarinda yalnizca bir siginak degil, zayif egolarini teskin edecek bir tur ustunluk de bulurlar Tanri onlari, varabilecekleri yerlerden daha ust konuma yerlestirir.
MENCKEN,H.L. (1880-1956) ABD'li gazeteci.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 





-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder