15 Haziran 2019 Cumartesi

TOPAL OSMAN AĞA KİM ONLAR KİM !


TOPAL OSMAN AĞA KİM ONLAR KİM !

Gene sahne aldı Karadenizin meşhur hain Rum'u Yannis Vasilis Yaylalı !

Diyor ki " Ya zalimin yanında durup Topal Osman diyeceksin ya da Mazlumun yanında durup Hrant Dink Tahir Elçi diyeceksin. "

Yani başka bir deyişle diyor ki;

ya Kurtuluş savaşında memleketini vatanını milletini korumak için ahde Vefa ile canla başla terör eylemleri yapan etnik haydutlara karşı Devletinin yanında yer alıp zaferler kazanmış TOPAL OSMAN'nın yanıda olacaksınız onu örnek alacaksınız ki bu bizim işimize hiç gelmez

ya da Ermeni terör örgütü evet ERMENİ TERÖR örgütü TİKKO'cu olan Hrant Dink'i ve bir diğer Ermeni terör örgütü TAŞNAK-HOYBUN'un uzantısı PKK destekçisi "PKK terör örgütü değildir. Bazı eylemleri terör niteliğinde olsa bile PKK silahlı siyasal bir harekettir. " diyen Tahir Elçi'yi savunacaksınız ki 1915 olaylarını bugüne taşıyalım ve kaybettiğimiz yerden devam edelim. Aynen bunu diyor bu Ajan !

Aynen casus'dur bu ve hayat arkadaşı MERAL GEYLANİ !

Ajan olmasalar ne işi var Türkiye'nin her yerinde hayat arkadaşı MERAL GEYLANİ ile.

Bir Dalaman'dan bir Atatürk havalimanından girişler Türkiye'ye Suriye sınırında gezmeler miktarı da kaç paraya uşaklık yaptığınıda söyleyim mi Yannis ?

Hem bir partinin sözde bölücülüğünden yakınacaksın bahsedeceksin hem de sayfalarca yazdığın en son makalende olduğu gibi bütün etnik insanlarımızın aklına tekrar isyanlar çıkaracak nefreti aşılayacaksın bölünmeyi tetikliyeceksin !

Nasıl bir ideolajiniz varsa iki temeli ilke edindiği gün gibi aşikar;

1. si önce bilgi topluyorsunuz sizleri besleyen ülkeler için.

2. si bizlerle yüzyıllardır yaşayan etnik insanlarımızın akıllarını yalan yanlış hikayeler ile doldurup iç ayaklanmalara teşvik ediyorsunuz.

Sonrası malum dış basının ilgisini çekecek sansasyonel eylemler ile gündemi işgal etmek.

Hatırlatmak isteriz !

Geçmişte nasıl senin gibi sözde aydınların makaleleri ile ülkemizi bölünmeye götürecek infilaklar oluşturulmak istenildiyse ve karşılığını layik oldukları gibi aldıysalar bugün de sen ve senin gibilere meydanı bırakmayacağız bilesin.

Yaz çiz konuş anlat anlattır ama bilesin her hareketini her yazını takip ediyoruz; bu meydanı sen ve senin gibi çakallara bırakmayız bırakmayacağız.

Topal Osman Ağa atamızı Rahmetle anıyorum mekanı Cennet ruhu şad olsun; bıraktıklarını korumaktan taviz vermeyiz kendisi gibi !

F. Ozonur



https://www.facebook.com/473244549846852/photos/a.474490243055616/602486760255963/?type=3&eid=ARAMngwHs66MqqSPjW7hZ20MOTIFs2reF5ETUCb82QG3Ov9Ff-7hUb_NcPDYIi0982fErnk2pOQ_lvyz&__tn__=EHH-R

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Din bir vicdan meselesidir.
Herkes vicdaninin emrine uymakta serbesttir.
Biz dine saygi gosteririz.
Dusunuse ve dusunceye muhalif degiliz.
Biz sadece din islerini millet ve devlet isleriyle karistirmamaya calisiyor kasde ve fiile dayanan taassupkr hareketlerden sakiniyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

97. AHIRET HAYATI INANISI ANCAK HALKIN SAFLIGI ARACILIGIYLA BUNU SOMURENLER ICIN YARARLIDIR

Ahiret hayati inanisinin yarari, bize surekli olarak ovulur; asilsiz bir kuruntu ve hayalden bile ibaret olsa, ahiret hayati inanisinin yararli oldugu, cunku insanlara bu inanisin hakim bulundugu ve kendilerini erdeme yonelttigi iddia edilir. Ancak bu inanisin insanlari daha olgun, daha erdemli kildigi dogru mudur? Bu efsanenin etkili oldugu uluslar gelenek ve gorenekleriyle, tabiatlariyla seckin midir? Gorunen alem, gorunmeyen aleme hep ustun gelmiyor mu? Insanlari egitmek ve yonetmekle gorevli kimseler, kendileri isiga ve erdeme sahip olsaydi, insanlari ham hayaller yerine, gerceklerle yonetmeleri daha iyi olurdu. Ancak, kurnaz, acgozlu ve bozuk ahlakli yasa koyucular, dunyanin her yerinde milletleri bos masallarla uyutmayi, onlara gercekleri ogretmekten, akil ve zihinlerini gelistirmekten, ozel ve gercek nedenlerle erdeme yoneltmekten, onlari dogru bir sekilde yonetmekten daha kolay buldular.

Ruhu madde disi yapmak icin, ilahiyatcilarin nedenleri vardi. Ahiret hayatinda kesfettikleri hayali ulkeleri yurtlandirmak icin, ruhlara ve ham hayallere ihtiyaclari vardi. Maddi ruhlar, butun cisimler gibi dagilip giderdi. Oysa, insanlar kendileriyle birlikte her seyin kotu olacagina, her seyin bitecegine inansalardi, oteki dunyanin cografyacilari, ruhlarini bu bilinmeyen meskene gonderme haklarini yitirirlerdi. Bu ruhlari otlattiklari umut ve hulya cayirindan ve onlari altinda ezmeye ozen gosterdikleri cehennem dehsederinden hicbir yarar saglayamazlardi. Yani ahiret aleminin insan turu icin gercek hicbir yarari olmasa da, insan turunu oraya gondermeyi ustlenenler (yani ilahiyatcilar) icin yarari buyuktur!

- - - - - - - - - - - - -
Ozgurluk iki kere ikinin dort ettigini soyleyebilmektir.
Eger buna izin verilirse gerisi kendiliginden gelir.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Ateist olmasaydim, insanlari sozlerinin oruntusune gore degil de yasamlarinin butunlugune gore kurtarmayi tercih eden bir tanriya inanmis olacaktim.

Tanri'nin, iki kelimesinden biri Tanri, Tanri, Tanri ve her yaptigi hata, hata, hata olan bir televizyon muminindense, durust ve erdemli bir ateisti tercih edecegini saniyorum.
ASIMOV,ISAAC (1920-1992) Rusya dogumlu ABD'li bilimkurgu yazari.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder