11 Haziran 2019 Salı

KAMUOYUNUN DİKKATİNE... MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NUN GÖRÜNTÜLERİ ANKARA'YA DÜŞTÜ!. .




KAMUOYUNUN DİKKATİNE... MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NUN GÖRÜNTÜLERİ ANKARA'YA DÜŞTÜ!. .

Kürdistan Parlamentosu tarafından Kürdistan Bölgesi Başkanlığı'na seçilen Neçirvan Barzani yemin ederek göreve başladı. Törende yerli ve yabancı yaklaşık bin 200 konuk da hazır bulundu.

Başkent Erbil'deki Saad Abdullah Konferans Salonu'nda saat 11:00'de başlayan yemin töreni sözde Kürdistan şehitleri için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

ÇAVUŞOĞLU SAYGI DURUŞUNDA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından peşmergenin kontrolü altındaki Erbil'e giderek bir dizi temaslarda bulunmuştu. Seçimlerin ardından böyle bir ziyarette bulunulması "AKP'nin Barzani aşkı yeniden kabardı!" olarak yorumlanırken ziyaret tartışmaları da beraberinde getirmişti.

SÖZDE "KÜRDİSTAN ŞEHİTLERİ" İÇİN SAYGI DURUŞU

Yemin programının öncesinde sözde "Kürdistan şehitleri" için saygı duruşu yapıldı. Mehmetçiğin kanı eline bulaşmış teröristler için yapılan saygı duruşuna Mezut Barzani Neçirvan Barzani ile birlikte Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da eşlik etmesi dikkat çekti.

BARZANİ'NİN YEMİN TÖRENİ İÇİN GİTTİ!

Çavuşoğlu şimdi de peşmerge yönetimine 'başkan' seçilen Neçirvan Barzani'nin yemin törenine katılmak üzere tekrar Erbil'e gitti. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada "Sayın Bakanımız Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı olarak seçilen Neçirvan Barzani'nin yemin törenine katılmak üzere bugün Erbil'i ziyaret edecektir. Sayın Bakanımızın ziyaret vesilesiyle Erbil'de Iraklı üst düzey yetkililerle temaslarda bulunması öngörülmektedir" denildi.

Kaynak: Erbil Rudav/ Yeniçağ

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Cumhuriyet fikir serbestligi taraftaridir.
Samimi ve mesru olmak sartiyla her fikre saygi duyariz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

104. BUTUN DINLER CESITLI DINLERIN TARAFTARLARININ BIRBIRINE KARSIT VE TUMU AYNI OLCUDE AKILDISI VE ABES INANISLARIYLA GULUNC HALE GETIRILMISTIR

Akil ve muhakeme sahibi bir adamin gozunde, yeryuzunu dolduran cesitli dinlerin tumunun budalaligi konusunda ayni ayardaki taraftarlarinin birbiri hakkinda verdikleri hukumler kadar gulunc bir sey yoktur. Hiristiyan, Kuran'i, Muhammed araciligiyla bildirilen tanrisal bildiriyi, "kustahca ruya, tanrisalliga karsi onur kirici iftiralar dokumasi" olarak gorur. Muhammedi de, bir Hiristiyana, "putperest" ve "kopek" der; Hiristiyanin dininde sacmadan, abeslikten baska bir sey gormez. Hiristiyanin ulkesini ele gecirmek ve elde kilic onu Allah'in elcisinin dinini kabule zorlamak hakkina sahip oldugunu sanir. Ozellikle su inanista bulunur ki, bir adama ibadet ya da teslise (Hiristiyanlikta baba-ogul-kutsal ruhtan olusan uclu inanc) inanmak kadar hicbir sey akla aykiri degildir. Tereddutsuz bir adama tapinan ya da teslisin anlasilmasi mumkun olmayan sirrina kesin bir olgunlukla inanan protestan Hiristiyan, katolik Hiristiyanla alay eder. Cunku, bu "katolik" fazla olarak kutsal ekmegin ve sarabin sasirtici bir sekilde Hazreti Isa'nin kanina ve etine donusmesine (transsubstantition) de inanir.

Protestan katolige, "deli, kafir, putperest" der. Cunku katolik, icinde, evrenin yaraticisini gordugunu sandigi ekmege tapinmak icin diz coker. Her mezhepten Hiristiyanlar, hindularin tanrisi olan Vistoun'un tecellisine (incamation) yani insanin yuzunde ortaya cikmasina budalalik gozuyle bakarlar. Iddia ederler ki, tek gercek tecelli, evrenin yaraticisi ve bir marangoz zevcesinin oglu olan Isa'nin sahsindaki tecellidir. Dinin "doga" oldugunu varsayan, gercek dinin yolunu tuttugunu soyleyen deist, hakkinda hicbir fikre sahip olunmayan bir Allah'i kabul ettigini hikaye eder ve kendisinde butun dunyanin dinleri tarafindan ogretilen sirlarla alay etme hakkini bulur. 105.

- - - - - - - - - - - - -
Ilk makinenin ortaya ciktigi andan baslayarak, akli basinda butun insanlar, agir calisma kosullari ve esitsizligin surmesine gerek kalmadigini acik secik anlamislardi.
Makineler bilincli olarak bu amacla kullanilmis olsaydi, aclik, asiri calisma, pislik, cehalet ve hastalik birkac kusak sonra yok edilebilirdi.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Tanidigim en mutlu insanlar kendi ruhlarini onemsemeyen, otekilerinin acilarini hafifletmek icin en ustun cabayi gosterenlerdir.

STANTON,ELIZABETH CADY (1815-1902) ABD'li kadin haklari savunucusu.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 





-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder