9 Haziran 2019 Pazar

TUNCAY KUL : AKP NEDEN HEP %47...?



TUNCAY KUL : AKP NEDEN HEP %47...?

Ah be kardeşim bu şimdi değil ki 90 yıldır zaten böyle... Hep %47 onlar...

Sakarya Meydan Muharebesinden firar edip kaçan askerlerin oranıdır %47...

Kurtuluş Savaşından firar edip kaçan askerlerin oranıdır %47...

Bunlar hiçbir zaman TC'ye ve Kurucusu Atatürk'e inanmadılar ki.

Sorduğun soruya bak... Bunlar zaten hep %47 idi ki.

Bunlar 90 yıldır sinsi sinsi fırsat bekleyen Cumhuriyet düşmanlarıdır.

Osmanlı'nın dış güçlere teslimiyetçi idaresine tabi olup Atatürk'ün "Ya İstiklal ya ölüm" felsefesi ile mandacılığı red eden zümre aynı zümre mi zannediyorsun... O ingiliz sömürsündeki mandacı Osmanlıcılar hep %47 idi.

Cumhuriyet kurulduktan sonra 90 yıl dış güçlerin yetiştirdiği sahte imam hoca müezzinlerin fetvaları ve parasal yardımı ile erketede sinsi sinsi beklediler. Ve hasbelkader hükümet oldular. Sen onların düşmanlarının dış güçler olduğunu mu zannediyorsun...? Çok komiksin... Onların tek düşmanı Cumhuriyetçilerdir aslında. Onlar 90 yıldır sabredip düşman oldukları TC hükümetini ele geçirerek sanki bir ülkeyi Feth etmiş gibi kendilerine karşı olan zihniyetlerin malını mülkünü her bir şeyini talan ederek kendilerine helal kabul ederler. Yani Dar-ül Harb halindedirler.

Dar-ül Harb nedir bilir misin. . ?

Dar-ül Harb; İslama göre bir başka ülke ile savaş edip zafer kazanıldığında o ülkenin tüm ganimetleri savaşı kazananlara helaldir mantığıdır. Onların cihadı dış güçlere veya bir başka ülkeye karşı değil ki sadece TC'ye karşıdır... Bu nedenle geldiklerinden beri TC ülkesini soyup soğana çevirerek talan devam etmektedir. Ve bunu sözde islam adına yapıp birbirlerine helal olduğunu empoze edip dururlar. Çünkü onlar geldiklerinden beri (2002 yılından beri) "Dar-ül Harb" zihniyeti ile yönetimdedirler. Ülkede cumhuriyete ait satılmadık yer bırakmamaları buna delildir.

Bu nedenle seçim ortamlarında Rakiplerine Şeytanın bile aklına gelmeyecek iftiralar atmaktadırlar.

Bu psikolojileri tamamen korkunun eseridir. Korkuyorlar.

Onlar için seçimler oylama ile kazanılacak veya kaybedilecek bir demokrasi ortamı değildir. Onlar için seçimler sadece ÖLÜM - KALIM meselesidir. Seçimlere demokrasi ortamı diye bakan sensin onlar değil ki. Onlar için seçimleri kaybetmenin manası ya zindan ya da ölümdür.

Böyle bir zihniyette olan şuur hiç seçimleri kaybeder mi...? Bunu göze alabilirler mi...? Ne yapar ederler yalan dolan hırsızlıkla yine de kazanırlar.

Sen seçim yaptık zannedersin oysa onlar o seçim sürecinde ölüm kalım savaşına girmişlerdir... İşte BEKA dedikleri mesele de budur.

Neden mi Beka...?

90 yıl diş bileyip sabredip ancak bir FETÖ örgütü (cemaat) kurarak beraberce içlere sızdıkları bir ülkede sonra bir bahane ile şirin gözükmek için o örgüte Terör örgütü deyip TC Meclisini Lav ederek ele geçirdikleri TC'yi seçimlerde kaybetmeleri onların bir daha 200 belki de 250 yıl sonra tekrar geri gelmelerine sebep olur... Bunu asla göze alamazlar.

İşte onlar için Beka budur.

90 yıl sabrederek ele geçirdikleri TC'yi kaybederlerse bir daha anca 200- 250 yıl geri atar bu davaları. Üstelik canlarından mallarından olurlar.

Yani senin için sadece basit bir seçim dediğin olay onlar için ölüm kalım mücadelesidir.

Anladın mı BEKA ne imiş...?

Bunlar ülkenin bir bölümünü dış güçlere heba ederler de yine de koltuklarından vaz geçmezler. Bunlar koltukları davasına Serv i bile kabul edebilecek zihniyetteki zümre... Hiç acımadan Vatanın bir çok parçasını elden çıkarabilecek şuurda kişilikler. İç savaş çıkmasına çekirdek çatlatarak seyredecek olan zümre... "15 Temmuz FETÖ kalkışması fırsatını iyi yönetemedik" dediler... Bu zihniyet 15 Temmuz'u bir fırsat olarak gördü. Bu söylemlerinden belli değil mi...? TBMM 'yi bu fırsat ile Lav ettiler.

Yunanlıların 18 adamızı ele geçirmelerine hiç ses çıkarmayarak zaten belli ediyorlar bazı şeyleri. Kıbrıs açıklarında Yunanlıların petrol yataklarımıza el koymasına ses çıkaramayan zümre.

Anlayın işte... Daha nasıl anlatılır ki onların düşmanı dış güçler değil kendi halkıdır.

Bu dava Osmanlı'da 2. Beyazıt ile başladı. Fatih Sultan Mehmed'in oğlu 2. Beyazıt dinci bir kişi idi. Fatih Sultan Mehmet ise akılcı medeniyetçi ve kültürcü idi. 2. Beyazıt padişah olduktan sonra babasının tüm zihniyetinin tam tersi olan dinciliğe yöneldi. Akılcılıktan dinciliğe yönelerek cahil insanlardan ordular kurarak fetihler yaptı. Oysa ki babası Fatih Sultan Mehmet akıl mantık kültür edebiyat sanat medeniyet aşığı bir adam olarak Avrupa'ya yönelen ilk kişidir. Bu gerçekleri tarih pek yazmaz.

Osmanlı'da manevi ve akli çöküş 2. Beyazıt ile başlamıştır.

Bunlar 47 kromozom beyine sahiptir bunlar hep vardı zaten bunlar hep %47.

Bu gizemli ve söylenmeyen önemli sırrı sakın unutmayasın ey Türk evladı.

23 Nisan 2020 de TBMM sinin tekrar açılması

29 Ekim 2023 de Cumhuriyetin tekrar kurulması Kuran'ın Asr'a yemin ettiği işaretlerden biridir.

Aynı 19 Mayıs 1919 da olanlar 2019 da olduğu gibi.

Ey Türk evladı...!

Selam ve Selamet senin üzerine ola...

Kullarından bir kul

Tuncay KUL



https://twitter.com/ulusalcomtr/status/1137655848023592961?s=12


- - - - - - - - - - - - -

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Insan toplulugu kadin ve erkek denilen iki cins insandan murekkeptir.
Kabil midir ki bu kutlenin bir parcasini ilerletelim otekini ihmal edelim de kutlenin butunlugu ilerleyebilsin?
Mumkun mudur ki bir cismin yarisi topraga zincirlerle bagli kaldikca oteki kismi goklere yukselebilsin?

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

69. "TANRININ ISTEGI INSAN ICIN TANRISAL BIR SIRDIR, INSANIN BU SIRRI INCELEME VE BU KONUDA BIR KARAR VERME HAKKI YOKTUR" DEMEK SACMADIR

Bize surekli olarak; "Insanlari Allah'tan ayiran muazzam boyut, bu Allah'in isteginin bizim icin bir sir kalmasini zorunlu kilar ve Allahimizi sorguya cekmek hakkina sahip olamayiz" diyorlar. Size gore, bu cevap inandirici midir? Degil mi ki, benim sonsuz mutlulugum soz konusu oluyor, bizzat Tanrinin istegini, durumunu incelemek hakkim degil midir? Insanlar, Allah'tan umduklari mutluluk nedeniyledir ki, ilahi saltanatina boyun egmislerdir. Insanlarin ancak korku etkisiyle boyun egecekleri bir zorba, kendisinden aciklama isteminde bulunulamayacak bir hudavent, kesinlikle yanina varilamayan, gorulemeyen, taninamayan bir hukumdar; akilli, anlayisli insanlarin saygisini kazanamaz. Eger, Tanrinin istegi benim icin bir sir ise, bu, benim icin hic cekici degildir. Her seyin anlasilamaz oldugu ya da kendisinden cogu kez isyan ettirici fikirler edinilebilen bir gidisata, bir istege, icyuzu bilinmeyen kimseye insan ne tapabilir, ne hayran olabilir, ne saygili olabilir, ne de onu taklit edebilir. Meger ki, bilmemeye, cahili olmaya zorunluluk duyulan her seye ibadet etme geregi ve her anlasilmaz seyin bu anlasilmazlik nedeniyle hayranliga deger oldugu one surulsun.

Ey rahipler! Bize surekli olarak bagiriyor; "Tanrisalligin istegi anlasilamazdir ve onun yollari bizim yollarimiz degildir; icyuzu bizce hic bilinmeyen yonetiminden sikayette bulunmak deliliktir; Allah'in hukumlerini adaletsizlikle suclamak haksiz bir harekettir, cunku bizim icin anlasilmasi mumkun degildir" diyorsunuz. Ancak bu konuda hosa gidecek sozler soylerken gormuyor musunuz ki, tek konusu, nufuz edilemez ve anlasilmaz dediginiz tanrisallik yollarini bize aciklamak olan din sistemlerinizi kendi elinizle yikiyorsunuz. Peki bu hukumleri, bu yollari, bu mukadderati siz kavradiniz mi? Bunlarin kokune inerek baktiniz mi? Gordunuz mu? Bunu soylemeye cesaretiniz yok. Gerci vicdaninizin herkese kapali yerinde bunu dusunmekten geri kalmiyorsunuz, bunlari bizlerden cok anlamiyorsunuz. Bizi kendisine hayran etmek istediginiz Allah'in "plani" hakkinda, bircok kimsenin adil, iyi, anlayisli, insafli bir varliga layik bulmadigi plani hakkinda, tesadufen ilgili iseniz, su halde artik "Allah'inplani anlasilamaz, bilinemezdir" demeyiniz. Eger Allah'in planini, amacini siz de bizim gibi bilmiyorsaniz, hicbir sey anlamadiklarini, ya da bu istekte tanrisal bir sey anlamadiklarini itiraf edenler hakkinda koruyucu, aciyici, insafli davraniniz. Kendiniz de bir sey anlamadiginiz fikirler icin herkese satasmaktan, herkesi baski yaparak uzmekten vazgeciniz. Her seyin reddettigi ve yalanladigi uyku hayalleri icin birbirinizin etini yemekten, bogaz bogaza gelmekten vazgeciniz; bize anlasilir ve gercekten insana yararli seylerden soz ediniz. Hakkinda yalniz kekelediginiz ve soylediklerinizin tumu birbirini yalanlayan, bir Allah'in "nufuz edilemeyen" ve "anlasilamayan" yollarindan artik soz etmeyi birakiniz!

Buyuk Allah'in bilinmeyen gizli derinliginden bize surekli olarak soz ederek, girdaplari arastirmaktan bizi yasaklayarak, Allah'i ciliz akil ve muhakememize getirmenin kustahlik oldugunu soyleyerek, hudavendimiz hakkinda hukum vermeyi cinayet sayarak, ilahiyatcilar, kendilerinin de bir sey anlama imkansizligi icinde bulunduklari, sasirtici bulduklari bir Allah'in eylem ye davranislari soz konusu olunca, icinde bulunduklari saskinliktan baska bir sey ogretmiyorlar.

- - - - - - - - - - - - -
Baglilik, dusunmemek demektir, dusunmeye gerek duymamak demektir.
Baglilik bilincsizliktir.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Tanrilari inkr edisiyle ateizm, ayni zamanda insanligin da en buyuk olumlamasi ve insanlik araciligiyla hayata, amaca ve guzellige sonsuz evet anlamina geliyor.

GOLDMAN,EMMA (1869-1940) Litvanya dogumlu ABD'li anarsist.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 





-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder